- 28 Ekim 2013
- 478
- 113
- 34
Canım Kraft ın hareket sensörlü telsizi çok iyi. Bir yakınım kullanıyor. Çalışırken normalde hiç sesi yok, bir hareket ya da ses oldugunda cızırtı yapıyor. Istersen bi bak ona da.yakın arkadaşım kullanıyor wewell ve biçok kişide önerdi tavsiye üstüne aldım ama model farklılıkları var.. Fiyatı en son 150 tl'ydi ama dün biz alırken indirimdeydi 90 tl'ye aldık fakat bi sorunum var malesef
evde akşam eşimle denemek istedik sesi iyi iletiyor ses normal çalışıyor falan ama annenin yanında durcak olan telsizden devamlı uğultu cızırtı çıkıyor kesintisiz..susmuyor..devamlı ötüyor,5 farklı kanalı var hepsini denedik ama yok aynı sorun! Hani bizim evde mi sorun var dedik anneme gittik orda denedik ama orda da aynı! O yüzden bugün aldığım yere gidip sölicem ya değiştircem yada yerine başka bişey alcam.. Telsiz kullanmayı çok istiyorum ama nasip olmucak mı ne
Ayyy çok güzel bir göbek zayıf anne de başka oluyor canım. .[/QUOTE]22. hafta ve kocaman olan kızım
Eki Görüntüle 977563 Eki Görüntüle 977562 Eki Görüntüle 977564
cepheden çekilen fotodan anlaşıldığı üzere bu hafta karnımda hamilelik çizgisi oluştu
Yok canım hiç de şişman anne değilsin. Çok güzelsin sen de.aman da ama maşallah size.. kız da kocaman olmuş annesiiii oy yerim ben onuuu benim de yukardan başlıyo ama zaten gobişli biri olduğumdan pek farkedemiyorum. ama artık tamamen hamile olduğum belli ve godzilla gibiyim Eki Görüntüle 977645 bu da bizim yeni göbiş son 1 haftada böyle şiştik
Tatlım bende de burun tıkanıklığı hamileliğimin en başından beri var. Doktor normal dedi. Icini ferah tut sen deKızlar yardımınıza ihtiyacım var dün doktora ağzımın kuruduğunu söyledim burnum da tıkalı dedim (5 aydır tıkalı) burun tıkanıklığı bebek gelişimini etkiler bi kulak burun boğaza git her ihtimale karşı şeker yüklemeside yapalım 75 lik dedi ve sonuçlar sanki biraz yüksekk çıktı galiba açlık 100---- 120 dk. 175 ----60 dk. 157 bilgisi olan varmı arkadaşlar biraz moralim bozuldu açıkçası ama sonucu daha gösteremedim
heeeyyy kızlar geldim işten dolayı yazamadım herşey normalmiş çok şükür tekrar kan ve idrar tahlili istedi sonuçları almya afidemedim henüz umarım onlarla iyi çıkar..ama bana hızlı kilo alıyosun dedi son 1 ayda 3 kilo almışsın çok dedi :18: 55 ile hamiş kaldım 62,2 çıktım bugün iştahımda çok iyi ama hee napiim acıkıyorum
Hadi gözün aydın tatlım, iyi haberlerine çok sevindim.