2014 eylül gelinleri de buraya:))

Fiyatlar gelmeye başladı, gerçekten başa çıkılacak gibi değil:(

Kınada nasıl birşey düşünüyorsun bana da fikir verir misin neler yapacaksın?

Kınayı bizim eve yakın olan bi düğün salonunda yapmayı düşünüyorum herkeste olan şeyler değilde daha farklı hoş şeyler düşünüyorum. mesela kına yakılmadan dönerken tutulan mumlar yerine gaz lambası almayı düşünüyorum adet fiyatları 1-1.25 arasında değişiyor eminönünde hem ucuz hemde farklı olur diye düşüyorum. Hediyelik yine fiyatı uygun şeyler bakıyorum henüz kafam allak bullak şuan :) kızların taktığı klask taçlar yerine tüllü büyük klipsli toka düşünüyorum klips değilde adı aklıma gelmedi kuaförler kullanıyor ya gri mandallı bi toka ay adı aklıma gelmiyor haha :) işte onun gibi süslü püslü şeyler düşünüyorum bide darısı başına diye kalpli afiş yaptırıcam kızlar adını yazınca hoş görüntü olucak cümlelerim çok devrik oldu farkındayım ama aklıma geldikçe yazıyorum. fotoğraf için çerçeve düşünüyorum birde organizasyon firmalarıyla uygun fiyata anlaşırsam ordan 4 5 kız geliyor çok zevkli ve eğlenceli bir ortam oluyor. Herkes geldikten sonrada kızlarla beraber çıkışımı yapıcam yeşim salkımın kına gecesi şarkısını çalıp oynicam haha :D

Amin sağol canım. Ben araştırdım birkaç yer ama resmi olarak bir konuşmamız olmadı henüz. Mail falan attım geri dönüş olmadı daha :s

Son düzenleme:
Telefonla görüş CNm ole daha ii

Allah kavuştursun canım
nerelere bakıyorsun hazırlık herkesin yarım zaten hiç herşeyim var diyeni görmedim :)

benim 4 ayım var daha ne gelinlik belli ne mekan delircem:27:

Gelinlerr ne yapıyorsunuz :)) biz bugün birkaç yeri aradık mekan için uygun birkaç yer çıktı çok şükür:16: şimdi hangisi olsun diye düşüneceğiz :52: sizler ne yapıyorsunuz??

Allah kavuştursun canım
nerelere bakıyorsun hazırlık herkesin yarım zaten hiç herşeyim var diyeni görmedim :)

Amin canım sağolasın daha gitmedi şubatta gidecek :) Ankara'da kır düğünü şeklinde düşündük gerçi havadan korkuyorum ama yağmurda yağsa açık havada olsun istiyorum :):52:

benmde 2eylül aydın 6 eylül 2014 istanbulda 2 düğün olucak onun stresindeyim.çeyiz kabaca hazır herşeyi hazirandan beri kendim yaptım gelinliği filan nisan mayıstan sonra bakmayı düşünüyorum.evimiz hazır eşyayı da temmuz gibi alsak yetişir herhalde:44:

Back