2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
işte bize de havalandırma süresi var dediler, mobılya kokusu hemen cıkmıyomuş fılan, bı an gazla gıdıp aldık :KK52: gerci aldığımız esyaları oraya buraya tıkıştırmaktansa düzgunce yerlestırırız herseyı derli toplu görme imkanımız olur :KK31:



bebeğin hareketlerini hissettikten sonra problem yok bence, gerci bız uzman değılız ama doktorum bana bebegın hareketlerını hıssetmeye basladın mı dıe sordugunda evet demıstım, o da artık rahatca hısserdesın ama hıssetmedgın zamanlar da olacak sakın panik yapma demişti ki sen bebeğini hıssetmeye devam edıyormussun sadece kuvvetlı deıl dıyosun, bebiş yorulmuştur belki bırakta azıcık dınlensın annesi :KK31::emir_bebek:

hissediyorum ama çok zor elim karnımda yarım saat felan beklersem hissediyoum. böyle hiç hali yokmuş gibi vuruyor.inşallah bişey olmaz
 
günaydın ..........

ben grip oldum 2 gündür yatıyorum evde..tabi yatmak denirse..hasta ziyaretine gelen gelene..bugünde işe gelmek zorundaydım..sabah kbb gittim..faranjitim berbat durumda...rapor yazayım dedi ..yazdırmadım..zaten 2 gündür evdeyim..kayınpedere rapor verdi oktorda diyemem ki..biliyor hasta lduğumu ama..bu sıralar çok izin kullandım eşim ameliyat olunca geçen hafta 2 gün gelemedim bu hafta 1 gün izin günüm bir gün evde kaldım..

largopen diye antibiyotik verdi..ama ben kullanmak istemiyorum..ama biber gibi yanıyor boğazım göğsüm.. :KK43:(((ilacın kategorisi b.....8 saatte 1..acaba 1 taneyi 2ye bölüp günde 1 tanemi içsem..aslında dayanayım diyorum ama afedersiniz öksürüken boğazımdan gelen balgam iltihaplı ve hafif kanlı..

geçmiş okuyamadım birazdan dönerim bakarım..umarım hepiniz iyisinizdir...öpüldünüz..
Çoook geçmiş olsun cilekcim. Kendine dikkat edemedin bu ara yorgun düştü vücudun o yüzden. Aslında dinlenmen gerekiyor ama nası yapacaksın. Ilacını aksatma daha kötü olmamak için. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah

Yok canım.. Evdeykende geçmiyor.. Ben 3 aylıktan beri evdeyim ama gün sayıyorum tek tek.. Yapıcak edicek bişeyde kalmadı hazırlık anlamında gün boyu tv pc ile başbaşayım :KK1:
Ne is yapıyordun pufpuf? Özelde olmalısın herhalde
günaydın kızlar
muhakkak ki aramızda hamilelik nedeni ile burun tıkanıklığı burun kanaması yaşayanınız vardır.bende de var fakat bende ilginç olan bir şey daha var sağ burun deliğimin et yapısı resmen bir nohut büyüklüğünde şişmiş ve burun deliği tamamen kapalı.1 aydır falan böyleyim.burun bantsız yaşayamıyorum.ki bantlıyken bile tam nefes alamıyorum:KK43::KK43::KK43:benle aynı problemi yaşayan var mı varsa lütfen yazın ne yapabilirim?burun et yapım nohut büyüklüğünde resmen gözüküyor :KK4::KK4::KK4::KK4:
Çok gecmis olsun bu alerji denen sey o kadar kötü ki. Benim de en çok sıkıntı yaşadığım konu burun tıkanıklığı. Tuzlu su ya da serum fizyolojik faydalı olabilir. Dr bana serum fizyolojik yazmıştı. Burnumu açmaya pek yaramadı ama en azından burnumun icinin kurumasını ve kanamasını engelledi.
Merhaba kizlar nasilsiniz :KK16:
Son 7 sayfayi okumadan yaziyorum. Hepiniz iyisinizdir umarim bir terslik yoktur. Ben ve kizim hastayiz :KK50: cok sukur kizim agirlasmadi ama benim bademcikler cok fena. Esimlede atistik dun cok gereksiz bi konu icin. Hem canim sikkin hem hastayim iyisimi annemlere kacayim dedim. Aksamdan beri annemin yanindayim.
Oglusumun tekmeleri o kadar guzel ki butun sikintilarimi alip götürüyor :KK49::KK49: ben de artik sabirsizlaniyorum. Kayinvalidemle cikip herseyini bir kereden alacagiz insallah. Bir an once zaman gecsinde alisverise cikalim temizlik yapalim bebek sekerlerimi lohusa tacimi pijamalarimi pikeleri salonun perdelerini bebek cantasini ooo saymakla bitmiyo bunlar :KK1: hepsini halledesim var. Daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum.
Rabbim saglik versin guc kuvvet versin bebislerimizde zamaninda gelsin insallah hepsi hallolur.
Sana da geçmiş olsun herkes hasta bu ara. Şansın var ailene gidebiliyorsun canın istediğinde. Ailen bakar sana biraz. Yapilacak ne cok is var ve zaman az gibi geliyor değil mi insana? Ben de panikliyorum
diğer topıkte yazdım bir de herkes hazıran annesıyken burdan sorayım dedim..şimdi benim doğumum hersey yolunda gıderse hazıran ayının ikinci yarısında gercekleşecekmiş, bız de odamızın sıparısını fılan vardık, perdesıdır halısıdır uyku setidır her haftasonu bı parcasını haletmeye calıstık, daha erken mi falan fılan derken odayı düzdük haberımız yok :KK1: şimdi yatak kaldı buyuk parca olarak, gordukce begendıkce kıyafet fılan aldık, banyo malzemesı havlusu derken baya bı eksık ortadan kalkmış oldu.. daha yatak odası gelmedı, aldıgımız yer mart sonu teslım ederız demıslerdı ben hala erken deıp duruyodum, sankı alıp parasını odedıkten sonra daha erkeni kalmış gibi :KK1: ben oyle konusunca adamlarda gelınce sızı ararız, teslımat tarıhını belırlersınız dedıler tamam dedık bız de :KK31:

şimdi ise diyorum ki, sizce oda için uygun teslimat tarıhı ne zamandır, ne zaman bu kıyafetler yıkanıp utulenıp yerlestırılır, herseyi tam olarak ne zaman hazır etmemiz lazımmmm :emir_bebek:
Bence mart sonu gibi gelsin erken degil. Sonra diğer kalan işlere bakarsın, tabi kalırsa eğer:-) kıyafetler de Mayısta yıkanıp ütülenirse olur herhalde. Sen zaten alışverişi bitirmissin
 
Allah ım bu annelik ne zor :KK43: kızımın hareketlerini sabahtan beri hissetmiyordum hiç kıpırdamadı takı 2 dk önceye kadar hareket etmeye başlayınca ağlıcaktım nerdeyse :KK43: bitsin artık şu dönem ne olur yaaaaa
 
Azerim geçmiş olsun allah beterinden korusun

rapunzel başın sağolsun canım seninde


bugün biraz kasıklarım ağrıdı çok oturuncada kuyruk sokumum batıyo sizdede oluyo mu kızlar?:44:

canım çok üzüldüm, Başın sağ olsun, Rabbim sabırlar versin hepinize... sen bebeğine ve kendine çok dikkat et lütfen....

Gecmis olsun dualarim senle olacak .umarim gece rahat gecirir yarin da bebeginin sıkintida olmadigi haberini alirsin

Basin sagolsun canim arkadasim annen bir suredir onlaydi dimi hatirliyorum.mekani cenney olsun

Ellerine saglik elle yurekten yapilan esyanin ustune yok,cok guzeller

Ayy cnm benim basin sagolsun allah kalanlara omur versin uzme vazlakendini tamam arkadasim bebisi dusun

Uzun zaman oldu yazamıyorum. Ne çok şey olmuş .Azeri çok geçmiş olsun Allah hepimizi korusun çalanlara da haram zıkkım olsun:KK4: Rapunzel başın sağolsun Allah sabırlar versın her kayıp erkendır ve cok zordur Allah sana ve ailene saglıklı omurler versın. Kanamalı olan arkadaslar sızlerı en ıyı ben anlarım aman cok dıkkat edın kendınıze ıyı bakın moralınızı yuksek tutmaya calısın bu cok onemlı. Umarım herkes saglıklı ve mutlu tamamlarız bu surecı. ben calışmaya basladıgımdan berı yazamıyordum ancak kısmet oldu.herkese güzel günler diliyorum:KK49:

feyza geçmiş olsun canım...hareketlerini kısıtla canım..wc dışında pek ayağa kalkma..inşallah geçer gider hemen...bizide haberder etmeyi unutma..

azeri kızı evine hırsız girmiş..çookk büyük geçmiş olsun Allah korumuş evde sen yokmuşsun....tabi cana geleceğine mala gelsin ama insan sinir oluyor heleki imanevi değeri olan birşeyler gittiğinde..

rapunzel başın sağolsun canım..Allah birilerini dünyaya getirirken birilerini de yanına alıyor...dünyanın düzeni..mekanı cennet olsun..Allah sizlere sabır versin geride kalanlara sağlık sıhhat versin canım..

gecmıs olsun cnm dikkat et kendine bendede var bu sıra bogaz agrısı burun tıkanıklıgı ıns ılerlemeden hallederımde bebıslerımzde etkılenmesın bızım yuzumuzden ama ıse gıdıp gelırken usutuyoruz bence ben ole dusunuorum

cok guzel canım ne kadar hamaratsın bebısın cok sanslı ben hıc beceremem elıme yuzume bulastırım


bende soleme sayıp 3 bilezigim var evde bırakamıorum kolumdada bırı gorecek dıye korkuorum:KK9: Neolcak bu halımız bılmıorum:KK51:

Epey zamandir giremedim soyle bir goz attim sayfalara CILEGIM gecmis olsun dikkat et tatlim,
FEYZA81 sukur bebisin iyi ne olur dikkat et yorma kendini dinlen,
RAPUNZEL basin sagolsun cok kotu bir durum ama bebis icin sabirli ol, iyi bilirim ben dedemi dugunumun oldugu gun kaybettim kimseye haber veremedigim icin ogelinlik giyip o salona gittim hayatimin en zor gunuydu sabah mezarlik aksam dugun salonu ....sabir cnm bebegin icin.
Diger adini yazamadiklarim umarim herkes iyidir.
Biz kizimla cok iyiz dun aksam itibariyle odamiz kuruldu,park yatagimiz hazir cok guzel sabah kalkarkalkmaz odaya girip baktim. Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu, saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza :nazar::nazar::nazar:

BKizlar merhaba. nasilsiniz bebisler nasil ? Bir haftadir vucudumda kasintili dokuntuler var. ilk basladiginda hemen cildiyeye gittik acaba bebegi etkileyen birsey mi oldu diye. o da urtiker dedi ve kasintiyi durduracak bir ilac verdi ama yan etkisi faydasindan cok ve icmemeye karar verdim. gun iceridinde saniyeler arasinda kasinip kabar kabar oluyo vucudum sonrada yanamaya basliyor. Fotograflarini ekledim. sukurler olsun kizimda bir problem yokm f kipir kipir hareketli yavrum. decavit ve ferrum kan ilaci kullaniyorum kadin dogum uzmanim ilaclari cumartesine kadar kes dedi. cumarteside kontrolumuz var kizimi gormek istiyorum artik. cok ozledim :-(
Bu arada rapunzel canim basin sagolsun, cilekcim gecmis olsun faranjit cok zor :-( , feyzacim muayenenin iyi gecmesine cok sevindim.baska bir problem vs varsa okuyamadigim tum arkadaslarima rabbim sabir versin. yavrularimizi bize bagislasin insaallah

Arkadaşlarım hepinize çoook teşekkür ederim.. sizler sağolun. Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah..

Çilekim Agonca çoook geçmiş olsun bacılarım. çilekim mutlaka kullan antibiyotiği. ben idrar yolları enfeksiyonundan dolayı kullanmıştım largopeni.. enfeksiyon daha fazla zarar veriyo antibiyotikten. benim doktorum 5 günü geçmiceksin demişti. 5 gün içtim geri kalanını atmıştım çöpe.. agonca canım alerjiye benziyor kabartılar. umarım hemencik geçer

Kızlar benden haberler kötü bgn saat 5ten beri adet sancısı gibi sancı var kasıklarımda ve sırtımda Dr umu aradım notmal mi dedim o da normal değil erken dopum belirtisi progestan iç dedi ve saat 1de iç dedi eğer kanaman olrsa hemen hastaneye gel dedi ancak yarın kesin kontrole gel dedi tek isteğim bişey olmasın zamanında gelsin oğlm hamilelerinin duaları kabul olr dua bekleyrmm sizden

feyzacım gelmiş geçmiş olsun sonra da yazmışsın ben alıntıyı unutmuşum. oğluş korkutmuş zamanında gelecektir annesi sen dinlen güzelce..

