2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bulantılarına çözüm bulan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?

Benim bulantım yok ama karsı komsum da hamıle, onunda cok bulanrısı var, limon yaladıgını soylemıstı bana bi dene istersen :S bana mantıklı geldı aslında cunku lımon bulantıyı keser dıyolar ama aç karnına lımon suyu içmek bana pek mantıklı gelmıyor aşırı asitli bişey sonucta mideye zarar verebılır. Ama bu mantıklı geldı ...

arkadaşlar bende haziran annesi olucam kısmetse.
1 yıl denememiz sonucu başarılı olduk:))bugün doktara gittik adetimden 11 gün geçmesine rağmen kese görülmedi normal mi sizce.
b-hcg adet gecikmesinden 2 gün sonra 40
6 gün sonra 190
11 gün sonra 1400
değerlerimde bunlar cevaplarsanız mutlu olurum?!

1 yıl denememiz sonucu başarılı olduk:))bugün doktara gittik adetimden 11 gün geçmesine rağmen kese görülmedi normal mi sizce.
6 gün sonra 190
11 gün sonra 1400

Seninki gec dollenme sanirim canim...
Ben adetten birgun once yaptirdigimda 120.00 cikmisti degerim...
Adetten 2 ila 3 . Hafta arasinda gorursun sanirim...
Saglicakla kucagina alirsin ins :emir_bebek::nazar:

Benim bulantım yok ama karsı komsum da hamıle, onunda cok bulanrısı var, limon yaladıgını soylemıstı bana bi dene istersen :S bana mantıklı geldı aslında cunku lımon bulantıyı keser dıyolar ama aç karnına lımon suyu içmek bana pek mantıklı gelmıyor aşırı asitli bişey sonucta mideye zarar verebılır. Ama bu mantıklı geldı ...

Canım cevap için teşekkür ederim ama 1 haftadır Limonu portakal gibi soyup dilimleyip tuza basıp basıp yiyorum, hatta şuanda eşim limon soyuyor bana :) Bu kadar olur yani :)))

6 gün sonra 190
11 gün sonra 1400

Değerlerin normal canım
Belki geç döllenmedir.
Kese 1500 de görülür.
kalp atışları da 6000 lerdeyken duyulur.

mrb kızlar benım adetıme 4 gun var ama benden kahverengı bıseyler akıyo gunlerdır gebelık belırtılerıyle öldüm durdum . ya kasıgım daha cok agrıyo acaba üstüne mı gordum ..

ya kafam cok karıstı. arastırmaya gectım hemen . sımdı dıyokı 28 günlük bir menstrual döngüyü ele alırsak yumurtlama 14. günde gerçekleşir. İmplantasyon kanaması ortalama olarak yumurtlamadan 9 gün sonra görülür. ben nasıl hesaplıcam ya beynım durdu kaç gun sonra boyle oldgnu
Panik yapma arkadasım cok normal 3 hamileliğimde de lekelenmem oldu su ana kadar düşük yasamadım insallah yasamamda ilk gebelik 5 gun gecti çamur gibi kahveler geldi,2. Gebelik reglime 3-4 gun kala kahveler hatta azar azar kırmızıda geldi bunda da 3 gun gecti 2 gun kahveler bı arada kırmızı geldi korkcak bisey yok kendini fazla yorma istirahat bence birde test yap
Muhtemelen hamilesin yerleşme kanaması

Bi kere dr bi ilaç verdi mi gelip burda bize sormayın be anacim biz ne anlarız herkes hormon patlaması herseyden tirsio bu adamlar işin uzmanı iç diosa içecez mecbuuurr :) enfeksiyon kadar tehlikeli bi ilaç yoktur eminimm hemen iç şifa olsun belki bulantılar da rahatlar canım inşallah dinimiz amin:KK66:

Yok daha önce bir arkadaş yazmıştı o da enfeksiyon geçirmiş ve ilaç kullanmış,
korkuyorum açıkçası eşimin kuzeni hamileyken antibiyotik kullandı.
Çocuğun gelişimi yavaşlamıştı ve kürtaj olmak zorunda kaldı...
Böyle bir durum olmasından da korkuyorum...

