2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben önümüzdeki c.tesi gidicem canım.. eğer doktorun tahmini doğruysa ve geçtiğimiz c.tesi 5 haftalıksa bu gittiğimde görmem lazım normalde.. ooofff korkuyorum
:18:

Sakın Stres yapmaaa.. Ben yaptım sen yapma :KK43: 1 haftadır kabuslar görüyordum neredeyse , Boşunaymış okadar stres sıkıntı! şükürler olsun ki bugün duyabildim kalp atışını 6+6 günlükken. çok derinden geliyordu.. haftaya daha net duyabiliriz dedi

karnımda vr bugün genelde kasıgımda olur.8. Haftamdayım canım

Canim o agrilar oldukca normal....
Ben bayramda oturamiordum bile kuyruk sokumum belim cok kotu agriyordu....
Bebek kendine yer actigi icin bu tarz agrilarin olmasi gayet normal canim...
Kendini fazla yormamaya calis..:nazar:

Kizlar dun hamsi yedim fena dokundu,hamilelere dokunabiliyomus,baska balik yemek lazim

Dün annem balık yapmış bi fana oldum anlatamam... :KK37: zaten pek aram da yoktur balıkla... Bildiğim kadarıyla dip balıkları gebelik için sakıncalı civa varmış çünkü...

gogusum acayip dolu,deli gibi oksuruorum.doktora da gitmek istemiorum :/ aranizda bnm gb hasta olan var mi :KK43:

Sakın Stres yapmaaa.. Ben yaptım sen yapma :KK43: 1 haftadır kabuslar görüyordum neredeyse , Boşunaymış okadar stres sıkıntı! şükürler olsun ki bugün duyabildim kalp atışını 6+6 günlükken. çok derinden geliyordu.. haftaya daha net duyabiliriz dedi

ben duymasamda olur,görmesem de.. yeter ki doktor görsün duysun,herşey normal desin bana yeter..

ay kızlaar geçen gün kusmaktan bilincimi yitiriyodum nerdeyse eşim hastaneye götürdü önce bebeğe baktık herşey yolunda ona göre tedavi verdi doktor. akşama kadar hastanede yattım birsürü serum takıldı sıvı kalmamış vücudumda resmen. zaten midem rahatsızdı normalde de o yüzden bu kadar kötü oldum heralde. doktor zofran diye bi ilaç verdi dil üstü tableti minik bişey. bebeğe hiç bi zararı yok merak etme kanser hastalarının kemoterapi bulantılarını kesmek için kullanılıyo dedi. onu kullanıorum sabah akşam. kusma yok ama bulantı var yine biraz. en azından bişeyler yiyebiliyorum artık şükürler olsun ki..

ilaçtan olabilir canım yan etkilerini okuduğumda kalın bağırsakta kalınlaşma yapabilir yazıyordu. bende de gaz var. zaten büyük tuvalete de zar zor çıkıyorum en erken 3 günde bir o nedenle gaz da oluyo haliyle. aynen ben de kanlı kanlı kusuyodum mahfolmuştum bu ilaç çok iyi geldi. biticek diye korkuyorum şimdi de piyasada zor bulunuyomuş çünkü :KK43:

ben gunde 1 tane iciorum simdilik insallah boyle dewam ederiz 1haftadir hic yemek yememistim ilaca baslayinca yedim cok sukur...bende aynen cok zor cikiorum tuvalete :KK43:( allahim yardimcimiz olsun..gercekten hamilelik zor zanaat :))

Benimde bulantılarım başladı. bugün fenalardayım. sabah ağız tadıyla kahvaltı yaptım yarım saat anca durdu midemde. şimdide korkumdan birşey yiyemiyorum

anneler canım neler istiyor yiyemiyorum üzülüyorum bebeğim istiyor ben veremiyorum diyorum :KK14:sağlıklı olsunda bebeğim ben kusmalara razıyım :KK6:

anneler canım neler istiyor yiyemiyorum üzülüyorum bebeğim istiyor ben veremiyorum diyorum :KK14:sağlıklı olsunda bebeğim ben kusmalara razıyım :KK6:

Benimkisi biraz daha garip bir durum, kusmalar var ama yemeklerden tiksindiğim için yiyebileceğim şeyi seçmekte çok zorlanıyorum. Koskoca gün ne yiyebilirim diye düşünüyorum yemekleri aklımdan geçirirken bile tiksiniyorum. Şikayet etmiyorum, anne olmak kolay değilmiş.

Benimkisi biraz daha garip bir durum, kusmalar var ama yemeklerden tiksindiğim için yiyebileceğim şeyi seçmekte çok zorlanıyorum. Koskoca gün ne yiyebilirim diye düşünüyorum yemekleri aklımdan geçirirken bile tiksiniyorum. Şikayet etmiyorum, anne olmak kolay değilmiş.

Sende benim gibisin:KK66: bi yediğim şey midemi bulandirip çıkarinca daha onu yiyemiyom napcam bilmiom walla:KK43:

Ya kızlar dr zofer yazmış eczane rapor lazım bunu alabilmen için demiş 38 tl ye aldim içinde 10 tane var :O
Zofran alanlar reçeteli mi aldinizzz

doktoru 5 haftalık diyen var mı aranızda?ultrason görüntüsünü merak ettim de :26:

Sende benim gibisin:KK66: bi yediğim şey midemi bulandirip çıkarinca daha onu yiyemiyom napcam bilmiom walla:KK43:

Ya kızlar dr zofer yazmış eczane rapor lazım bunu alabilmen için demiş 38 tl ye aldim içinde 10 tane var :O
Zofran alanlar reçeteli mi aldinizzz

evet reçeteyle aldım bitince yine doktora gidip reçete yazdırıcam mecburen

Arkadaşlar bugün rüyamda erik yedim öyle tatlıydı ki manasını araştırdım hamile bayan için erkek çocuk diyor ama ben kız hissediyorum geçen günde haşhaşlı hamur yiyordum..hep yemek üstüne rüyalar görüyorum..:) tatlıyla pek aram yok ekşiyle tuzluyla daha iyi aram bulantılarımda tiksinme şeklinde tam bulantı ve kusma yok henüz cinsiyetini hisseden varmı aranızda?

[SUP][/SUP]
Arkadaşlar bugün rüyamda erik yedim öyle tatlıydı ki manasını araştırdım hamile bayan için erkek çocuk diyor ama ben kız hissediyorum geçen günde haşhaşlı hamur yiyordum..hep yemek üstüne rüyalar görüyorum..:) tatlıyla pek aram yok ekşiyle tuzluyla daha iyi aram bulantılarımda tiksinme şeklinde tam bulantı ve kusma yok henüz cinsiyetini hisseden varmı aranızda?

Canim bende genelde ruyalarimsa birseyler yiyorum....
Bende erik yedim ama ne erik canim cekti ama ya eksi eksi sulu sulu pffff :KK39:
Benim canim genelde tatli birseylee istiyor herkes erkek olacak diyor ama du bakalim ikili testte ogrenirim ins :KK16:

Allah izin verirse bende haziran annesi olacağım inşallah arkadaşlar.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah

Allah izin verirse bende haziran annesi olacağım inşallah arkadaşlar.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah

amiiinnnnn canım Allah hepimize sağlıklı,hayırlı,eli ayağı düzgün bebişler sağlıklı doğumlar nasip eder inş.. sen kaç haftalıksın? nerde oturuyosun?

X