Hepinizi öpüyorum canlarımm:KK54::KK54::KK54:
 
Allah ım bu annelik ne zor :KK43: kızımın hareketlerini sabahtan beri hissetmiyordum hiç kıpırdamadı takı 2 dk önceye kadar hareket etmeye başlayınca ağlıcaktım nerdeyse :KK43: bitsin artık şu dönem ne olur yaaaaa
Ayyy sorma bnde aynisi oldum dun aksam gunlerde gecmiyo :KK31:
 
acayıp uykum var bugun, gözlerim kapanıcak bıraksam:26: çizgi filmlerde göz kapaklarına kibrit çöpü koyup direnen karakterler gibiyim :KK1:

aaaay sorma bugün bende öyleyim..hatta dayanamadım gittim 1'de yattım şimdi kalktım hihihihihiihih

Epey zamandir giremedim soyle bir goz attim sayfalara CILEGIM gecmis olsun dikkat et tatlim,
FEYZA81 sukur bebisin iyi ne olur dikkat et yorma kendini dinlen,
RAPUNZEL basin sagolsun cok kotu bir durum ama bebis icin sabirli ol, iyi bilirim ben dedemi dugunumun oldugu gun kaybettim kimseye haber veremedigim icin ogelinlik giyip o salona gittim hayatimin en zor gunuydu sabah mezarlik aksam dugun salonu ....sabir cnm bebegin icin.
Diger adini yazamadiklarim umarim herkes iyidir.
Biz kizimla cok iyiz dun aksam itibariyle odamiz kuruldu,park yatagimiz hazir cok guzel sabah kalkarkalkmaz odaya girip baktim. Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu, saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza :nazar::nazar::nazar:

aaay negif'im ne güzel yaaa oda gelmişte kurulmuş bile oyy oy oyyyy :KK69: bende gelsin diye 4 gözle bekliyorum (hatta 85 gözle) :KK1: bende senin gibi olurum her dk girer girer bakarım kesin...Eee son durumu resimle paylaşsana odayı nasıl oldu falan?


diğer topıkte yazdım bir de herkes hazıran annesıyken burdan sorayım dedim..şimdi benim doğumum hersey yolunda gıderse hazıran ayının ikinci yarısında gercekleşecekmiş, bız de odamızın sıparısını fılan vardık, perdesıdır halısıdır uyku setidır her haftasonu bı parcasını haletmeye calıstık, daha erken mi falan fılan derken odayı düzdük haberımız yok :KK1: şimdi yatak kaldı buyuk parca olarak, gordukce begendıkce kıyafet fılan aldık, banyo malzemesı havlusu derken baya bı eksık ortadan kalkmış oldu.. daha yatak odası gelmedı, aldıgımız yer mart sonu teslım ederız demıslerdı ben hala erken deıp duruyodum, sankı alıp parasını odedıkten sonra daha erkeni kalmış gibi :KK1: ben oyle konusunca adamlarda gelınce sızı ararız, teslımat tarıhını belırlersınız dedıler tamam dedık bız de :KK31:

şimdi ise diyorum ki, sizce oda için uygun teslimat tarıhı ne zamandır, ne zaman bu kıyafetler yıkanıp utulenıp yerlestırılır, herseyi tam olarak ne zaman hazır etmemiz lazımmmm :emir_bebek:

bence bu işin ne zamanı nasılı yok hazır olmak istemekle ilgisi var..mesela bebişler ilk 5-6 ay belki daha fazla odada yatamıcak ama hemen hemen oda yapcak herkes halletti :KK34: benimki mart sonu gelcek eve teslimata ve öyle çok koku falan olmazsa hemen,koku olursada hergün havalandırıp sonra yerleştircez içinide...


Slm kızlar. Şeker yüklemesinden geldim. Hakkaten yükleme oldu bünyeme. Kendime hala gelemedim. Sabah yüklemeden önce kanımı verdim. 75 gr Glikozu ictim.Bir saat sonra bir daha, ikinci saatte bir daha. Toplamda 3 sefer kan verdim. Artık sarhoş gibi oldum burnumun ucunu göremedim. Mide bulantısından, tansiyon düşüklügünden.
Bebegimi de gördüm tabi arada. Bir problem yok falan dedi, cok az baktı.Devlette boyle oluyor. ilgilenmedi her zaman ki gibi. Kilosunu öğrenemedim, boyunu kendim hesapladım FL ye göre. 32 cm olmuş.
Birazdan sonuçları almaya gidicem. Umarım bir sıkıntı yoktur. Görüşmek üzere hepinizi ve bebislerinizi öptüm

vaaaaaay eriğim...biz senle aynıyız ama sen benden önce atlattın bakıyorum şeker olayını oyyyy hadi bakalım sonuçlarda iyi çıksın inş :nazar:

Ayyy kızlar çok sevındım çok mutlu oldum teyzemiz bebek arabasını almış şimdi kargoyla geldı istediğimiz arabadann

canımmm hayırlı olsun arkadaşım...gerçekten büyük mutluluk :103:
 
Allah ım bu annelik ne zor :KK43: kızımın hareketlerini sabahtan beri hissetmiyordum hiç kıpırdamadı takı 2 dk önceye kadar hareket etmeye başlayınca ağlıcaktım nerdeyse :KK43: bitsin artık şu dönem ne olur yaaaaa

bencede arkadaşım yaaaa sağlıkla hayırlısıyla sonu gelse bi zamanında...
 
hadi geçmiş olsun diyelim canım çok zor şeker yüklemesi seni anlıyorm.inşallah sonuçlar iyi olurda çrktiğine değer .haber ver mutlaka...

Gecmis olsun bende bugün seker yüklemesi yaptırdım 75 lik sabah erkenden kalktım daha suyu içmeden basım dönmeye başladı uykusuzluktan yada açlıktan,son kandan sonra kendimi kantine attım bisey yemeseydim bayilirdi. Herhalde,sakın yanlız gitmeyin arkadaslar
Teşekkür ederim kızlar. Sonuçlar iyi gibi. 1. Saat benim değer 147, üst sınır 160mış. 2. Saat benim değer 162, üst sınır 180 miş.
Ama doktor yine de üst sınıra yakın, hamur işinden, pasta- börekten uzak dur dedi. Zaten çok dikkat eden bir hamileyim. Degerlerim de bence normal. Bu sınırlarda olanlara ne dedi doktorları merak ediyorum?
 
Slm kızlar. Şeker yüklemesinden geldim. Hakkaten yükleme oldu bünyeme. Kendime hala gelemedim. Sabah yüklemeden önce kanımı verdim. 75 gr Glikozu ictim.Bir saat sonra bir daha, ikinci saatte bir daha. Toplamda 3 sefer kan verdim. Artık sarhoş gibi oldum burnumun ucunu göremedim. Mide bulantısından, tansiyon düşüklügünden.
Bebegimi de gördüm tabi arada. Bir problem yok falan dedi, cok az baktı.Devlette boyle oluyor. ilgilenmedi her zaman ki gibi. Kilosunu öğrenemedim, boyunu kendim hesapladım FL ye göre. 32 cm olmuş.
Birazdan sonuçları almaya gidicem. Umarım bir sıkıntı yoktur. Görüşmek üzere hepinizi ve bebislerinizi öptüm

ulturason kağını aldıysan onun altında yazıyo gr mı canım sanırım efw olarak geçiyo
 
Ne is yapıyordun pufpuf? Özelde olmalısın herhalde

ben 5 yıl bankada çalışmıştım sonra çıktım bankadan ve 1 seneyi geçkin zamandır evdeydim..tam sıkıldım artık bi işe gireyim derken şansa girdim bi giyim firmasına,ürün destek ekibi olarak..oraya girdikten 1 ay sonrada hamileliğimi öğrendim..ama ne şartlarını nede ortamı beğenmediğim için çıkmak istedim hamileykende çekmek istemedim o yüzden 4.ayda çıktım ordan :KK1: o zamandırda evdeyim işte :KK34:
 
Teşekkür ederim kızlar. Sonuçlar iyi gibi. 1. Saat benim değer 147, üst sınır 160mış. 2. Saat benim değer 162, üst sınır 180 miş.
Ama doktor yine de üst sınıra yakın, hamur işinden, pasta- börekten uzak dur dedi. Zaten çok dikkat eden bir hamileyim. Degerlerim de bence normal. Bu sınırlarda olanlara ne dedi doktorları merak ediyorum?
Hi bana cok az yuksek gibi geldi cnm bnm aclik63 1.saat 112 2. Saatte 92 cikmisti
 
Arkadaşlarım hepinize çoook teşekkür ederim.. sizler sağolun. Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah..

