- 18 Nisan 2012
- 542
- 71
en büyük göbek benimkiiiii
Merak etme ben de aynı durumdayım canım, bugün ya da yarın ben de koyacağım inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en büyük göbek benimkiiiii
onu da aradım cevap vermedı de ne yapacam bılemıyorum cnm cok yanıyor çok kasınıyor of nerden oldu bunlar böle
haziran hamişleri kaç kg aldınız bu zamana kadar ben 25 haftanın içindeyim 5 kg aldım hiç almasam olmazmı bebegm alsa
ayy arkadaşlar 23 haftalığım 7 kilo aldım sanırım ben çok almışım çatlaklarla ii anlaşmaya çalışıorum
11 kilo aldım, rekor bende.
​peki çatlaklar varmı:)11 kilo aldım, rekor bende.
Canım bende 25 hadtanın içindeyim 8 kilo almışım çok oldugunu düşünüyorum ama kaç kilo aldığımı soranlara soyluyorum 8 kilo nerene aldın hiç belli olmuyo dıyorlar
onu da aradım cevap vermedı de ne yapacam bılemıyorum cnm cok yanıyor çok kasınıyor of nerden oldu bunlar böle
Inanılmaz hastayım sanki dayak yemiş gibiyim burnum tıkalı bademcikerim şişmiş yüzümün sağ tarafı ağırıyor ayakta duramıyorum elim ayağım uyuşmuş gibi bu durumları nasıl atlatıcam yataktan kalkmaya Halim yok burya bile zor yazıyorum çok kötüyüm dünden beri bişe bile yemedim karnım aç ama yiyemiyorum off ya
Bunları bana doktor detaylıya girmeden söyledi 2 hafta önce. İçimizde olanlar emin olun bir şekilde dışarıya da yansıyor.
2 hafta önce Adana ya gittim, taneli şalgam, Adana kebap, kıymalı kömbe, içli köfte havalarda uçtu,
sonra bir baktım nefes nefese kalıyorum, ayaklarım davul gibi olmuş, ayakta zor duruyorum. Hemen doktora gittim.
Doktor yukarıda senin yazdıklarını bana da söyledi. Ama kendi evime gelince beslenmemi normale çevirdim ve tuzlu,
unlu, tatlı yiyeceklerden uzak durmaya çalıştım. Benim teyzem 1 ay önce doğum yaptı. O da çok yediğini ve dehşet kilo aldığını
söylüyordu, bu yüzden elleri ayakları şişiyor, tansiyonu yükseliyormuş. El ve ayaklardaki şişme ve tansiyon yüksekliğinden dolayı
1 ay erken doğum yaptı, gebelik zehirlenmesi geçirdi. Teyzem 2 gün yoğun bakımda kaldı, bebek de 1 ay kuvözde.
günaydın hatunlar gripte 3. gün ve cumartesi bile çalışmaya devam herkese sıhhatli günler
cnm merhaba tahmini doğum tarihlerimiz aynı..şimdi biz aylık hesaba göre kaç aylık oluyoruz.yani 25. haftanın içindeyiz 6 bitti 7 yemi girdik.ben netten son adet tarihime göre hesaplattığımda daha küçük çıkıyor.çok kafam karıştı...:26:
haziran hamişleri kaç kg aldınız bu zamana kadar ben 25 haftanın içindeyim 5 kg aldım hiç almasam olmazmı bebegm alsa
​peki çatlaklar varmı:)
Yok canım bizde ailecek genetik olarak çatlak yok çok şükür, ne annemde ne ablamda ne de bende...
Yok canım bizde ailecek genetik olarak çatlak yok çok şükür, ne annemde ne ablamda ne de bende...
Ahh nekadar sanslisin yaa o kirmizi cizgileri gorunce sok oluosun :))olsun bebislerimiz ii olsunda annelik deyip avuncam:))
Hadi gözün aydın tatlım. Bebişini uzuun uzuun görmek yaramıştır sana. Bi sıkıntı olmadığına sevindim.Güzel anneler be tatlı bebişleri dün detaylı ugs vardı kızımı tam 45 dakıka boyunca aralıksız gördüm renkli resimlerini aldık
cd ye cektiler video ve resimlerini onuda aldık çok mutluyum inanılmaz bir görüntüydü hakikaten bir mucizeye takınlık ediyor insan
Allah a çok şukür hiçbirproblem yok kg boy ve tüm organları tamam ve normal seyrinde ilerliyo
ama doktorumuzu değiştirecem valla ugs den sonra doktora gittim sonuçlarımı göstermeye kadın hiç oralı olmadı delirdim bende dokturumu değiştiricem kendi derdimi kendim söyledim kendim dinledim bacağımdaki kramplar için magnezyum verdi kan hapım bittiği için takviye verdi dedim b12 eksik çıkmış kan tahlilimde çok gerek yok dedi ama ben yinede elevit aldım
normalde doktor randevu verir değilmi şu zaman tekrar gel kontrole diye hiç bişey soylemedi doğuma kadar gitmesem aramazlar
bende önümüzdeki ay başka doktora gidicem yine aynı hastaneye
bizden bu kadar merak ettiğiniz bişey varsa detaylı ugs için sorabilirsiniz .
Ama kızım aynı annesine benziyo yaa k.v. bile öyle dedi
Geçmiş olsun cips:-( eşin baksın sana artık, sen de kendini yorma. Bebişini de aç bırakma annesi. Bol c vitamini, tavuk suyuna çorba, ıhlamuru eksik etme.Inanılmaz hastayım sanki dayak yemiş gibiyim burnum tıkalı bademcikerim şişmiş yüzümün sağ tarafı ağırıyor ayakta duramıyorum elim ayağım uyuşmuş gibi bu durumları nasıl atlatıcam yataktan kalkmaya Halim yok burya bile zor yazıyorum çok kötüyüm dünden beri bişe bile yemedim karnım aç ama yiyemiyorum off ya
canım benim aynı şeyi bende yaşıyodum.resmen boğularak gece yataktan fırlıyordum.yatmadan hemen önce bi duş al.yada duş almasan bile burun bandını dene çok işe yarıyor.ben rahatladım.