2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
biz geldik darısı basınıza canım arkadaslarım bebeşi gördük kalp atısınıda dr duydu gördü normal ultarsyon :nazar::nazar:biz bişeyi kafası sandık değilmiş:KK9:küçücük bişe töbeeee hiç belli değil 5 hafta sonra gelin dedi cinsiyetine bakarmış bulantıya ilaç verdi:KK8:

biz geldik darısı basınıza canım arkadaslarım bebeşi gördük kalp atısınıda dr duydu gördü normal ultarsyon :nazar::nazar:biz bişeyi kafası sandık değilmiş:KK9:küçücük bişe töbeeee hiç belli değil 5 hafta sonra gelin dedi cinsiyetine bakarmış bulantıya ilaç verdi:KK8:

aaaay merak ediyordum seni,canımmmm hoşgeldin maşallah ne güzel haberlerle geldin böyle :nazar: bugün pıtpıtları duyan duyana..harika :KK76:
vuuuyyyy 5 hafta sonra mı gel dedi?baya uzun bi zaman değil mi? :26: şaşırdım...
aaaaay 1.5 gün kaldı doktora gitmeme..darısı başıma inşallaaaaaaaaah

aaaay merak ediyordum seni,canımmmm hoşgeldin maşallah ne güzel haberlerle geldin böyle :nazar: bugün pıtpıtları duyan duyana..harika :KK76:
vuuuyyyy 5 hafta sonra mı gel dedi?baya uzun bi zaman değil mi? :26: şaşırdım...
aaaaay 1.5 gün kaldı doktora gitmeme..darısı başıma inşallaaaaaaaaah

evet bencede ama bişe olmadıkca gelmene gerek yok dedi fazla sıkıldı bizden sanırım :KK6:pufpuf bende seni merak ediyorumm çatlıyacam :KK52::KK52::KK51:inşallah hayırlı haberlerle gelirsin:KK16:bizde kan uyusmazlığı var o sıkıntımız var 5 hafta sonra testyapılacak bebek negatifse sorun yok ama pozitifse iğne yapılacak :26:

evet bencede ama bişe olmadıkca gelmene gerek yok dedi fazla sıkıldı bizden sanırım :KK6:pufpuf bende seni merak ediyorumm çatlıyacam :KK52::KK52::KK51:inşallah hayırlı haberlerle gelirsin:KK16:bizde kan uyusmazlığı var o sıkıntımız var 5 hafta sonra testyapılacak bebek negatifse sorun yok ama pozitifse iğne yapılacak :26:

sen alıştın güzel haberlere artık,tut elimide bulaşsın banada :KK1:
yani bişeycik olmaz canım,iğneye bile gerek kalmaz belki

Gozun aydin :) tek tas yuzuge benziyor dimi :)

bizde de kan uyuşmazlığı olabilir. test tam olarak ne zaman yapılıyo 11 ya da 12. haftalarda mı?

canım hamilelik takviminde 7 haftalık görünüyorsun görünmedimi kalp atışı acaba bu ultrason cihazlarıyla alakalı olabilirmi?

yok benim ki son evrede gebelik sat a göre 7 haftalık ama normalde bugün 25, gün. ben tarihi iyi biliyorum. oyüzden gözükmüyor. ama ilişki yasak ve daha kalp atışları gözükmüyor. pazartesi tekrar gidecem.

X