2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım bende çok korkuyordum ama rabbime şükürler olsunki sağlıklı inşallah sende bebişkonu duyarsın ozaman anlıyorsun zaten annem olmak nasıl bi duygu olduğunu

Yeni hastaneden geldim bebişimin resmini ilk defa elime aldım çooooook mutluyum rabbim herkeze bunu nasip etsin inşallah :) kalp atışları hala kulaklarımda çınlıyor :-D

aaay ne güzeeeeellllll darısı inş benimde başıma c.tesi günü :nazar:

Yeni hastaneden geldim bebişimin resmini ilk defa elime aldım çooooook mutluyum rabbim herkeze bunu nasip etsin inşallah :) kalp atışları hala kulaklarımda çınlıyor :-D

Ayy maşallah cok sevindim ♥♥
Darısı başımıza :KK49:
Sanki koşan at sesi gibi dimi uğultulu falan :) yaa bende duymak istiyorummmmm :)

Herşey yolunda gider gider sıkma canını benim agrım vardı korkuyordum ama hiç bişeyim yokmuş :-D çok mutluyum

Herşey yolunda gider gider sıkma canını benim agrım vardı korkuyordum ama hiç bişeyim yokmuş :-D çok mutluyum

ben ultrasonda nefesımı bıle tutuyorum o karmasık goruntu ıcınde doktordan once gormeye calısıyorum 2 sefer gırdım rabbım kalp sesını duymayı saglıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın ınsallah

Kızlar merhaba :)

Mide bulantılarınızla aranız nasıl ? Ben kaç gündür fenayım. Hem bulantı hem baş dönmesi beni çok halsizleştirdi. Bugün iyi gibiyim ama bulantı fazla olmasın diye yerimden pek kalkmıyorum. İşyerindeyim biraz zor oluyor ama Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş.

4 üz hamilesin dimi yanlış anlamadım :) süperr ya allah sağlıklı sıhhatlı bı gebelık nasıp etsın hepımıze inşallah.

Yok canım fotoğrafı 4 tane :KK9:

:emir_bebek: Şu bebişten daha hiç yok evimizde :KK66:Bu henüz ilk gebeliğim. Kızlaaar ben de cuma günü gideceğim.Hemeen gitmek istyorum sesini duymak için canımın...

Mide bulantılarınızla aranız nasıl ? Ben kaç gündür fenayım. Hem bulantı hem baş dönmesi beni çok halsizleştirdi. Bugün iyi gibiyim ama bulantı fazla olmasın diye yerimden pek kalkmıyorum. İşyerindeyim biraz zor oluyor ama Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş.

benım hıc bulantım yok hatta bugun doktora sordum neden yok dıye sanslısın dedı sadece halsızlık ve gogus agrısı var bunlarda olmasa ınanmıcam gebelıgıme.

Leblebi biraz iyi geliyor ama genel anlamda kesiyor diyemem bulantılarımı.Tansiyonum 8. haftanın ortalarına kadar 10a 6 idi hep.Şimdi normal 12-8 civarı.Bu tansiyondaki değişim de baş dönmesi-ağrısı yapıyor bende. Gebe kalmadan da tansiyonum daima 13-9 du..

Yok canım fotoğrafı 4 tane :KK9:

:emir_bebek: Şu bebişten daha hiç yok evimizde :KK66:Bu henüz ilk gebeliğim. Kızlaaar ben de cuma günü gideceğim.Hemeen gitmek istyorum sesini duymak için canımın...

aaaay allah iyiliğini versin,kahkaha atıyordum az daha..
bende 4'üz sandım gerçekten :KK1:

Benim kasık agrilarim gecti sadece oğlumu kucağıma alirsam agriyo sanci girio
Zaten kucak isteyen bi çocuk degil ama henüz wc gittiginde klozete kendi basina oturamiyo mecbur kucagima alip oturuyorum 23 kiloluk tosunumu :)
Bel agrilarim var, bulanti yok, istah her zamanki gibi açık :KK70:

Benim kasık agrilarim gecti sadece oğlumu kucağıma alirsam agriyo sanci girio
Zaten kucak isteyen bi çocuk degil ama henüz wc gittiginde klozete kendi basina oturamiyo mecbur kucagima alip oturuyorum 23 kiloluk tosunumu :)
Bel agrilarim var, bulanti yok, istah her zamanki gibi açık :KK70:

Harbiden tosunmus he maşallah kuzuya benim kizim pazar günü 4 u bitircek daha 14 kg:KK37:

aaaay allah iyiliğini versin,kahkaha atıyordum az daha..
bende 4'üz sandım gerçekten :KK1:

Kız dur atma kahkaha sakin gül :KK1: Ben hapşırdıktan sonra bile yaa diyorum eşime bir şey olmuş mudur :KK1: Aman aman dikkat tatlım :KK66:

4üz amannnn güzel olurdu da hangisine ne yetiştireyim diye biterdim sanırım.Eşimi zaten şimdi unuttum artık uzuuun bir süre arkadaş muamalesi yapardım o durumda :KK1:

Benim ara ara oluyor hafif
Rahatsız olmuyorum hatta minigim orda oldugunu hatirlatiyo diye mutlu oluyorum
Ama yagli kizartma tatli türü şeylerden uzak kalirsan bulantin geçer die zannediorum birde doktorun verdiyse metpamid icebilirsin

benım hıc bulantım yok hatta bugun doktora sordum neden yok dıye sanslısın dedı sadece halsızlık ve gogus agrısı var bunlarda olmasa ınanmıcam gebelıgıme.

Bendede tembellik ve göğüs agrisi var ve zaten büyüktü iyice şiştiler :/ demekki biz şansliyiz cnm bulanti konusunda :KK66: aman sağlıklı olalim da bulantiya falan takilmam olabilir :KK70:

X