- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Dentistanbul
Ne kadar oldu nişanlanalı CNm
bana mı sordun tam emin olamadım daa :44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar oldu nişanlanalı CNm
bana mı sordun tam emin olamadım daa :44::44:
Evet canım sana sordum-![]()
çok özür dilerim canım tam emin olamadım daa
bizim daha nişan olmadı :18: ben daha önce nişanlanıp ayrıldıgım için bu sefer düğüne 2 3 ay kaladan önce nişan yapma gibi bir niyetim yok aslında :44: doğru insanı buldugumu düşünüyorum gerçekten onunla bir ömür geçirmeyi çookk da istiyorum ama yine de bi kere o hayal kırıklıgını yaşadıktan sonra bi daha yaşamamk için biraz temkinli davranıyorum sanırım![]()
Anladım CNm en iisini yapysun bende çok sıkıntı yasadım tarih konusunda
Ay aynı gün evleniyoruz-benim gelinlik bile yok düğün mekanı var sadece-
![]()
ben oluruna bıraktım valla herşeyi, sonradan çok sıkışacagım biliyorum ama yıpratınca da hiç bişey olmuyor, boşuna hasta oluyorum, böyle hiç olmazsa kafam rahat
sizin nişan ne zaman oldu, ne kadar zamandır birliktesiniz![]()
evet o gün evlenenler çoğunlukta bayağı ne güzel :))) hepimiz için hayırlı olur inşallahdüğün mekanınıda ayarlamış bizimki sağolsun yok yok olacak bu çocuk
![]()
Bize 1 sene oldu 2007 den beri birlikteyiz CNm-![]()
Ya düğün mekanı hazır olunca hersey yoluna giriyo önemli olan belirli bi tarihin alınması ona göre plan yapılıyor -![]()
maşallaahhbaya beklemişsiniz siz inşallah herşey gönlünce olur
bizim tarih de belli deil daha, gönlümüzden eylül geçiyor ama yer bulabiliriz deil mi, bi sıkıntı olmaz inşallahh![]()
Mesela bizim tuttuğumuz yerde kasıma kadar doluydu zor yer bulduk bide hangi şehirde olacak oda onemli
anaaaaaadapazarındayız biz, aslında yapacagımız yer beelliydi, sevgilimin babasının baglı oldugu bi lokal var orada yapacaktık ama orası kapanmış, şimdiden yerler dolar mı acabaaa
biz evlenemeyecez heralde yaa ooffff
bak sinir oldum şimdii
![]()
Dur canım sakin ol sen mutlaka bulursun ama bi fiyat teklifi al yinede bi yerlerden imkan varsa
Benim Antalya da olacak CNm 6 Ocak ta tuttuk bizde işte anca oldu çünkü
bu kadar erken zamandan nasıl bitiyor yaaa meger ne çok evlenecek varmışsanırım en zor kısmı bu düğün salonu tutma tarih belirleme işi falan, onun dışındakiler magaza gezme gibi daha eglenceli ve daha kolay sanki :44:
Bence de en zor tarih almak -![]()
gerçi nikah daireleri 6 aydan önce tarih vermiyormuş sanırım. bide eğer nikahı kıydıracak birini bulursanız bazen araya da kaynayabiliyormuşuzmuhtarlar dernegi başkanı çok yakınımız olur ondan rica ederim olmazsa diyorum
ama işte düğün yapılacak yer doluysa naparız onu bilmiyorum
sadece nikah yaparız o zaman ki o da bir işime gelir ki anlatamam
![]()