2014 eylül gelinleri de buraya:))

çeyiz olarak kız tarafının yapacagı küçük parçaların çoğu hazır bende, çaymatik ime varana kadar :37: Beyaz eşyalar yatak odası falan onlar zaten ev hazır olmadan alınamıyor o yuzden bekliyor ama bi yandan araştırıyorum onları da. Benim asıl gözümü korkutan şey evin tadılatı :53::53: Görmedim evi ama herşeyin sıfırdan yapılması gerekiyormuş, daha kalorifer petegi bile yokmuş düşünün yanii :53::53: Abi camların pimapeni yapılmış şükür o kadar :37: O iş korkutuyor beni, nerden başlamak gerektiginden bile emin deilim valla :18::18: Siz ilk başta neyle başlayacaksınız ?

Balayı konusunda benim istegim, izmirden kalkıp yunan adalarını dolaşıp istanbulda son bulan gemi turları :34: Mavi yolculuk en büyük hayallerimden biri :34: Ama sevgilim de balayı için riskli oldugunu düşünüyor, çok fazlaa yer gezilecek ,bide gemi yolculugu ya deniz tutarsa falan die :18: O yuzden o da bodrum yada çeşme istiyor, hala kendi aramızda bir anlaşmaya varamadık yani :50::50:

Daha benim de düğün tarihim belli deil kii :27::27: 1 ay içerisinde hazırlanmak zor ama imkansız deil bence, şimdiden kafanızda neyi nereden alacagınızı, nasıl şeyleri begendiginizi netleştirin, zamanı gelince de gidip alıp gelirsiniz :34: Böylece işiniz daha kolay olur :34:
evet canım biz de şimdiden bakıyoruz herşeye. Gelinlikte zaten beğendiğim model değişmez. Tek hayalim pelerinli gelinlikler. Eşya sorun değil atanırsak ikimiz de sıfır eşya alacağız birlikte onları birleştirip gelin evi kuracağız.
Düğün yeri sorun ama neyse artık halledeceğiz.

Evi yapmakta bırsey yok eger evden kimse yoksa en fazla 2 ayda biter. Biz pimapenlerıne kadar değiştirecegiz. Herhalde duvar kırıp pimapenlerını değiştiririz. O sıradan klozet ve banyo tankı değişir herhalde

evde 1 senedir kimse yokmuş zaten de işin maddi kısmı düşündürüyor biraz doğrusu. peşin para mı gerekir ki acaba :44: pimapen yeni yapılmış o yuzden değiştirmeyecegiz de onun dışında tüm ev sıfırdan yapılacak ve hala nerden başlayacagız onu bilemiyoruz :44:

evet canım biz de şimdiden bakıyoruz herşeye. Gelinlikte zaten beğendiğim model değişmez. Tek hayalim pelerinli gelinlikler. Eşya sorun değil atanırsak ikimiz de sıfır eşya alacağız birlikte onları birleştirip gelin evi kuracağız.
Düğün yeri sorun ama neyse artık halledeceğiz.

gelinlik konusunu zaten kafanızda halletmişsiniz, eşyaların da en azından hangi markadan alacagınızı yada modelini kafanızda belirlerseniz o da 1 2 günlük iş, düpğün yeri de işte o güne boş olur mu olmaz mı o belli olmuyo pek, ona da hayırlısı deilim :34:

evde 1 senedir kimse yokmuş zaten de işin maddi kısmı düşündürüyor biraz doğrusu. peşin para mı gerekir ki acaba :44: pimapen yeni yapılmış o yuzden değiştirmeyecegiz de onun dışında tüm ev sıfırdan yapılacak ve hala nerden başlayacagız onu bilemiyoruz :44:

gelinlik konusunu zaten kafanızda halletmişsiniz, eşyaların da en azından hangi markadan alacagınızı yada modelini kafanızda belirlerseniz o da 1 2 günlük iş, düpğün yeri de işte o güne boş olur mu olmaz mı o belli olmuyo pek, ona da hayırlısı deilim :34:

evet canım gelinlik ve eşya modelini belirledim. renklerine kadar hatta :D zaten 2 oda sereceğiz. daha sonra elimize para geçtikçe tamamlayacağız eşyalarımızı. :( yer problem ama neyse artık buluruz inşallah

evet canım gelinlik ve eşya modelini belirledim. renklerine kadar hatta :D zaten 2 oda sereceğiz. daha sonra elimize para geçtikçe tamamlayacağız eşyalarımızı. :( yer problem ama neyse artık buluruz inşallah

ev kuranın Allah yardımcısı olurmuş, benim de tek güvendigim şey bu zaten :1::1: hayırlısıyla hepsi hallolur inşallah :34:

Kızlar hersey bir şekilde yapılıyor ve bitiyor. Karşı taraf ne kadar rahatça sizde o kadar rahat olun. Sonra kendi kendinizi yersiniz. Su yolunu buluyor.

Ay ben çok pimpirikliyim ya sinir oluyorum kendime canım bizim izin sıkıntımız yok ama çok ta bırakamaz işini siz memur falan mısınız izniniz çok-;)

yok memur degiliz. yıllık izin ve evlilik iznini birleştirip balayına gideceğiz inşallah :)

Kızlar hersey bir şekilde yapılıyor ve bitiyor. Karşı taraf ne kadar rahatça sizde o kadar rahat olun. Sonra kendi kendinizi yersiniz. Su yolunu buluyor.

ayyy karşı tarafın rahatlıdı da beni deli ediyorrrr :47::47: oturacagımız ev onların evi ve baştan aşağı tadilat olması lazım, düğünü erteleyelim deyince kavga çıkartıyor, eylüle kadar nasıl yapılacak başlayın artık diyorum tammam yaa ne acelesi var diyorrr :47::47: koparacam kafasını o olacakk :47::47:

bende sizlerdenim kızlar :1: elhamdülillah 7 senelik bi emeğin sonunda eylül 13de nikaha oturacaz inşallah :16: çok mutluyum kiii:16: ama tabi benimde hiçbi hazırlığım yok o ayrı konu :1: gelinliğim dışında herşeyim eksik :52: amannn sağlık olsun hepsi olur Allahın izniyle :16:

bende sizlerdenim kızlar :1: elhamdülillah 7 senelik bi emeğin sonunda eylül 13de nikaha oturacaz inşallah :16: çok mutluyum kiii:16: ama tabi benimde hiçbi hazırlığım yok o ayrı konu :1: gelinliğim dışında herşeyim eksik :52: amannn sağlık olsun hepsi olur Allahın izniyle :16:

Ay aynı gün evleniyoruz-;) benim gelinlik bile yok düğün mekanı var sadece-;)

bizim daha tarih bile belli deillll :18::18::18: ben bu adamı nerelere vurayım şimdiiiiii :47::47:

Back