- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
- Konu Sahibi isimsiz965
-
Merhaba kizlar 6 eylul geliniyim insAllah gelin beraber su gunleri beraber bitirelim :)) benim 96 gun cunku son 6 gunu saymiyorum ne gerek var değil mi :)) su gunler bitmiyor herseyde nerdeyse hazir sayili gün cabuk gecer dediler ama is güc olmayinca boş boş oturmakla geçmiyor
Merhaba bizimki de 9 ağustos..Son 72, aslında benim de çoğu şey hazır gibi..Çalışıyorum ben bir yandan çok çabuk geçiyor, hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor; bazen diyorum yeterli vakit var daha..Standart ruh halime göre çok ilginçtir ki çok rahatım, ama stres te var gibi..Çok karışığım aslında yaa, geçse de rahatlasak :)))
Him :)) benim herseyim hazir o yuzden oyalasacak biseyi. Yok sıkılıyorum bi tek eylulde kpss ye girecegim ama calisamiyorum pek :)) bide Üniversitesi tercihlerini bekliyorum
ayy ne güzel ya bende yaşamak istiyorum herseyimin hazır olmasını :) şafak da azalsın tabi :)
Senin daha azmis oh ne güzel =))
kızlar bende varım 19 haziran benim çok ama çok az kaldı herşey hazır haliyle haftaya çeyiz çıkcak evden onlarda yerleştimi tamamdır heyecan bu ara başladı artık pazar günüde foto çekimimiz vardı iyice gelin moduna girdim ben
size göre az yaa bana göreee çoookkkk((((
Ya ben napiyim 3 ay 6 gun var :))
beraberr bekleşicezzz napalımmmmm
Evet :)) ya canim pasta Tariflerin var mi
nası bi pasta mesela??:)hiçç bilmem amaa
Yas pasta ya da kurabiye tarif yazmak istiyorum evlenince lazim olur
bence netten araştr tatlımm....ben becerıkszımm o konuda:))))iyi tariflerr var diyor annem falan internette)
Ne bilim ben internet tariflerine guvenemiyorum
aaa net adresi yazdım ama cıkmadı ...nefisyemektarifleri diye girrr
Oo az kalmis ne guzel :))) 2 ay 2 gunMerhaba kızlar benim şafağım 62 hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?