Ayyy ne çektim mama verdigim icin elamanın dilinden,bende emzirmek istemiyormuşum offf offf valla bu sefer daha kontrollü olmayı planlıyorum hatta daha sert olup kalp bile kirabiliirmneden lohusaların psikolojisini bozmak için bu kadar çaba sarfederler anlamıyorum ben herkes bir anda prof. kesiliyor aynı şeyleri ben de yaşadım kız kardeşimde yaşadı yok sütün yetmiyor senin çocuk doymuyor ondan ağlıyor büyük oğlumda sütüm tamamen kesildi çocuğu emzirmeye çalışıyorum emmiyor kafasını çeviriyor ben emzirmek istemiyormuşum bu ne ya hiç kimseyi tınlamayın arkadaşlar ne biliyorsunuz onu yapın doktorunuza danışın ben ikinci oğlumda böyle yaptım ve kilosu normal sağlıklı bir çocuk büyüttüm ilk oğlumda yok gazı var bunun nane kaynatılım verelim geçer her ağızdan ses o bu derken çocuğum emmeyi bıraktı ve sütüm kesildi dört ay emdi sadece ikinci oğlumu bir buçuk yaşına kadar tamamen kendi bildiğim gibi emzirerek büyüttüm kilo konusuna gelince hiç takma canım verirsin kararlı olduktan sonra kimseye bakma sen mutlu olduktan sonra hiçbir şey önemli değil inan bana