- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
- Konu Sahibi isimsiz965
-
Merhaba kizlar 6 eylul geliniyim insAllah gelin beraber su gunleri beraber bitirelim :)) benim 96 gun cunku son 6 gunu saymiyorum ne gerek var değil mi :)) su gunler bitmiyor herseyde nerdeyse hazir sayili gün cabuk gecer dediler ama is güc olmayinca boş boş oturmakla geçmiyor
hayrlı olsun canım benmde son 10 Allah mutlu mesut etsn utandrmasın inşallah
Amin canim Sağol ne guzel senin bitmis[/QUO
evet sennde fazla bşi yok canım meraketme cok cabuk gecicek ::)
Merhaba kizlar 6 eylul geliniyim insAllah gelin beraber su gunleri beraber bitirelim :)) benim 96 gun cunku son 6 gunu saymiyorum ne gerek var değil mi :)) su gunler bitmiyor herseyde nerdeyse hazir sayili gün cabuk gecer dediler ama is güc olmayinca boş boş oturmakla geçmiyor
Benımde 7 Eylül :):) sen son 6 yı saymasan bende son 7 yi saymam o zaman :) 97 dıyelim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim de 20 eylül, sizin gibi atamam ama 6-7 gün; 20 çok :)
Amin canim Sağol ne guzel senin bitmis[/QUO
evet sennde fazla bşi yok canım meraketme cok cabuk gecicek ::)
Gecmiyor günler gecmiyor
günaydınlar daha çok uzun bir zaman var 90 dan düşmeden şafak saymayacam :)
Bende 81 den itibaren plakalarla sayacam
ALLAH ın izniyle haziran ayı bitsin temmuzda daha çok heyecan basar herhalde
şafağımız aynı yani :))Merhaba kizlar 6 eylul geliniyim insAllah gelin beraber su gunleri beraber bitirelim :)) benim 96 gun cunku son 6 gunu saymiyorum ne gerek var değil mi :)) su gunler bitmiyor herseyde nerdeyse hazir sayili gün cabuk gecer dediler ama is güc olmayinca boş boş oturmakla geçmiyor
şafağımız aynı yani :))
şafağımız aynı yani :))
bende sayayımm bariii...2 ay 2 gün;)))
inşallahhh
biz biraz yavaş gidiyoruz :)) temmuz da benim sınavım var ne kadr yoğunlasamasam da sınava ondan sonra hızlanmayı düşünüyoruz ama işte mobilya falan begeniyoruz birde gelinliğin dikilmeye başladı o kadar :)Ee nasıl gidiyor hazırlıkların :)
biz biraz yavaş gidiyoruz :)) temmuz da benim sınavım var ne kadr yoğunlasamasam da sınava ondan sonra hızlanmayı düşünüyoruz ama işte mobilya falan begeniyoruz birde gelinliğin dikilmeye başladı o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?