2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar her zaman sevdiginiz ama simdi tiksindiginiz seyler var mi?
Ben turk kahvesi olmadan 1 gun bile geciremezdim.simdi ise kokusuna bile dayanamiyorum.ki deli gibi mide bulantim da yok
Ilk gunler cok tursu istiodum.simdi ise hic mi hic istemiyorum

üüüüf hiç böyle değişimler yok bende :KK43: :KK25: :26: :KK50: :KK53: :18:

Ben turk kahvesi olmadan 1 gun bile geciremezdim.simdi ise kokusuna bile dayanamiyorum.ki deli gibi mide bulantim da yok

ben o kadar tursu tursu dedim ama hala daha yiyemedim ,yaptığım tursu cok tuzlu olmuş yenmeyecek durumda,başka da turşu yok sürekli aklıma gelıyo :KK43:

merhabalar ;
ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu ve tahmini doğum tarihi 30 haziran dedi doktor inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi..
hepinize sağlıklı, mutlu, stressiz, rahat hamilelikler diliyorum :)

Bende her gün aynı saatte içerdim kahvemi. Şimdi ofiste başka masadakine kahve geliyor ben tiksiniyorum. Tavuk desen bayılırdım, şimdi kokusundan öğürüyorum, hele çikolata :KK43: En sevdiğim çikolata dolapta duruyor 1 haftadır. Ben bakmıyorum bile. :KK50::KK56:

merhabalar ;
ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu ve tahmini doğum tarihi 30 haziran dedi doktor inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi..
hepinize sağlıklı, mutlu, stressiz, rahat hamilelikler diliyorum :)

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.. :nazar:
Hoşgeldin aramıza :KK3:

ben o kadar tursu tursu dedim ama hala daha yiyemedim ,yaptığım tursu cok tuzlu olmuş yenmeyecek durumda,başka da turşu yok sürekli aklıma gelıyo :KK43:

Canım bende de var köfteyi çok seven ben artık köfte deyince bile midem bulanıyor tavuk sulu çorba favorimdir kokusuna dayanamıyrm :KK43:(( aslında çoğu şeyden tiksiniyrm ne yiyeceğimi bilmiyorum :KK43:(

Bende her gün aynı saatte içerdim kahvemi. Şimdi ofiste başka masadakine kahve geliyor ben tiksiniyorum. Tavuk desen bayılırdım, şimdi kokusundan öğürüyorum, hele çikolata :KK43: En sevdiğim çikolata dolapta duruyor 1 haftadır. Ben bakmıyorum bile. :KK50::KK56:

Aynen kahve kokusu,en sevdigim cikolata,balik banamisin demiyor.cok garip bir seymis :/

hoşgeldin canım :) bendede geç döllenme.son adet tarihime göre 8 haftalıgım ama haftaya pazatesi öğrenicem normalde kaç haftalık oldgunu :KK34:

teşekkür ederim canım.. ultrasonda kaç haftalık olduğun gözükür mutlaka.. hayırlısı :):KK53:
Kod:

kızlar bulantıyı kusmayı geçtim birde mide yanması sabahtan beri geçmiyor çabuk acıkıyorum ama canım bişey istemiyor. zar zor yesemde çıkıyor hemen mide yanmasıda geçmiyor napicam ben ya :KK43:

üüüüf hiç böyle değişimler yok bende :KK43: :KK25: :26: :KK50: :KK53: :18:

benımde ılk 5 hfta hıcbırseyım yoktu ne guzel herseyı yıyodum. hatta doktra bıle dedım ya benm hıc mıdem bulanmıo bır sorun mu var. o da guldu ne guzel işte dedı. sonra 6. hafta bır başladı hala devam edıo..:KK52::KK52::KK52: senınde başlar :KK53::KK53::KK53:

merhaba arkadaslar...topıgınız hayırlı olsun....allah saglıklı sıhatli bebeklerinizi kucagınıza almayı nasıp etsin rabbim banada versin inş.........

bişey sormak istiyorum...benim adetime 6 gün var......göbek deligimin altında sol tarafta batma oluyo...sanki oradaya baskı yapılıyp gibi anlatabıldım mi ki ? adet belirtisi midir bu arkadaslar...cevaplarsanız cok sevinirim

kızlar bulantıyı kusmayı geçtim birde mide yanması sabahtan beri geçmiyor çabuk acıkıyorum ama canım bişey istemiyor. zar zor yesemde çıkıyor hemen mide yanmasıda geçmiyor napicam ben ya :KK43:
Canim dogal maden suyu icmeyi hic denedin mi ...
Benim yanmalarima iyi geldi ins. Sanada etkisi olur :KK16:

X