Bu arada naneyi daha 2. içişim, çok içmiyorum,
rahimi inceltip düşüğe neden olduğunu biliyorum...
Helva mahvedince, denize düşen yılana sarılır misali :p

sana birşey sorabilirmiyim evlilik yılı imzası nası yapılıyor altta görünüyor ya 4 yıl ..... diye?:KK9:
Canım kullanici kontrol paneline gir ayarlardan profil düzenleye gir o sayfanın asagsinda ozel gun ve hitap sekli kısmını doldur kaydet,hamilelik takvimini yaptığın sayfa

Yok daha önce bir arkadaş yazmıştı o da enfeksiyon geçirmiş ve ilaç kullanmış,
korkuyorum açıkçası eşimin kuzeni hamileyken antibiyotik kullandı.
Çocuğun gelişimi yavaşlamıştı ve kürtaj olmak zorunda kaldı...
Böyle bir durum olmasından da korkuyorum...

Bu arada naneyi daha 2. içişim, çok içmiyorum,
rahimi inceltip düşüğe neden olduğunu biliyorum...
Helva mahvedince, denize düşen yılana sarılır misali :p

Kizlar ben bu nane olayini bilmiyordum...
Kac gundur nezle idim esim ihlamur limon nane sencefil Allah (c.c.) ne verdi ise bunlari kaynatarak icecek hazirlamisti...
Cok iyi geldi ama su an cok iyiyim...
Diger malzemelerle etkisini azaltmistir nane ins.
Bunlar gercekten uzerinde durulmasi geren bilgiler....
Cok sagolun :KK16:

Panik yapma arkadasım cok normal 3 hamileliğimde de lekelenmem oldu su ana kadar düşük yasamadım insallah yasamamda ilk gebelik 5 gun gecti çamur gibi kahveler geldi,2. Gebelik reglime 3-4 gun kala kahveler hatta azar azar kırmızıda geldi bunda da 3 gun gecti 2 gun kahveler bı arada kırmızı geldi korkcak bisey yok kendini fazla yorma istirahat bence birde test yap
Muhtemelen hamilesin yerleşme kanaması

adet agrısı gıbı agrımda var ama hatta daha fazla agrım var . az once baktım azcık kırmızıda gelmıs . test yapsam cıkarmıkı kanama lekelenme varken canım ?

adet agrısı gıbı agrımda var ama hatta daha fazla agrım var . az once baktım azcık kırmızıda gelmıs . test yapsam cıkarmıkı kanama lekelenme varken canım ?

Canim uzulerek soyluyorum ama sanirim adet oluyorsun...
Sende farkindasindir ki asiri stres yapiyorsun vucudun psikolojik olarak o belirtileri yasatmis olabilir sana...
Kahverenkli lekelerin pembeye simdide kirmiziya donnustu cunku....
Ins. Yanilirim tabi...
Ama benden bi tavsiye fazla stres yapmamaya calis .... bebegin tutunmasini etkiliyor cunku....
En kisa zamanda aramizda olman dilegi ile....:KK16:

HTML:
Çıkar canım test te bende kan gelince regli oldugmu düşünmüştüm baktım kanama normal degil test yaptım bence hemen yap insallah hamilesindir

ınsallah canımmm yaa :) ama bu durumdayken cıkmazkı testte bakalım kac gun surcek yarın da boyle devam edıcekmı yoksa bıtıcekmı :)

belli olmaz canım ya keşke yapsan önlem amaçlı yada kan testimi yaptırsaydın ki daha 4 günün varmış

Değerlerin normal canım
Belki geç döllenmedir.
Kese 1500 de görülür.
kalp atışları da 6000 lerdeyken duyulur.

Seninki gec dollenme sanirim canim...
Ben adetten birgun once yaptirdigimda 120.00 cikmisti degerim...
Adetten 2 ila 3 . Hafta arasinda gorursun sanirim...
Saglicakla kucagina alirsin ins

canlar sağolun. evet adetten tam 21 gün sonra gel dedi bana.kese için belki kalp atışıda duyulur dedi.kese 2000 de görülür dedi.geç döllenme ise endişelenmeliyim mi ki???

X