2014 Gelincikleri hadi gelin şafak sayalim :))

Merhaba bizimki de 9 ağustos..Son 72, aslında benim de çoğu şey hazır gibi..Çalışıyorum ben bir yandan çok çabuk geçiyor, hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor; bazen diyorum yeterli vakit var daha..Standart ruh halime göre çok ilginçtir ki çok rahatım, ama stres te var gibi..Çok karışığım aslında yaa, geçse de rahatlasak :)))

Merhaba canim =) Iste calisinca ister istemez zaman geciyor :) valla benim hic bisey kalmadi sadece dugunden once son bir ev temizligi bi kac ufak detay kaldı o yuzden zaman geçmiyor

Son düzenleme:
Him :)) benim herseyim hazir o yuzden oyalasacak biseyi. Yok sıkılıyorum bi tek eylulde kpss ye girecegim ama calisamiyorum pek :)) bide Üniversitesi tercihlerini bekliyorum

ayy ne güzel ya bende yaşamak istiyorum herseyimin hazır olmasını :) şafak da azalsın tabi :)

kızlar bende varım 19 haziran benim çok ama çok az kaldı herşey hazır haliyle haftaya çeyiz çıkcak evden onlarda yerleştimi tamamdır heyecan bu ara başladı artık pazar günüde foto çekimimiz vardı iyice gelin moduna girdim ben

Ayy harika ya 20 gun kadar kalmis ) keske benimde o kadar kalsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…