- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
Güzel anneler be tatlı bebişleri dün detaylı ugs vardı kızımı tam 45 dakıka boyunca aralıksız gördüm renkli resimlerini aldık
cd ye cektiler video ve resimlerini onuda aldık çok mutluyum inanılmaz bir görüntüydü hakikaten bir mucizeye takınlık ediyor insan
Allah a çok şukür hiçbirproblem yok kg boy ve tüm organları tamam ve normal seyrinde ilerliyo
ama doktorumuzu değiştirecem valla ugs den sonra doktora gittim sonuçlarımı göstermeye kadın hiç oralı olmadı delirdim bende dokturumu değiştiricem kendi derdimi kendim söyledim kendim dinledim bacağımdaki kramplar için magnezyum verdi kan hapım bittiği için takviye verdi dedim b12 eksik çıkmış kan tahlilimde çok gerek yok dedi ama ben yinede elevit aldım
normalde doktor randevu verir değilmi şu zaman tekrar gel kontrole diye hiç bişey soylemedi doğuma kadar gitmesem aramazlar
bende önümüzdeki ay başka doktora gidicem yine aynı hastaneye
bizden bu kadar merak ettiğiniz bişey varsa detaylı ugs için sorabilirsiniz .
Ama kızım aynı annesine benziyo yaa k.v. bile öyle dedi
masaallah kuzucuga diyelim
Herseyide normalmis daha ne olsun annesi
Sana da benziyormus daha ne olsun
Ayrica bencede o doktoru degistirmelisin canim....
Ben su ana kac tane doktora gitti isem( ortalama 6 -7 doktor) hep ben sordum boyu kac ? Kilosu kac ? Su ilaclaari kullanmam gerekliymis dedigimde yaziyorlardi...
Yaptirdigim testleri onlerine koyuyordumda bakmiyorlardi.....
Ama su anki doktorumdan cok memnunum.....
Ilk kilosunu sordum biraz sabredin dedi hepsini soyleyecegim dedi....
Vee gittigim perinatolog gibi heryerine bakti olctu.....
midesini beynini kalbini falan gosterdi ♥♥♥
Ilk defa mutlu ayrildim doktordan Darisi basina
Cips im bacim gecmis olsun ♥♥♥Inanılmaz hastayım sanki dayak yemiş gibiyim burnum tıkalı bademcikerim şişmiş yüzümün sağ tarafı ağırıyor ayakta duramıyorum elim ayağım uyuşmuş gibi bu durumları nasıl atlatıcam yataktan kalkmaya Halim yok burya bile zor yazıyorum çok kötüyüm dünden beri bişe bile yemedim karnım aç ama yiyemiyorum off ya
O oooo cok kotuymus senin durumun bir hastaneye gidip serum mu alsan ?
kızlar merhaba ya bnm rahımın ağz yanı dısı şişti ve kasıntı var ne yapacam bn çok kotuyum
Bende de kasinti basladi canim enfeksiyon yada mantar kaptik sanirim....
Sende sismede varmis fazla geciktirmeden git derim ben
en büyük göbek benimkiiiii
Masaallah masaallah
Bacilar en buyuk bebis bende en kucuk gobusste bende sanirim
Son düzenleme: