2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Dogrudur canim...
Bende gordum kalp atislarini hareketlerini falanda...
Dinletmedi sadece ...
neyse ikili test icin gidince herseyiyle gorucem ins yavrumun

Cin takvimi sacmalik yaa,dogru olsa her ay tek cins bebek dogardi,rabbim hayirlisini versin,saglikli,zeki,akilli,edepli,uslu,imanli,vatansever,hayirli evlatlar nasib etsin rabbim

Ayyy maşallah, yerim ben onu Tamamlar elbet. Yeterki sağlıklı olsunlar.

benimde 2 eylül canım :) hayırlı haberler alırız inşallah kalp atışını duydunmu

hayır cnm,daha bir kez kontrole gittim ordada vajinal ultrasonla keseyi gördük doktorda max 5 haftalık dedi,ama net hafta sayısını bidahaki kontrole sölicem dedi..

benim önceki 2 gebelik boş gebelikti,o yüzden bi duysam rahatlıcam sanırım..
kontrol bu c.tesi olucak

sen duydun mu peki?ve duyduysan ne zaman duydun,kaçıncı haftada?

puf puf bişe soracam öncelikle gecmiş olsun bu bebeişinin böngür böngür kalp atışlarını duyarsın inşallah gecirdiğin boş gebelikte normal kusmalrın felan oluyormuydu kalp atısını dinlemeye gittiğindemi gördün

bende aynı şeyi söylüyorum herkes kızın olcak kızın olcak dediği için oglum olcak diyorum olsun onu da severim ben ayy canım beniiimmm oyyy yesin annesiii

yesin yesin bizede herkes kız diyor babamızda oglan istiyor kendinisi tek erkek en küçüğü o yüzden sağlıklı olsunda

kızlar çin takviminde 1 yaş ekliyomusun marttan sonra doğanlar bizde her türlü kız cıkıyor ama ben inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…