Çilekim Agonca çoook geçmiş olsun bacılarım. çilekim mutlaka kullan antibiyotiği. ben idrar yolları enfeksiyonundan dolayı kullanmıştım largopeni.. enfeksiyon daha fazla zarar veriyo antibiyotikten. benim doktorum 5 günü geçmiceksin demişti. 5 gün içtim geri kalanını atmıştım çöpe.. agonca canım alerjiye benziyor kabartılar. umarım hemencik geçer



feyzacım gelmiş geçmiş olsun sonra da yazmışsın ben alıntıyı unutmuşum. oğluş korkutmuş zamanında gelecektir annesi sen dinlen güzelce..

Hepinizi öpüyorum canlarımm:KK54::KK54::KK54:

Rapunzel gec oldu canim kusura bakma ama basin sagolsun mekani cennet olsun. Rabbim geride kalanlara hayirli omurler versin.
 

ben 5 yıl bankada çalışmıştım sonra çıktım bankadan ve 1 seneyi geçkin zamandır evdeydim..tam sıkıldım artık bi işe gireyim derken şansa girdim bi giyim firmasına,ürün destek ekibi olarak..oraya girdikten 1 ay sonrada hamileliğimi öğrendim..ama ne şartlarını nede ortamı beğenmediğim için çıkmak istedim hamileykende çekmek istemedim o yüzden 4.ayda çıktım ordan :KK1: o zamandırda evdeyim işte :KK34:

Kiz pufpuf bizim dogum tarihlerimiz ayni degil miydi :KK53::KK53:
 
Teşekkür ederim kızlar. Sonuçlar iyi gibi. 1. Saat benim değer 147, üst sınır 160mış. 2. Saat benim değer 162, üst sınır 180 miş.
Ama doktor yine de üst sınıra yakın, hamur işinden, pasta- börekten uzak dur dedi. Zaten çok dikkat eden bir hamileyim. Degerlerim de bence normal. Bu sınırlarda olanlara ne dedi doktorları merak ediyorum?

canım ben doktora henüz göstermedim ama bende 75 mg yükleme yaptırdım.açlık değerim 82 1. saat 138 2. saat 125.ama bildiğim kadarıyla üst sınır şöyle.açlık 95 1. saat 180 2. saat 155
 
ulturason kağını aldıysan onun altında yazıyo gr mı canım sanırım efw olarak geçiyo
Tatlım baktım 670 gr yazıyor bu külüstür ultrasondan çıkan kağıtta. Ama oglum iki hafta önce 671 gr dı özele gittiğimde. Bir bebek iki haftada hic büyümez mi? Ben bile tekmelerini daha kuvvetli hissediyorum, karnım daha büyüdü anlıyorum kilo aldığını:-)

ben 5 yıl bankada çalışmıştım sonra çıktım bankadan ve 1 seneyi geçkin zamandır evdeydim..tam sıkıldım artık bi işe gireyim derken şansa girdim bi giyim firmasına,ürün destek ekibi olarak..oraya girdikten 1 ay sonrada hamileliğimi öğrendim..ama ne şartlarını nede ortamı beğenmediğim için çıkmak istedim hamileykende çekmek istemedim o yüzden 4.ayda çıktım ordan :KK1: o zamandırda evdeyim işte :KK34:
Anladım canım, o zaman en iyisini yapmışsın. Evde keyfine bak .Hamileyken çok zor oluyor çalışmak.
 
Kiz pufpuf bizim dogum tarihlerimiz ayni degil miydi :KK53::KK53:

heheeheh canımcım benim normal doğum olarak ilk başta 27 haziran dendi sonra benim köfte 1 hafta kadar öne geçti (maşallah)
:nazar: şimdide sezeryan için 17'si dedi doktor..şimdilik ekstra durum olmazsa 17'si görünüyor canım
 
X