- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
bencede,birde ben bu hamileleliğimde nedense rahatım ilkinde hemen hastaneye gitmiştik
şimdi tecrübelisin ya,ondan.. yoksa ben gibi ilk olucaklar ve deli gibi isteyenler rahat olamıyoruz malesef!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede,birde ben bu hamileleliğimde nedense rahatım ilkinde hemen hastaneye gitmiştik
Corlu uzak gelir bana yaa insallah cerkezkoyde bulurum iyi bi dktor
Arkadaslar saglik ocagina gittim....
Tansiyon ... nabiz.... kilo falan olcumu yapildi....
Asilama icin gun verdi...
Kan tahlilleride duzenli yaptirmam gerekmis...
ben cok yiyiyorum ama daha kilo almadım,belki sen sigarayı bıraktığın için kilo aldın
Kizlar ya doktora giden herkese iliski yasaklandi mi ??
Ben henuz doktora gtmedim. Merak ediyorum
nasıl yani?? :26:
aşılama derken? :26:
Arkadaslar bisi merak ediyorumkilo almaya basladinizmi ben 3 kilo aldim simdiden malesef. Ya biraz sigarayibirakmama bagliyorum ama istahimda acik 1 pakete yakin sigara iciyodm simdi hic kullanmiyom yarin 8. Haftama gircm sizde durumlar nasil
Canim doktor bana oyle birsey demedi ama ...
Bebegin temelini attigimiz gunden bu yana sadece bir kere oldu iliski :26:
Esimde bende biraz fazla temkinliyiz sanirim
şimdi tecrübelisin ya,ondan.. yoksa ben gibi ilk olucaklar ve deli gibi isteyenler rahat olamıyoruz malesef!
Asi canim ya
Tetanoz falan yaptirmak gerekliymis...
Ocakta gidecegim ins.
yok cnm tecrübe değilde sanki başka birşey bende anlamadım duygularımı ,ben kac ay uğrastım bu hamileliğim için cok istiyordum cok şukur sonunda oldu,diğer aylarda adet olduğumda yaşadığım hayal kırıklıklarını anlatamam..eşim kızdı kafaya takma diye..eee şimdi de hamileyim bir rahatlık çöktü ..sacma sapan duygularım işte..
şaşırma canım kapitalizmin gerçeği gebe olan her hastalarının takibini yapmak zorundalar iyi de para alıorlar hasta başına mecburlar yani ilgilenmeyeA buarada benide bgn aile hekimimiz aradi sistemden gormus hamile oldugumu kac haftalik kan grubu akrabalik var mi esinle son adet tarihim falan baya bisiler sordu zaman zaman cagircaz dedi 15 ocakta gitmem gerekiyomus ben hatirlatirim size dedi sasirdim baya
bende kilo aldım diyo korkuyodum ama bugün tartıldım almamışım çok şükür.ama garip bi şekilde karnım şiş duruyo niye anlayamıyorum :S
Oyle oldu canim...Hakkaten kiz baya fazla temkinliymissiniz :) 2ay olmus yanii
Bende hangi akla hizmet asi yerine asilama yazdim bilmiyorum canimhay Allah iyiliğini versin yaaaaa
bende aşılama ne alaka diyorum,zaten hamilesin..
Allah vergisi diyelim o zaman..ne mutlu sana
A buarada benide bgn aile hekimimiz aradi sistemden gormus hamile oldugumu kac haftalik kan grubu akrabalik var mi esinle son adet tarihim falan baya bisiler sordu zaman zaman cagircaz dedi 15 ocakta gitmem gerekiyomus ben hatirlatirim size dedi sasirdim baya
ben 7 haftalık hamileyim son bir haftadır kasıklarım şiddetli sancılar var acaba normalmi?.benim gibi hisseden oldumu hiç yoksa bebeğime kötü bişeylermi oluyor lütfen cvp :18: