2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben 7 haftalık hamileyim son bir haftadır kasıklarım şiddetli sancılar var acaba normalmi?.benim gibi hisseden oldumu hiç yoksa bebeğime kötü bişeylermi oluyor lütfen cvp :18:

Bebegin yer aciyor kendine canim...
Kotu birsey yok korkma sen...
Kasik , bel , kuyruk sokumu bolumleri buralarda agri olmasi normal...
Rahim buyuyor cunku

şiddetliden kastın tam olarak nasıl cnm?
ara ara değil mi?çok mu yoğun?
çünkü kasık ağrısı falan normal yani..
yani kötü hissediyorsan gitsene doktora,için rahatlasın hem..

adet sancısına benziyo ara ara geliyo kasıklarımın üzerine bastıramıyorum ağırdığı zaman.bıçak saplanıyor gibi oluyo.

pufpuf benimde ilk değil ama sizin kadar olmasada çok heyecanlıyım canım.ama keseyi görüp kalbi duyamamak da zor.şimdi 10 gün beklemeyip başka doktora gitmeyi düşünüyorum.

elbette canım,kuşkusuz..
ister ilk evlat olsun,ister 2-3-4 hiç farketmez ki,canın sonuçta..
tedirginlik bitmiyo ki anacım..

kese var mı?
gelişiyor mu?
bebek göründü mü?
kalp atışı var mı?
kalp atışı devam ediyor mu?
sağlıklı mı?
.....

liste uzuyor gidiyor..
Allah kolaylık versin hepimize

adet sancısına benziyo ara ara geliyo kasıklarımın üzerine bastıramıyorum ağırdığı zaman.bıçak saplanıyor gibi oluyo.

yok canım normal o zaman..sorun yok..
zaten olması gereken bişey o..sıkma canını,üzme boşuna stres yapma..

slm canım benim 2 farklı dr. 3 ay ilişki yasak dedi lekelenmelerim var . ama onlar yasaklamasada ben yapamam sanırım

Evde olan anneler showtvyi acin.
N.kaya cenin her seyi kaydeder diyor.
Ne hissediyor,bebegimiz biliyor yanii

Son düzenleme:
ben 7 haftalık hamileyim son bir haftadır kasıklarım şiddetli sancılar var acaba normalmi?.benim gibi hisseden oldumu hiç yoksa bebeğime kötü bişeylermi oluyor lütfen cvp :18:

Benimde cok kasik agrim vardi hatta kac kere uykudan uyandim doktorum ilk gebeliklerde daha fazla agri olabiliyo dedi bide rahim buyuyo ve biyudukce geriliyo kasiliyo bizde omu agri olarak hissediyoruz cok sukur 1 haftadir baya azaldi benm agrilarim sen dikkat et kendine iyi bak azalir ins en yakin zsmanda

arkadaşalr gördüğüm kadarıyla hepiniz bi tereddüt içindesiniz.benimde ilk hamileliğim ama kendimi dinlemiyorum.sonuçta kasıklarımız agrıyosa belimiz agrıyosa şişlik varsa miğde bulanıyosa bunların hepsi bebeğin hızla geliştiğini gösterir endişe edip durmayın :) bende 10 gn önce keseyi gördüm kalp atışı için çok küçük demişti doktor pazartesi gidicem kalp atışı için ama aklıma hiç kötü şeyler getirmiyorum.güzel düşüelim güel şeyler olsun.sonuçta o minicik embriyo bütün hislerimizi düşüncelerimizi anlıyor.takılmayın bu kadar gönlünüzü ferah tutuuunnn

Kizlar selam.. bir kac gundur gelemiyordum.. bebegimi kaybettim.. ESMERSIRIN yazmis sizede sagolsun.. Bisey anlamadim nasil oldu bir gun once beyaz akintilarim devam etti ertesi gun kirmizilar geldi.. Bir gun once esimle yakin arkadaslara soylemistik bi kutlama yaptik ertesi gun sabah bebegimi kaybetim..Cok cok agladim cok cok uzuldum kendimi sucladim yedim bitirdim.. ama simdi arkadaslar sayesinde bitanemm kocam sayesinde annem sayesinde iyiyim.. ara ara aklima gelsede uzulsemde.. Allah'im kimseye yasatmasin..

Kanamamlarim dun bitti.. doktora gitttim icim temizlenmis.. degerlerim sifira dusmus..korunmam gerekmiyormus.. calismaya devam.. Bana duaa edin noolurr.. bebegim gelsin saglikli bir sekilde gelsin.. bende tekrar hamile kalayim..

