- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
Bana doktorum her gittiğimde söylüyor, idrara sıkışık gel diye. Sanırım o yüzden ben erkenden görebiliyorum. Öyle sıkışık gidince de doktorun çağırmasını beklemek bi ölüm... Oturamıyorsun bile sıkışlıklıktan
ve ve ve biz geldikkkkkkkk
Dogrudur canim...
Bende gordum kalp atislarini hareketlerini falanda...
Dinletmedi sadece ...
neyse ikili test icin gidince herseyiyle gorucem ins yavrumun
Cnm senin sat neydi
Ya oğlum olmasa farketmez benim içinde canim
Ama.bi oğlum var doğal olarak birde kiz bebek tatmak istiyorum tabiki öncelikle hayirli sağlıklı olsun inşallah
Evet bende batil inançlara inanmam
Rabbimin verecegi bebeği Çinliler nerden bilsin :) ama herkes dogru çıkıo falan deyince korkmuyorum da deil açıkçası
İnşallah Çin takvimini yaniltirim
Evet cnm persembe gittigimde kan degerim 72 di cumartesi gittigimde 184 civariydi insallah kasimin 5ine kadar 1000i fazlasiyla geçer diye zannediyorum benim oglumda geç döllenme olmuştu ayni şimdiki hamileliğim gibi ama sonra arayi fazlasiyla kapanmıştı :) 20 haftalikken 22 haftalik görülüyordu gelişimi hep 2 hafta önden gitmişti ve hatta oğlum 2 hafta erken doğdu 38 haftalik dünyaya geldi :) 3.800 kg olarak
23 agustos canim...
benimde 2 eylül canım :) hayırlı haberler alırız inşallah kalp atışını duydunmu
şirine'mmmm hoşgeldinizzzzzzzz
tt bence senin oğlun olacak şekerimkız bu kadar isteyenin hep oğlu oluyor
hayır cnm,daha bir kez kontrole gittim ordada vajinal ultrasonla keseyi gördük doktorda max 5 haftalık dedi,ama net hafta sayısını bidahaki kontrole sölicem dedi..
benim önceki 2 gebelik boş gebelikti,o yüzden bi duysam rahatlıcam sanırım..
kontrol bu c.tesi olucak
sen duydun mu peki?ve duyduysan ne zaman duydun,kaçıncı haftada?
bende aynı şeyi söylüyorumherkes kızın olcak kızın olcak dediği için oglum olcak diyorum olsun onu da severim ben ayy canım beniiimmm oyyy yesin annesiii
Dr a mi gittin yavru
Himm benim 28 ağustos
ilk annelerden olucaz sanırım; )
kızlar biz kalp atısını duya bilirmiyiz
sizce