2014 eylül gelinleri de buraya:))

Evet canım sana sordum-;)

çok özür dilerim canım tam emin olamadım daa :17::17:

bizim daha nişan olmadı :18: ben daha önce nişanlanıp ayrıldıgım için bu sefer düğüne 2 3 ay kaladan önce nişan yapma gibi bir niyetim yok aslında :44: doğru insanı buldugumu düşünüyorum gerçekten onunla bir ömür geçirmeyi çookk da istiyorum ama yine de bi kere o hayal kırıklıgını yaşadıktan sonra bi daha yaşamamk için biraz temkinli davranıyorum sanırım :17:

çok özür dilerim canım tam emin olamadım daa :17::17:

bizim daha nişan olmadı :18: ben daha önce nişanlanıp ayrıldıgım için bu sefer düğüne 2 3 ay kaladan önce nişan yapma gibi bir niyetim yok aslında :44: doğru insanı buldugumu düşünüyorum gerçekten onunla bir ömür geçirmeyi çookk da istiyorum ama yine de bi kere o hayal kırıklıgını yaşadıktan sonra bi daha yaşamamk için biraz temkinli davranıyorum sanırım :17:

Anladım CNm en iisini yapysun bende çok sıkıntı yasadım tarih konusunda

Anladım CNm en iisini yapysun bende çok sıkıntı yasadım tarih konusunda

ben oluruna bıraktım valla herşeyi, sonradan çok sıkışacagım biliyorum ama yıpratınca da hiç bişey olmuyor, boşuna hasta oluyorum, böyle hiç olmazsa kafam rahat :34:

sizin nişan ne zaman oldu, ne kadar zamandır birliktesiniz :16:

Bize 1 sene oldu 2007 den beri birlikteyiz CNm-;)

maşallaahh :nazar::nazar: baya beklemişsiniz siz inşallah herşey gönlünce olur :16:

Ya düğün mekanı hazır olunca hersey yoluna giriyo önemli olan belirli bi tarihin alınması ona göre plan yapılıyor -;)

bizim tarih de belli deil daha, gönlümüzden eylül geçiyor ama yer bulabiliriz deil mi, bi sıkıntı olmaz inşallahh :43:

Mesela bizim tuttuğumuz yerde kasıma kadar doluydu zor yer bulduk bide hangi şehirde olacak oda onemli

anaaaaa :53::53::53: adapazarındayız biz, aslında yapacagımız yer beelliydi, sevgilimin babasının baglı oldugu bi lokal var orada yapacaktık ama orası kapanmış, şimdiden yerler dolar mı acabaaa :53::53: biz evlenemeyecez heralde yaa ooffff :47::47: bak sinir oldum şimdii :47::47:

anaaaaa :53::53::53: adapazarındayız biz, aslında yapacagımız yer beelliydi, sevgilimin babasının baglı oldugu bi lokal var orada yapacaktık ama orası kapanmış, şimdiden yerler dolar mı acabaaa :53::53: biz evlenemeyecez heralde yaa ooffff :47::47: bak sinir oldum şimdii :47::47:

Dur canım sakin ol sen mutlaka bulursun ama bi fiyat teklifi al yinede bi yerlerden imkan varsa

Dur canım sakin ol sen mutlaka bulursun ama bi fiyat teklifi al yinede bi yerlerden imkan varsa

erkek arkadaşım şehir dışında şuan, o geldikten sonra adamakıllı bi konuşmak lazım, dedigin gibi fiyat alırız bi araştırırız :34: elbet bi tarih de buluruz die umuyorum :44: sizin düğün nerde olacak :34:

Benim Antalya da olacak CNm 6 Ocak ta tuttuk bizde işte anca oldu çünkü

bu kadar erken zamandan nasıl bitiyor yaaa meger ne çok evlenecek varmış :1: sanırım en zor kısmı bu düğün salonu tutma tarih belirleme işi falan, onun dışındakiler magaza gezme gibi daha eglenceli ve daha kolay sanki :44:

Bence de en zor tarih almak -;)

gerçi nikah daireleri 6 aydan önce tarih vermiyormuş sanırım. bide eğer nikahı kıydıracak birini bulursanız bazen araya da kaynayabiliyormuşuz :1: muhtarlar dernegi başkanı çok yakınımız olur ondan rica ederim olmazsa diyorum :33: ama işte düğün yapılacak yer doluysa naparız onu bilmiyorum :43: sadece nikah yaparız o zaman ki o da bir işime gelir ki anlatamam :21::21:

gerçi nikah daireleri 6 aydan önce tarih vermiyormuş sanırım. bide eğer nikahı kıydıracak birini bulursanız bazen araya da kaynayabiliyormuşuz :1: muhtarlar dernegi başkanı çok yakınımız olur ondan rica ederim olmazsa diyorum :33: ama işte düğün yapılacak yer doluysa naparız onu bilmiyorum :43: sadece nikah yaparız o zaman ki o da bir işime gelir ki anlatamam :21::21:

Nikah tarihi evet 6 ay önce alınıyor düğün yerini halletmeye çalışın bence siz-;)

Ben 6 Eylül de evlenicem.. Daha çeyiz ev eşya hiçbişey yok ortada.. Gerçi evi almak üzereyiz ama yinede endişeleniyorum.. :18:

Bide asıl sorunum benm düğünüm öğlen başliicak akşam 5 buçuk gibi biticek.. Sabah kuaföre kaçta gitmem gerekiyor fotoğrafı nasıl sıkıştırıcaz o araya.. Akşamda 5 buçuktan sonra ne yapılır varmıdır bi adet falan hiç bilmiyorum .. böyle gündüz evlenenler var mı? Nasıl yaptınız herşeyi ? :44:

Back