2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Canım sezeryan ile yapılan doğum anını çok iyi anlatıyorlar, bebeğin alındığını felan herşeyi görmüşler. Ama doğumdan sonra ağrıları ve 16 gün geçmesine rağmen uyuşukluğu devam ediyormuş hatta diğer 6 ay önce doğum yapan bayanda benim hala uyuşukluğum var dedi.
Ablam sezaryen yapalı iki sene olacak neredeyse ama hala uyusuklugun oldugunu söyler, ameliyatı cok iyi gecmesine ve hemen ayaga kalkmasına ragmen. Belki kisiden kişiye degisiyordur yine de
Herkese Merhabalar :KK3:

inş herkesın keyfı yerındedır :KK34: ben de sabah uyandıgımda pek ıyı hıssetmıyodum kendımı ama şimdi ıyıyım cok şükür :KK31: dun aksam garıp bı uyku uyudum, hani şu bacagımıza fılan gıren kramplar var ya onun gıbı bısı bi gece tuvalete kalkarken bı de yatakta dönerken göbeğime girdi :26: nası bacaga gırınce kıpırdayamıyosam aynı sekıl gobegıme gırdıgınde de kıpırdayamadan kaldım oylece:26: siz de boyle seyler oluyo mu hiç kızlar :44:
Canım geçmiş olsun benim göbeğe girmiyor ama bacaklarima sık sık gitiyor kramp. Özellikle yataktan zor kalkıyorum, sağdan sola ağrıyla dönüyorum.
kızlar merhaba.çok boşladım burayı epeydir giremiyorum ara ara bkıyodum ama okuyamıyodum.biraz hastalandım çok ciddi kramplar girdi kalçama adım atamadım 1 hafta ama şükürler olsun iyiyim.dogum yapan arkadaşlarımız olmuş inşaallah iyidir kendileri de bebekleri de... özledim buraları çok :) artık agırlaşmaya başladık hazırlıklarda yavaş yavaş başladı.neler yapıyosunuz bebeğinizin odasını ayarlamaya başladınız mı hazırlıklar ne durumda :KK34:
Canım bizim kıyafet dışında hiç bir hazırlığız yoktu. Bu haftasonu geri kalanları da aldık. Uugub fiyatlı olanları da internetten alacagim birazdan. Geriye sadece lohusa pijamalarım kaldı. Gerçekten zor geliyor bikaç saat dışarda dolaşmak artık. Bir ay sonrasını düşünemiyorum
Selam kızlar,
Canım sıkkındı o yüzden pek bağlanmadım,
Dün de oğluşumun doğum günüydü biraz keyiflendim.
Ama bu sabah hem iğneye gittim hem de dr umla görüştüm, dikiş yerlerim gittikçe inceliyormuş, geçen hafta 38+5 i buluruz herhalde demişti ama bugün 37. Haftayı bulsak içim rahatlayacak dedi.
Hee bu arada zatürre başlangıcı olmuşum, o da ne demekse artık işte. Antibiyotik iğne oluyorum günlerdir.
Akrabam olan dr um da p.tesi bizim buraya ( karşı tarafa) mutlaka bir gel bebeğe bakalım bunca ilaçtan olumsuz bir etkilenmesi olmuş mu dedi, canım buna sıkkın inşallah olumsuz bir etki olmamıştır :KK43:
Dikişlerden dolayı bu taraftaki dr um mümkün olduğunca evden çıkma ve dinlenmeye bak dedi.
Perşembe kan tahlilleri yaptırmıştım, p.tesi sonuçları alıp karşıya geçeceğim bakalım, dua edin kızlar umarım herşey yolundadır.
Umarım buraya bağlanmadığım zaman boyunca da sizlerin de herşeyi yolunda gitmiştir.
Sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza almayı ve yine sağlıkla büyütebilmemizi diliyorum.
Herkese selamlar ve sevgiler...


