2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Duyunca cok uzulduk cnm. Allah sabir versin. Ama simdi senin icin yeni bir donem basliyor.dualarimiz seninle.en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruz

Allah sabir versin uzulmeyin dicem ama sacma olur Allah hayirli zamanda hayitlisiyla saglikla hamile kalmayi ve kucaginiza almayi nasip etsin ins.

çok üzüldüm geçmiş olsunnn.hayırlısıyla tekrar hamile kalıp, sağlıklı bir şekilde bebeğine kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş.

Canim dualarim seninle biliyorsun
Yeni dongun sana saglikli mi saglikli bir melek nasip etsin ins.
Benim gibi kimyasal ugurlu gelir sanada ins.
Stres yapmamaya calis herseyi oluruna birak... psikolojik rahat ool canim...
Melegin gelecektir en kisa zamanda ins.

Allah sana ve eşine uzun ömür versin inşallah en kısa zamanda bir evlat sahibi olursun.üzme kendini vardır Rabbimin bir hikmeti.

ALLAH en kısa zamanda en sağlıklı şekilde yeniden yaşatsın İnş. sana ve isteyen dileyen herkese nerde ne kadar isteyen varsa hepimizede sağlıklı eli ayağı düzgün aklı bütün şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah Rabbim sabırla doldursun yerini üzülme canım

Sagol canim amin.. allah'im kimseye yasatmasin.. herseyin hayirlisi tabii.. elimizden bisey gelmiyor..
Canim sanada cok gecmis olsun..beni anladiini cok iyi biliyorum.. insallah bu melegini kucagina alirsin.. cok aciii cokkk anlatamam.. cok cok sucladim kendimi ama artik daha iyiyim cok sukur.. herseyin hayirlisi tabii bende hep oyle dua etmistim.. insallah bidaha olur melegim insallah..

cnm seninde bebegninde iyi olmasina cok sewindim bende sabah kalkar kalkmaz gittm doktora ama cok sukur bi problem yok sadece kan sulandirici kullandgim icin olmus pembelik ama dun gece korkudan sabaha kadar ayaktaydim..sabah ezaninda sanada banada ve tum annelere dua ettim allahim emeklerimizi bosa cikarmasin

Amin amin insallah canim..
Allah sana ve eşine uzun ömür versin inşallah en kısa zamanda bir evlat sahibi olursun.üzme kendini vardır Rabbimin bir hikmeti.
Cok sagol amin.. daha iyiyim bugunumuze sukur..
Canim azerimm insallah senin gibi olur.. insallah bebegim gelir.. herseyin hayirlisi..
çok üzüldüm geçmiş olsunnn.hayırlısıyla tekrar hamile kalıp, sağlıklı bir şekilde bebeğine kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş.
Sagol canim amin insallah insallah..

şükür ki,senden de haberler iyi Allah'tan..maşallah

ne rahatsızlığı?öyle düşünme sakın,saçmalama lütfen..bitek iyi haberleri
paylaşmak değil bence burdaki amaç..
kötü günlerde de yanyana olmalıyız,tecrübeleri aktarmalı deneyim kazanmalıyız..
hayat bu belli mi yarın nolucağımız?
bugün sanaysa,yarın belki bizlere..
lütfen öyle düşünme

gözünaydın canım çok sevindim

ne kadar içten,ne kadar iyi ve düşüncelisin,canım benim
gerçekten çok teşekkür ediyorum,tüm kalbimle...

2.kontrolüm olucak bu c.tesi canım 12:40'ta

Tamam bekliyoruz güzel haberlerini. Bu arada hepinizi çok tebrik ederim kızlar. Çok heyecanlı günler yaşıyorsunuz, yaşayacaksınız kıymetini bilin :) Biz artık yavaş yavaş sonuna geldik sürecin ama o ilk kalp atışı, cinsiyet öğrenilmesi, bebeği hissettiğiniz anlar, ilk alışverişler, isim düşünme aşaması hepsi o kadar güzel ki :)
Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin hepimize, sağlıkla minnoşlarımızı kucaklayalım inşallah.

ciftekuzu ve monbebe canımsınız Rabbim dayanma gücü versin.Üzülmeyin lütfen.Umuyorum dualarımız da işe yarayacak.Yeni gelecek bebişleriniz bekletmez umarım daha fazla sizi.Dualarım sizlerle canlarım...

Yarın 15.30da randevu.İyi mi ? Sağlıklı mı ? Bir problem var mı ? Bu sorularla başım dertte.Sonra diyorumki Rabbıine sığın.Sakin ol.Sağlık versin bitaneme Rabbim.Onu bize bağışlasın.Kızlar hepimiz kucağımıza alıp o missss kokularını duyarız inşallah...

Hepinizi öpüyorum

Ben de özel mesaj gönderemeyenlerdenim.Tekrar yazayım.Yaş 28.İlk bebek.Tahmini doğum 02-06-2014.Antakya...

sağol tatlım inşallah...bu defa yüzüm güler inşallah...

dediğin gibi,sen bitirmişsin maratonu..ne güzel..şöyle kapasak gözümüzü bi açsak zaman gelmiş olsa..geçtiğin her aşamaları,tüm heyecanlarını inş bizlerde yaşarız kısmet olur da..bu arada deneyimlerinden faydalanıp başını şişirirsem kusura bakma

Ne demek canım benim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…