2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Corlu uzak gelir bana yaa insallah cerkezkoyde bulurum iyi bi dktor

inşallah iyi bir dr. bulursun.bence dr. çok önemli.benim ilk gittiğim dr. düşük tehlikem olduğu halde ilaç vermedi.sadece dinlen dedi.düşücek olduktan sonra ne yaparsan yap düşer dedi.bende dr. değiştirdim kalp atışları düşük dedi onun için iğne verdi.düşük önleyici iğne verdi.kan sulandırıcı iğne verdi.progestan ve vitamin verdi.en azından önlem aldı işi şansa bırakmadı.yani dr. çok önemli

Arkadaslar saglik ocagina gittim....
Tansiyon ... nabiz.... kilo falan olcumu yapildi....
Asilama icin gun verdi...
Kan tahlilleride duzenli yaptirmam gerekmis...

Arkadaslar bisi merak ediyorumkilo almaya basladinizmi ben 3 kilo aldim simdiden malesef. Ya biraz sigarayibirakmama bagliyorum ama istahimda acik 1 pakete yakin sigara iciyodm simdi hic kullanmiyom yarin 8. Haftama gircm sizde durumlar nasil

bende kilo aldım diyo korkuyodum ama bugün tartıldım almamışım çok şükür.ama garip bi şekilde karnım şiş duruyo niye anlayamıyorum :S

şimdi tecrübelisin ya,ondan.. yoksa ben gibi ilk olucaklar ve deli gibi isteyenler rahat olamıyoruz malesef!

yok cnm tecrübe değilde sanki başka birşey bende anlamadım duygularımı ,ben kac ay uğrastım bu hamileliğim için cok istiyordum cok şukur sonunda oldu,diğer aylarda adet olduğumda yaşadığım hayal kırıklıklarını anlatamam..eşim kızdı kafaya takma diye..eee şimdi de hamileyim bir rahatlık çöktü ..sacma sapan duygularım işte..

A buarada benide bgn aile hekimimiz aradi sistemden gormus hamile oldugumu kac haftalik kan grubu akrabalik var mi esinle son adet tarihim falan baya bisiler sordu zaman zaman cagircaz dedi 15 ocakta gitmem gerekiyomus ben hatirlatirim size dedi sasirdim baya :KK49:

Asi canim ya :KK1:
Tetanoz falan yaptirmak gerekliymis...
Ocakta gidecegim ins.

hay Allah iyiliğini versin yaaaaa :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:
bende aşılama ne alaka diyorum,zaten hamilesin..

yok cnm tecrübe değilde sanki başka birşey bende anlamadım duygularımı ,ben kac ay uğrastım bu hamileliğim için cok istiyordum cok şukur sonunda oldu,diğer aylarda adet olduğumda yaşadığım hayal kırıklıklarını anlatamam..eşim kızdı kafaya takma diye..eee şimdi de hamileyim bir rahatlık çöktü ..sacma sapan duygularım işte..

Allah vergisi diyelim o zaman..ne mutlu sana :KK24:

A buarada benide bgn aile hekimimiz aradi sistemden gormus hamile oldugumu kac haftalik kan grubu akrabalik var mi esinle son adet tarihim falan baya bisiler sordu zaman zaman cagircaz dedi 15 ocakta gitmem gerekiyomus ben hatirlatirim size dedi sasirdim baya :KK49:
şaşırma canım kapitalizmin gerçeği gebe olan her hastalarının takibini yapmak zorundalar iyi de para alıorlar hasta başına mecburlar yani ilgilenmeye

Hakkaten kiz baya fazla temkinliymissiniz :) 2ay olmus yanii:KK53::KK9:
Oyle oldu canim...
Hersey melegimiz icin dis etkenlere karsi koruyorum yavrumu :KK9:

hay Allah iyiliğini versin yaaaaa :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:
bende aşılama ne alaka diyorum,zaten hamilesin..

Allah vergisi diyelim o zaman..ne mutlu sana :KK24:
Bende hangi akla hizmet asi yerine asilama yazdim bilmiyorum canim :KK53: :KK1:

Bende yarim saat once gitmistim canim...
11 ocaktada benim asi ve kan tahlili gunum....
Tetanoz asisi sanirim verdikleri kartin arkasinda yaziyor...

ben 7 haftalık hamileyim son bir haftadır kasıklarım şiddetli sancılar var acaba normalmi?.benim gibi hisseden oldumu hiç yoksa bebeğime kötü bişeylermi oluyor lütfen cvp :KK43::18:

ben 7 haftalık hamileyim son bir haftadır kasıklarım şiddetli sancılar var acaba normalmi?.benim gibi hisseden oldumu hiç yoksa bebeğime kötü bişeylermi oluyor lütfen cvp :KK43::18:

şiddetliden kastın tam olarak nasıl cnm?
ara ara değil mi?çok mu yoğun?
çünkü kasık ağrısı falan normal yani..
yani kötü hissediyorsan gitsene doktora,için rahatlasın hem..

şimdi tecrübelisin ya,ondan.. yoksa ben gibi ilk olucaklar ve deli gibi isteyenler rahat olamıyoruz malesef!

pufpuf benimde ilk değil ama sizin kadar olmasada çok heyecanlıyım canım.ama keseyi görüp kalbi duyamamak da zor.şimdi 10 gün beklemeyip başka doktora gitmeyi düşünüyorum.

X