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım çok geçmiş olsun. Inşallah bebeğine bir etkisi olmamıştır. Ama artık bebeklerimiz bize tutunmak icin uğraşmıyor ilk başlardaki gibi. O zaman bilmeden bir sürü ilaçlar içtik. Allahın izniyle birsey olmadı. Simdi bebeklerimiz cok daha güçlü annesi. Sen hic merak etme, içini ferah tut. Bol bol dua et. Iyi haberlerini bekliyoruz
 
Kızlar herkese merhaba,

Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Ablamızın ismi Nefise Naz

Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :

Sare Nur

Elif Beste

Zeynep Duru

Elif Sare
Zeynep Duru diyorum ben de. Adıyla büyüsün inşallah bebeğin.

herkee iyi haftasonları kızlar bir selam vermeye geldim:KK52:
Nasılsın canım? Bu aralar seni de pek göremiyoruz buralarda. Neler yapıyorsun?
[COLOR="#A52A2A"]Doktor illa sezeryan olacaksa spinalden yana olduğunu söyledi ama ben genel anestezi istediğimi belirttim çünkü apandisten ameliyat olmuştum ve spinal yöntemle sanki felçlik geçirdim haftalarca belimden yürüyemedim, bel fıtığı var bende dedim.

Kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ve niye? Bu konuyu biraz tartışalım mı hem bu arada baya araştırmış oluruz.
Ben de sezeryancıyım, kimisi kesinlikle sezeryan düşün diyor kimisi de normal diyor. Kimisi normal doğumu zor geçmiş ve
tövbe etmiş şimdiki aklım olsa sezeryan yapardım diyor. sezeryan olanların kimisi 2-3 yıl geçmesine rağmen hala sezeryan
olan yer kesilen bölgenin hala ağrıdığını söylüyor. Demet Akalının bile geçmeyen ağrılarından dolayı doktoruna dava aça-
cağını izledim paparazzide...
Kafam çok karışık sizler ne düşünüyorsunz?
[/COLOR]
Ben de normal doğum istiyorum doğaya ayak uydurmak icin, vücudun daha kolay toparlanması için. Sütümün vaktinde gelmesi icin. Herseyin hayırlısı tabi ama öncelikle normal ve dogal olandan yana istegim.



gece 4'ü geçiyordu yattığımızda uuuuyyy uykum vaaaar a dostlar..
amaaaaaa bugün Eminönü zamanı..köfteye alışverişe devam süsleme şeker için vs o yüzden erkenciyim..
hadi bakalım..
Hadi bakalım neler toplayıp geleceksin oralardan. Beklemedeyiz:-)
Herkese mutlu, huzurlu, sağlık dolu haftalar kızlar benim cumartesi kontrolüm vardı haberler çokta iyi değil allah'a şükür bebeğimde bir sıkıntı yok 960 gr maşallah boy 34 gelişimi haftasından 1 hafta önde suyum iyi duruşu dönmek üzereymiş çok iyi dedi ama benim tansiyon sıkıntım var başlardan beri 12-8 sınırdaydı ilaçlık değildi ama randevuda 15-10 çıktı heyecan bile yapmış olsan şuan böyle çıkmamalı dedi doktorun gözleri yuvasından fırladı ve beni kardiyolojiye sevk etti. ( gerçi eve geldim 12-7 çıktı ama) alfamet var hamilelerin kullandığı tansiyon ilacı ona başlayabilir dedi işin kötü kısmı şeker yüklememde sınırda çıkmış 146 çok dikkat ediceksin dedi tuzu yemeklere hiç atma dedi bende öyle yapıyom sıfır tuz ayaklarımda da hafif hafif şişlikler başlayınca hiç de iyi olmadı stres yapmıyorum ama korkuyorum ilk oğlum albüm rahatsızlığından 37 de suyum gelmişti bunda daha erken olur diye korkuyorum. çalışıyorum 23 nisan da 32. Haftamı doldurcam allahım o gün gelirmi hiç bir hazırlığım yok haftaya başlıcaz bizde hazırlıklara çalışınca bi hafta sonun kalıyo ne yapcanı şaşırıyosun anlıcanız sıkı diyetteyim zaten ıvır zıvır yemem iştahımda çok açık değil kilolu hamile kaldım ve şuana kadar 6 kilo aldım ama bunlar yetmemiş sanırım çok üzgünüm...:KK43::KK43::KK43:
Canım çok geçmiş olsun. Facede yazdım zaten. Hiç canını sıkma bebeklerimiz daha dayanıklı artık. Yediklerine zaten dikkat ediyormuşsun gerisi nasip.. Hazırlıklar da bir iki günde bitiyor inan. Önemli olan çarşıya çıkabilmek;-)
Günaydın Güzellerr,

2 gün önce randevumuz vardı kavuştuk oğlumuza ama yüzünü yine göremedik malesef :) Özlem gititkçe artıyorr.. Sağlığından haberdar olduk ya fazlasıyla yetiyor, 1.250 gr. olmuş bebişimm, boyu da 38 cm . Şimdilik herşey yolunda gözüküyor, Dr. göğüslerime sürmem için lansinoh diye bir krem önerdi. şimdiden kullanmaya başlayabilirsin dedi, bitkisel olduğu için emzirdikten sonra temizlemene gerek kalmaz dedi. Bu arada kızlar benim gibi deli olmayın Cam silmeye kalkışmayın :KK43: dün bütüngün yattım bel ağrısından. wc bile ağlayarak gittim o derece tutuldu belimm. Şimdi biraz daha iyiyim sanki..

Neee cam silmek mi? Ben yerleri bile süpürmedim hamileliğin boyunca. Canım çocuğundan senden kıymetli değil hiçbir şey. Bırak tozlu kalsın.
Ogluna da maşallah kilo boy gayet güzel. Bir de yüzünü gösterse bu veletler fena olmayacak degil mi
 
Canım çok sıkkın kızlar.

bende gebelik ilk aylarında troid hastalığı çıktı bunun sonucu her ay kadın doğumla birlikte endokrine gidip takiplerimi yaptırıyorum. İlacımı düzenli kullanıyorum. Ama son 10 gündür ilacımı karıştırıp dr. ilk aylarda verdiği bulantı ilacımı içiyormuşum bu sabah fark ettim. Ama ilaçlar ve kutusu o kadar çok birbirine benziyorduki. en son geçen hafta cuma kan vermiştim sonuçlar allahtan ii çıktı. Ama yinede vicdan yaptım kendime ::KK43::KK43: nasıl böyle bir hata yapabiliirim yaaa

Neyseki sonucun iyi çıkmış bundan sonra dikkat edersin gecmiş olsun
 
Neee cam silmek mi? Ben yerleri bile süpürmedim hamileliğin boyunca. Canım çocuğundan senden kıymetli değil hiçbir şey. Bırak tozlu kalsın.
Ogluna da maşallah kilo boy gayet güzel. Bir de yüzünü gösterse bu veletler fena olmayacak degil mi



Valla içime sinmiyor işte pis olması :KK43: dedim kendimi zorlamadan uzanamabildiğim yere kadar sileyim , eşime çok yükleniyorum evin temizliğini o yapıyor sağolsun , kıyameti kopardı zaten cam olayını duyunca , Bidaha asla yapmam.. Oğluşumun elleri ya yüzünde yada arkası dönük :) 21 nisana kadar beklemeye devam..
 
Niye sezeryan düşünüdüğünüzü de merak etmiştim hatta niye sezeryan düşündüğünüzü daha çok merak etmiştim:44:


Ilımlı imtihan gibi düşünülebilir canım. Hiç olmayacak gibi görünen şeylerin başa gelmesi. Komplikasyonları n daha fazla olması gibi şeyler. Iki doktor net şekilde stres oluyoruz dedi. Biri bişey demedi ama bişeekilde kesecek onu belli etti. En son artık Prof a gitmek zorunda kaldık ben çok pimpiriklenmeden anlatmaya calisiyordum ama stres e döktüler yani. Yine normal istiyorum inş :))
Anladıysam arap olim :KK52: Eşinin doktor olmasıyla ne alakası var onunla ilgili bir bağlantı henüz kuramadım yazdıklarından canım :44::44::44:


Çok üzüldüm canım allah sabrını versin gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın, ben de normal doğumun komplikasyonlarından korkuyorum, ablam normal doğum taraftarı olduğu için saatlerce sancı çekti, tam doğuracağı esnada çocuğun kalp atışları zayıflayınca acilen sezeryana aldılar, her iki durumu da yaşamak zorunda kaldı neyseki bebek sağsalim doğdu...Normal doğumun diğer bir riski ise bebeğin oksijensiz kalması, beyne oksijen gitmeyince biliyorsunuz zihinsel özürlü ya da biraz saf oluyorlar diyelim... Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah...
[/QUOTE]


Canım çok önemli bişey değil zaten ya salla gitsin :KK66:))
 
[COLOR="#EE82EE"]


Çok şükür hiç bir problemim yok da canım, benim de ağrı eşiğim çok düşük yıllarca çok şiddetli adet sancısı çeken biri olarak her adet döneminde babam gelir beni okuldan alır hastaneye götürürdü...Saatlerce adet sancısı çekerek kıvranır, içtiğim ağrı kesicilerin sayısı 5 i bulurdu da bana mısın demezdi...O kadar sancıdan sonra yorgunluktan uyuya kalırdım. Normal doğum sancısının da aynı adet sancısına benzediğini söyledi arkadaşlarım...Korkuyorum açıkçası... Epidural normal doğumdan da korkuyorum çünkü daha önce spinalden apandis ameliyatı olmuştum, bel fıtığından dolayı mahvolmuştum ancak biyoenerji tedavisiyle düzelmiştim...

[/COLOR]

anladım canım bendensin sende bende aynıyım ağrı eşiğim çok düşük bünyem çok zayıf o yüzden o çocuğu normal şekilde doğuracağıma inanamıyorum güvenim yok kendime:KK50:
 
Çok şükür hiç bir problemim yok da canım, benim de ağrı eşiğim çok düşük yıllarca çok şiddetli adet sancısı çeken biri olarak her adet döneminde babam gelir beni okuldan alır hastaneye götürürdü...Saatlerce adet sancısı çekerek kıvranır, içtiğim ağrı kesicilerin sayısı 5 i bulurdu da bana mısın demezdi...O kadar sancıdan sonra yorgunluktan uyuya kalırdım. Normal doğum sancısının da aynı adet sancısına benzediğini söyledi arkadaşlarım...Korkuyorum açıkçası... Epidural normal doğumdan da korkuyorum çünkü daha önce spinalden apandis ameliyatı olmuştum, bel fıtığından dolayı mahvolmuştum ancak biyoenerji tedavisiyle düzelmiştim...

Amanınnnn arkadaşım bunu okuyunca eski günlerim aklıma geldi.Resmen 3 gün yataktan çıkamayıp ağrıdan ağlıyordum...Kabus gibiydi kocaman et parçası gibi geliyordu benim reglim onlar gelirken doğum sancısı çekiyordum resmen...Benimkiler miyomlar yüzündenmiş,aldırdımda kurtuldum umarım birdaha olmaz :KK50: Benim ameliyatımda spinal anestezi ile oldu ama şükür hiç sorun yaşamadım.doğumumu da öyle düşünüyorum.. Sanada çok geçmiş olsun canım.hakkında hayırlısı olsun..
 
Yok kız benim sezeryan olacak yani 8 hafta falan var :KK1: :KK1: ayy yarın kontrolümüz var,doktor aşağı yukarı bir tarih verir heralde :18: :18:

Hayırlısı olur inşallah cnm, tarihin belli olur bu aralar artık :) Bende normal istiyorum inşallah kolay olur :18:
 
merhaba güzel annişler
ben de daha üstünden bir kaç hafta geçmeden tekrar hasta oldum. baharda nezle hiç çekilmiyor doğrusu. insan gözünü açamıyor yaşarmasından...
ben yandım siz yanmayın kendinize iyi bakın havalara aldanmayın sakın. sıkı sıkı giyinin. bir de çok yorgun düşmeyin. bünye dinlenmek için direk kendini hasta ediyor...


keşke bana da tatil olsa ve vakit geçmese :)

ahh canımmm benim duygularıma da tercüman oldun:KK1: gelsin artık şu 16 mayıs diyorum...


bu arada bizim doktor randevumuz cuma günü. ben de en son ayrıntılı ultrasonda görmüştüm kızımı. hep yüzünü saklıyor. busefer hasret giderebilirim umarım...
 
Anladıysam arap olim :KK52: Eşinin doktor olmasıyla ne alakası var onunla ilgili bir bağlantı henüz kuramadım yazdıklarından canım :44::44::44:


Çok üzüldüm canım allah sabrını versin gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın, ben de normal doğumun komplikasyonlarından korkuyorum, ablam normal doğum taraftarı olduğu için saatlerce sancı çekti, tam doğuracağı esnada çocuğun kalp atışları zayıflayınca acilen sezeryana aldılar, her iki durumu da yaşamak zorunda kaldı neyseki bebek sağsalim doğdu...Normal doğumun diğer bir riski ise bebeğin oksijensiz kalması, beyne oksijen gitmeyince biliyorsunuz zihinsel özürlü ya da biraz saf oluyorlar diyelim... Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah...


Canım çok önemli bişey değil zaten ya salla gitsin :KK66:))[/QUOTE]
Olur mu öyle şey, biz de bilelim doktorlar, doktor eşlerini niye normal doğum yaptırmak istemiyorlar, oluşabilecek komplikasyonlardan dolayı dava açmasından mı korkuyorlar eşinin...

anladım canım bendensin sende bende aynıyım ağrı eşiğim çok düşük bünyem çok zayıf o yüzden o çocuğu normal şekilde doğuracağıma inanamıyorum güvenim yok kendime:KK50:
Aslında bel fıtığım olmasa epidural normal yapmaya çalışırım ama epiduralin bünyeme nsıl bir etki yapacağını bilmiyorum. Bel fıtığı olan kuzenim epidural normal yaptı ve hiç bir sorun yaşamadı ama yine bel fıtığı olan bir arkadaşım epidural sezeryan yaptı ve aylarca bel ağrısından çocuğuyla doğru düzgün ilgilenemedi, hiç bir sorunu olmayan yani bel fıtığı olmayan bir arkadaşım da epidural normal doğum yaptı, eşi iş arkadaşımdı ve şunu söyledi, hastane bize epidural normal doğumun prenses doğum olduğunu söyledi ama eşim 1-2 ay boyunca hep ağrı kesicilerle ayakta kaldı hep beli ağrıdı dedi...

Çok şükür hiç bir problemim yok da canım, benim de ağrı eşiğim çok düşük yıllarca çok şiddetli adet sancısı çeken biri olarak her adet döneminde babam gelir beni okuldan alır hastaneye götürürdü...Saatlerce adet sancısı çekerek kıvranır, içtiğim ağrı kesicilerin sayısı 5 i bulurdu da bana mısın demezdi...O kadar sancıdan sonra yorgunluktan uyuya kalırdım. Normal doğum sancısının da aynı adet sancısına benzediğini söyledi arkadaşlarım...Korkuyorum açıkçası... Epidural normal doğumdan da korkuyorum çünkü daha önce spinalden apandis ameliyatı olmuştum, bel fıtığından dolayı mahvolmuştum ancak biyoenerji tedavisiyle düzelmiştim...

Amanınnnn arkadaşım bunu okuyunca eski günlerim aklıma geldi.Resmen 3 gün yataktan çıkamayıp ağrıdan ağlıyordum...Kabus gibiydi kocaman et parçası gibi geliyordu benim reglim onlar gelirken doğum sancısı çekiyordum resmen...Benimkiler miyomlar yüzündenmiş,aldırdımda kurtuldum umarım birdaha olmaz :KK50: Benim ameliyatımda spinal anestezi ile oldu ama şükür hiç sorun yaşamadım.doğumumu da öyle düşünüyorum.. Sanada çok geçmiş olsun canım.hakkında hayırlısı olsun..
Benim hiç bir şikayetim yoktu, miyom felan gibi ama adet dönemlerim çok kötü geçerdi, her ay başı babam beni okuldan alıp hastaneye götürürdü...Bende bel fıtığı olduğu için canım spinal düşünmüyorum, spinal belimi mahvetti...
 
Canım çok önemli bişey değil zaten ya salla gitsin :KK66:))
Olur mu öyle şey, biz de bilelim doktorlar, doktor eşlerini niye normal doğum yaptırmak istemiyorlar, oluşabilecek komplikasyonlardan dolayı dava açmasından mı korkuyorlar eşinin...


Aslında bel fıtığım olmasa epidural normal yapmaya çalışırım ama epiduralin bünyeme nsıl bir etki yapacağını bilmiyorum. Bel fıtığı olan kuzenim epidural normal yaptı ve hiç bir sorun yaşamadı ama yine bel fıtığı olan bir arkadaşım epidural sezeryan yaptı ve aylarca bel ağrısından çocuğuyla doğru düzgün ilgilenemedi, hiç bir sorunu olmayan yani bel fıtığı olmayan bir arkadaşım da epidural normal doğum yaptı, eşi iş arkadaşımdı ve şunu söyledi, hastane bize epidural normal doğumun prenses doğum olduğunu söyledi ama eşim 1-2 ay boyunca hep ağrı kesicilerle ayakta kaldı hep beli ağrıdı dedi...


Benim hiç bir şikayetim yoktu, miyom felan gibi ama adet dönemlerim çok kötü geçerdi, her ay başı babam beni okuldan alıp hastaneye götürürdü...Bende bel fıtığı olduğu için canım spinal düşünmüyorum, spinal belimi mahvetti...
[/QUOTE]

Bahsettigim şeyin davayla ilgisi yok. Senin kendi meslektaşına o hizmeti verdiğini düşün ve istemeden hiç başkasının başına gelmeyen şeylerin o işin ehli meslektaşınin başına gelmesi gibi birsey. Mesela doktor bir arkadaşım normal doğum yaptı pnomotoraks oldu ki bu çok çok nadir görülür. Vs vs. Öyle bir algı var kimsenin başına gelmez doktor ve doktorların başına gelir gibi.
 
merhaba güzel annişler
ben de daha üstünden bir kaç hafta geçmeden tekrar hasta oldum. baharda nezle hiç çekilmiyor doğrusu. insan gözünü açamıyor yaşarmasından...
ben yandım siz yanmayın kendinize iyi bakın havalara aldanmayın sakın. sıkı sıkı giyinin. bir de çok yorgun düşmeyin. bünye dinlenmek için direk kendini hasta ediyor...




ahh canımmm benim duygularıma da tercüman oldun:KK1: gelsin artık şu 16 mayıs diyorum...


bu arada bizim doktor randevumuz cuma günü. ben de en son ayrıntılı ultrasonda görmüştüm kızımı. hep yüzünü saklıyor. busefer hasret giderebilirim umarım...

bende yarın gideceğim kısmetse doktora kızımı görmeye :) özledim bebeğimi :) muhtemelen yarın bana 5 hafta daha çalışabilir raporu yazar son 5 hafta yani :)
 
herkese merhabalar :KK16:

aksama ne yapsam dıye bıraz tarıf gezeyım dedım, canım bı dünya sey cektı :KK52: aah kafam aaah neyıne senın yemek sıtelerı :KK39:
 
Olur mu öyle şey, biz de bilelim doktorlar, doktor eşlerini niye normal doğum yaptırmak istemiyorlar, oluşabilecek komplikasyonlardan dolayı dava açmasından mı korkuyorlar eşinin...


Aslında bel fıtığım olmasa epidural normal yapmaya çalışırım ama epiduralin bünyeme nsıl bir etki yapacağını bilmiyorum. Bel fıtığı olan kuzenim epidural normal yaptı ve hiç bir sorun yaşamadı ama yine bel fıtığı olan bir arkadaşım epidural sezeryan yaptı ve aylarca bel ağrısından çocuğuyla doğru düzgün ilgilenemedi, hiç bir sorunu olmayan yani bel fıtığı olmayan bir arkadaşım da epidural normal doğum yaptı, eşi iş arkadaşımdı ve şunu söyledi, hastane bize epidural normal doğumun prenses doğum olduğunu söyledi ama eşim 1-2 ay boyunca hep ağrı kesicilerle ayakta kaldı hep beli ağrıdı dedi...


Benim hiç bir şikayetim yoktu, miyom felan gibi ama adet dönemlerim çok kötü geçerdi, her ay başı babam beni okuldan alıp hastaneye götürürdü...Bende bel fıtığı olduğu için canım spinal düşünmüyorum, spinal belimi mahvetti...

Bahsettigim şeyin davayla ilgisi yok. Senin kendi meslektaşına o hizmeti verdiğini düşün ve istemeden hiç başkasının başına gelmeyen şeylerin o işin ehli meslektaşınin başına gelmesi gibi birsey. Mesela doktor bir arkadaşım normal doğum yaptı pnomotoraks oldu ki bu çok çok nadir görülür. Vs vs. Öyle bir algı var kimsenin başına gelmez doktor ve doktorların başına gelir gibi.[/QUOTE]

Hımm, demek istediğini anladım ama bu herkesin başına gelebilir de demek ki meslektaşların başına gelince çekince konusu oluyormuş :106::106::106:
 
Hadi bakalım neler toplayıp geleceksin oralardan. Beklemedeyiz:-)

o kadar yoruldum öyle bitkinim ki şu an anlatamam..belim ayaklarım sırtım karnım heryerim ağrıyor..aaaay hiçbişeyi son ana bırakmamış olmama rağmen çok feci yoruluyorum..ama bi kısımı daha bitirdim bugün..

yatak odasına koyulacak beşiği aldım bugün bi büyükbaş cici daha halloldu (ciciler topiğimize yükledim)
bide hastane ve eve gelicek olanlara verilecek hediyeydi süslemeydi falan onlarında büyük bi kısmını hallettim..ama onların resmini daha yükleyemedim dinlenmedeyim şu anda..
 
X