- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
ben 7 haftalık hamileyim son bir haftadır kasıklarım şiddetli sancılar var acaba normalmi?.benim gibi hisseden oldumu hiç yoksa bebeğime kötü bişeylermi oluyor lütfen cvp:18:
şiddetliden kastın tam olarak nasıl cnm?
ara ara değil mi?çok mu yoğun?
çünkü kasık ağrısı falan normal yani..
yani kötü hissediyorsan gitsene doktora,için rahatlasın hem..
pufpuf benimde ilk değil ama sizin kadar olmasada çok heyecanlıyım canım.ama keseyi görüp kalbi duyamamak da zor.şimdi 10 gün beklemeyip başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
adet sancısına benziyo ara ara geliyo kasıklarımın üzerine bastıramıyorum ağırdığı zaman.bıçak saplanıyor gibi oluyo.
adet sancısına benziyo ara ara geliyo kasıklarımın üzerine bastıramıyorum ağırdığı zaman.bıçak saplanıyor gibi oluyo.
Kızlar birşey sorucam benim 10 gün önce doktor ilişkiyi yasaklamıştı kalp atışını duyana kadar bugünde duyamadık .tekrar 10 gün sonra çağırdı kontrole ve yine ilişki yasak dedi.
doktoru böyle söyleyen varmı ? sonuçta bukadar erken doktora gitmeseydik böyle birşeyden haberim olmayacaktı acaba ne gibi sakıncası olabiliyor.
Bebegin yer aciyor kendine canim...
Kotu birsey yok korkma sen...
Kasik , bel , kuyruk sokumu bolumleri buralarda agri olmasi normal...
Rahim buyuyor cunku
ben 7 haftalık hamileyim son bir haftadır kasıklarım şiddetli sancılar var acaba normalmi?.benim gibi hisseden oldumu hiç yoksa bebeğime kötü bişeylermi oluyor lütfen cvp:18:
Evde olan anneler showtvyi acin.
N.kaya cenin her seyi kaydeder diyor.
Ne hissediyor,bebegimiz biliyor yanii
Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo
Kizlar selam.. bir kac gundur gelemiyordum.. bebegimi kaybettim.. ESMERSIRIN yazmis sizede sagolsun.. Bisey anlamadim nasil oldu bir gun once beyaz akintilarim devam etti ertesi gun kirmizilar geldi.. Bir gun once esimle yakin arkadaslara soylemistik bi kutlama yaptik ertesi gun sabah bebegimi kaybetim..Cok cok agladim cok cok uzuldum kendimi sucladim yedim bitirdim.. ama simdi arkadaslar sayesinde bitanemm kocam sayesinde annem sayesinde iyiyim.. ara ara aklima gelsede uzulsemde.. Allah'im kimseye yasatmasin..
Kanamamlarim dun bitti.. doktora gitttim icim temizlenmis.. degerlerim sifira dusmus..korunmam gerekmiyormus.. calismaya devam.. Bana duaa edin noolurr.. bebegim gelsin saglikli bir sekilde gelsin.. bende tekrar hamile kalayim..
Insallah hepinizde bebeginizi kucaginiza alirsiniz..
ilk hamileliğim olduğu için pek tecrübeli sayılmam.teşekkür ederim içimi rahatlattın canım:)
ah bi gelsinler zaten,bi alalım sağlıkla kucaklarımıza..
mıncıklıcam,öpcem,koklucam..neden bunca zaman beklettin bizi dicem,belki kızcam
nolur ama gelsin artık,kötü bir son olmasın..
hiçbirimizin...
Kizlar selam.. bir kac gundur gelemiyordum.. bebegimi kaybettim.. ESMERSIRIN yazmis sizede sagolsun.. Bisey anlamadim nasil oldu bir gun once beyaz akintilarim devam etti ertesi gun kirmizilar geldi.. Bir gun once esimle yakin arkadaslara soylemistik bi kutlama yaptik ertesi gun sabah bebegimi kaybetim..Cok cok agladim cok cok uzuldum kendimi sucladim yedim bitirdim.. ama simdi arkadaslar sayesinde bitanemm kocam sayesinde annem sayesinde iyiyim.. ara ara aklima gelsede uzulsemde.. Allah'im kimseye yasatmasin..
Kanamamlarim dun bitti.. doktora gitttim icim temizlenmis.. degerlerim sifira dusmus..korunmam gerekmiyormus.. calismaya devam.. Bana duaa edin noolurr.. bebegim gelsin saglikli bir sekilde gelsin.. bende tekrar hamile kalayim..
amin canım inşaallah kucagın gönlün dolar hemen yine üzülme tabii Allah tan ümit kesilmez... dua edicem senin için inşaallah