Insallah hepinizde bebeginizi kucaginiza alirsiniz..

Evde olan anneler showtvyi acin.
N.kaya cenin her seyi kaydeder diyor.
Ne hissediyor,bebegimiz biliyor yanii

ah bi gelsinler zaten,bi alalım sağlıkla kucaklarımıza..
mıncıklıcam,öpcem,koklucam..neden bunca zaman beklettin bizi dicem,belki kızcam
nolur ama gelsin artık,kötü bir son olmasın..
hiçbirimizin...

Bunca bulantı pazar günü küt küt atan kalbi ve 9 haftalik olması
Sonucu hiç birşey değiştirmiyo
Bebeğim artık yaşamıyo

cnm inan cok uzuldum..suan sana ne soylesem bosa gelecek ama seninle ayni olayi daha bi kac once yasadim hic umudunu kesme benim icinde cok zordu ama mecbur alistim bende haziranda 10 haftLikti kaybettim bebegimi ama umudumu yitirmedim 3ay sonra yine hamile kLdim ama canimsin kendine stres yapma benimde ilk bebegimdi cok sarsildim ama allahin bi bildigi vardiki boyle oldu ben 2ayri hastanede bunun sonuclarini arastrdm ve sonucunu ogrendgimde doktorlarda bende sansli oldgumuzu ogrendim oyuzden inan cnm heeseyde bir hayir war saglikli olsaydi bebeklerimiz bizi birakmazdi (

amin canım inşaallah kucagın gönlün dolar hemen yine üzülme tabii Allah tan ümit kesilmez... dua edicem senin için inşaallah

ilk hamileliğim olduğu için pek tecrübeli sayılmam.teşekkür ederim içimi rahatlattın canım:)

Benimde ilk hamileligim canim ama sanirim hafta olarak onde gitmenin avantaji olsa gerek....
Hele ki bi kere kuyruk sokumumda bir agri olmustu amanin yani...
Oturamiyordum egilemiyordum uzanamiyordum
Ins. O kadar sancilarin agrilarin olmaz

ah bi gelsinler zaten,bi alalım sağlıkla kucaklarımıza..
mıncıklıcam,öpcem,koklucam..neden bunca zaman beklettin bizi dicem,belki kızcam
nolur ama gelsin artık,kötü bir son olmasın..
hiçbirimizin...

Dlr dlr anne hehehehh bende yapcam,kizicam nerdeydin diyecegim :))

neden oldu nasıl oldu ben çok detaylarını bilmiyorum canım ama haberimiz oldu durumdan..
tekrar Allah yardımcın olsun,umarım yeri çabucak dolar sağlıkla dolar ve mutlu sona hızlı ulaşırsın..
malesef bazı şeyler elimizde olmuyor bazen..Allah'tan eminim ki hep hayırlısını diliyoruz,böyle şeyler gelince başımıza da "hayırlısı buymuş" demekten başka bişey gelmiyor elden..
sağlıksız olucakmış demek ki gitmiş..
devam etse bile,ilerde daha kötü olucaktı belkide..
hep öyle düşün..
seni iyi anlayanlardanım,bende 2 kez yaşadım bu acıyı,bilirim..
aklına gelicek,üzüleceksin evet ama birazda pozitif olmayı başarırsan atlatacak ve her ayki denemelerde tekrar aynı heyecanı yaşayacaksın inş..
ve zamanı gelince alıcaksın kucağına Allah'ın izniyle..
sıkma canını,neden ben? diyede sorgulama bence,nacizane tavsiyem..herşeyin bir sebebi vardır Allah katında,inan buna..

Canimm gecmis olsun,insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebisin olur.rabbim herseyin en iyisini bilir.dusen bebeklerin cogu sakat sorunlu oldugu icin dusermis,bu da rabbimin hikmeti.kotu gibi gordugumuz seylerde ne hayirlar gizli biz bilemiyoruz.sen isyan etmez sabredersen rabbim mukafatini verir insallah

amin canım inşaallah kucagın gönlün dolar hemen yine üzülme tabii Allah tan ümit kesilmez... dua edicem senin için inşaallah

Insallah aminnn allah razi olsun.. hepinizden dua istiyorum.. Allah'im meleklerinizi size bagislasin.. insallah kucaginiza alirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…