2014 eylül gelinleri de buraya:))

Amin canım sağolasın daha gitmedi şubatta gidecek :) Ankara'da kır düğünü şeklinde düşündük gerçi havadan korkuyorum ama yağmurda yağsa açık havada olsun istiyorum :):52:

benim korkum yağmur oluyo açık havada ama ben tuttum neyseki yapıcağımız yeri :) sende keyfine göre nereyi istiyorsan tut keyif senin keyfin gelin sensin :))

Kizlar tutacaginiz yerdeki yoneticiyle gorusun bazilarinin b plani hazir olabiliyor ya da sizin icin birseyler hazirlayabilirler. Ama normalde hepsinin bir plani olmak zorunda

aradıgım yeri buldummm :52::52:

bizde eylül de evlenmeyi düşünüyoruz ama daha ortada ne bir hazırlık var ne de söz nişan :53::53: daha önce bir kere nişanlanıp ayrıldıgım için şimdi hiç bişey için acele etmiyorum, baharda söz nişan bir arada yapsak sonra eylüle kadar yetişir mi acaba ne dersiniz :34:

aradıgım yeri buldummm :52::52:

bizde eylül de evlenmeyi düşünüyoruz ama daha ortada ne bir hazırlık var ne de söz nişan :53::53: daha önce bir kere nişanlanıp ayrıldıgım için şimdi hiç bişey için acele etmiyorum, baharda söz nişan bir arada yapsak sonra eylüle kadar yetişir mi acaba ne dersiniz :34:

Canim eger imkanin varsa hazirlanabilirsin problem olacagini sanmiyorum. Zaten fazlada uzatma. Benim nisanlimin kiz kardesi almanyaya gidiyor erasmusa eylul basi gelecegi icin eylule kadar bekliyoruz.

benim korkum yağmur oluyo açık havada ama ben tuttum neyseki yapıcağımız yeri :) sende keyfine göre nereyi istiyorsan tut keyif senin keyfin gelin sensin :))

Kizlar tutacaginiz yerdeki yoneticiyle gorusun bazilarinin b plani hazir olabiliyor ya da sizin icin birseyler hazirlayabilirler. Ama normalde hepsinin bir plani olmak zorunda

Ben panik bi insanım o yüzden kapalı yer tuttum-;)

Dora sende benim gibisin. Benim herseyim planli olmali. Bak boyle boyle oldu napalim dediklerinde sunu demem lazim o yuzden bende saglama alirim b,c,d planlariyle :D

Yawwwwwwww ne etcem ben valla darlandımm mekan güzel diyorum ama hizmeti nasıl olur bilmiyorummm ya kötü olursa ne yapacam bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::84:

Ay kesinlikle ya şimdiden gelinlik balayı ayarlıyorum hiç sevmem son anda yapılan şeyleri

bende balayı konusunda kafayı yemek üzereyim napıcam bilmiyorum Antalya da baktım bikaç otel voyage sorgun hoşuma gitti yorumlarda olumlu ama henüz pat diye karar vermiş değilim benimde herşeyim planlıdır son dakkaya bırakmam gelinlikte bakmaya başlamam gerek artık

Canim eger imkanin varsa hazirlanabilirsin problem olacagini sanmiyorum. Zaten fazlada uzatma. Benim nisanlimin kiz kardesi almanyaya gidiyor erasmusa eylul basi gelecegi icin eylule kadar bekliyoruz.

düğün en erken eylül de olacak o kesin, sevgilimin kız kardeşi evlenecek ağustosta, ondan önceye yetişemeyeiz zaten, mecbur eylül de olacak o yuzden sözü geciktirebildigim kadar geciktirmek istiyorum :34:

bizim avantajımız oturacagımız ev belli, tadilat lazım işte, sevgilime de anlatmaya çalışıyorum yavaştan başlayın tadilata die ama havaların sagı solu belli olmaz die bekletiyor. tadilata bi başlansa içim daha rahat edecek de bakalım kısmet :18:

Bu ay sonu bızım evdekı kiracı çıkacak ınsallah bızde yavaş yavaş başlayacağız tadilata inşallah. Umarım hersey istediğin gibi olur. Yavaş yavaş çeyize başla derim ben sıkıştırma sonraya

herkesin düğün tarihi belli ne güzel :) kızlar benim de düğün tarihim eylülde belli olcak. ve galiba şartlar sağlanırsa da ekimde düğün olcak. :) 1 ayda gelinlik işini felan halletmem gerekecek :) ve ben o sırada belki de göreve başlamış olacağım(inş) yani durumunuza şükredin :D ben gbi olsanız ne yapacaktınız :)

herkesin düğün tarihi belli ne güzel :) kızlar benim de düğün tarihim eylülde belli olcak. ve galiba şartlar sağlanırsa da ekimde düğün olcak. :) 1 ayda gelinlik işini felan halletmem gerekecek :) ve ben o sırada belki de göreve başlamış olacağım(inş) yani durumunuza şükredin :D ben gbi olsanız ne yapacaktınız :)

CNm senin iş zormuş ya 1 ayda düğün yeri eşyalar gelinlik falan Allah yardımcın olsun CNm-;)

Allah yardımcın olsun canım gerçekten seninkide zormuş ama Allah bi kolaylığını verir mutlaka

Bu ay sonu bızım evdekı kiracı çıkacak ınsallah bızde yavaş yavaş başlayacağız tadilata inşallah. Umarım hersey istediğin gibi olur. Yavaş yavaş çeyize başla derim ben sıkıştırma sonraya

çeyiz olarak kız tarafının yapacagı küçük parçaların çoğu hazır bende, çaymatik ime varana kadar :37: beyaz eşyalar yatak odası falan onlar zaten ev hazır olmadan alınamıyor o yuzden bekliyor ama bi yandan araştırıyorum onları da. benim asıl gözümü korkutan şey evin tadılatı :53::53: görmedim evi ama herşeyin sıfırdan yapılması gerekiyormuş, daha kalorifer petegi bile yokmuş düşünün yanii :53::53: abi camların pimapeni yapılmış şükür o kadar :37: o iş korkutuyor beni, nerden başlamak gerektiginden bile emin deilim valla :18::18: siz ilk başta neyle başlayacaksınız ?

Kızlar balayı hakkında fikirleri alayımmmm-;)

balayı konusunda benim istegim, izmirden kalkıp yunan adalarını dolaşıp istanbulda son bulan gemi turları :34: mavi yolculuk en büyük hayallerimden biri :34: ama sevgilim de balayı için riskli oldugunu düşünüyor, çok fazlaa yer gezilecek ,bide gemi yolculugu ya deniz tutarsa falan die :18: o yuzden o da bodrum yada çeşme istiyor, hala kendi aramızda bir anlaşmaya varamadık yani :50::50:

daha benim de düğün tarihim belli deil kii :27::27: 1 ay içerisinde hazırlanmak zor ama imkansız deil bence, şimdiden kafanızda neyi nereden alacagınızı, nasıl şeyleri begendiginizi netleştirin, zamanı gelince de gidip alıp gelirsiniz :34: böylece işiniz daha kolay olur :34:

Evi yapmakta bırsey yok eger evden kimse yoksa en fazla 2 ayda biter. Biz pimapenlerıne kadar değiştirecegiz. Herhalde duvar kırıp pimapenlerını değiştiririz. O sıradan klozet ve banyo tankı değişir herhalde

Back