Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok saolun kizlar Allahim hic birimizi utandirmasin insallah..mutlu haberler hepimizden gelir..
kizlar bide birsey sorcam size kac gunde bi kontrele gidiyorsunuz ben 12-15 gunde bir gidiyorm sizinkileri merak ettim
Tamam bekliyoruz güzel haberlerini. Bu arada hepinizi çok tebrik ederim kızlar. Çok heyecanlı günler yaşıyorsunuz, yaşayacaksınız kıymetini bilin :) Biz artık yavaş yavaş sonuna geldik sürecin ama o ilk kalp atışı, cinsiyet öğrenilmesi, bebeği hissettiğiniz anlar, ilk alışverişler, isim düşünme aşaması hepsi o kadar güzel ki :)
Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin hepimize, sağlıkla minnoşlarımızı kucaklayalım inşallah.
Kizlar ya doktora giden herkese iliski yasaklandi mi ??
Ben henuz doktora gtmedim. Merak ediyorum
ben 1 haftada bir gidiyorum canım..sanırım önceden 2 düşüğüm olduğu için,kontrol altında ilerlemek için..aslında benimde işime geliyo kısa sürede bidaha gitmek..
canım korkulacak bişe yok ben ve tanıdığım pek çok arki de oluyo bu durum..ben 7 haftalık hamileyim son bir haftadır kasıklarım şiddetli sancılar var acaba normalmi?.benim gibi hisseden oldumu hiç yoksa bebeğime kötü bişeylermi oluyor lütfen cvp :18:
hoşgeldin pamukhelva :)merhaba kızlar Allah inşallah hepimizi bebişlerimize sağlıkla kavuşturur..
gözün aydııınn darısı başıma inşallah
bizde bugün bebişimizin kalp atışını duyduk çok şükür :)
cnm benimde ilk hamileligim kalbi durmasyla sonlandi ama herkes diyorki surekli kontrle git gel stres oluo insan gercektende oyle her gittigmde bi geriliorum sanki doktorla kawgaya gitmis gibiyim bi atlatsaydik su riskli donemi doktorum bugun beni boyle tedrgin gorunce 2defa ikiz bebeklerini 4 aylikken kaybetmis biriyle tanistirdi sohbet ettik epey bide tup bebekmis insanlarin okadar derdi varki sukrediyorum ama tedrginlik gecmiyor
canim benim Allah sana sabirlar versin.uzulme yine bebegin olucak ins.hayirlisi buymus belki baska ne gelir eldenBunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo
hoşgeldin pamukhelva :)
ben adım kadar eminim o tedirginlik hiç bitmeyecek malesef..
ama ben haftada bir gdip durum ne öğrenmekten yanayım,iyi böyle..
10-20 gün beklemek beni yorar şu riskli süreçte..
aynen cnm bnde 2 haftadr ..1hafta olunca gidiyorum doktorda 10 gunde gel diyor bukadr stress yapma dio ( 1 ayda gidenler nasil sabredio masallah vallahi
çokk teşekkür ederizzz canımm :)Hiiii tatlım harika bir haber buuuuuuuuuuuuuuuu Heeep sağlıkla inşallaaaaaah...
Merhaba herkese,
Bende 5 haftalık hamileyim. Bi öncekinde düşük yaşadığım için kalp atışlarını duymadan rahatlayamayacağım. Heyecanla bekliyorum.
aslında mantıken bakılırsa,1 ay yada en azından 15 günde bir gitmek daha iyi..
en azından bebek gelişiyo,biçok şey oluşuyo falan..
böyle 1 haftada bir gidince öyle çok fazla şey değişmiş olmuyo yani..
aaay ben karar verdim psikopatız biz
Merhaba herkese,
Bende 5 haftalık hamileyim. Bi öncekinde düşük yaşadığım için kalp atışlarını duymadan rahatlayamayacağım. Heyecanla bekliyorum.