- Konu Sahibi Dentistanbul
-
Amin canım sağolasın daha gitmedi şubatta gidecek :) Ankara'da kır düğünü şeklinde düşündük gerçi havadan korkuyorum ama yağmurda yağsa açık havada olsun istiyorum :)
aradıgım yeri buldummm
bizde eylül de evlenmeyi düşünüyoruz ama daha ortada ne bir hazırlık var ne de söz nişandaha önce bir kere nişanlanıp ayrıldıgım için şimdi hiç bişey için acele etmiyorum, baharda söz nişan bir arada yapsak sonra eylüle kadar yetişir mi acaba ne dersiniz
Ben panik bi insanım o yüzden kapalı yer tuttum-
benim korkum yağmur oluyo açık havada ama ben tuttum neyseki yapıcağımız yeri :) sende keyfine göre nereyi istiyorsan tut keyif senin keyfin gelin sensin :))
Kizlar tutacaginiz yerdeki yoneticiyle gorusun bazilarinin b plani hazir olabiliyor ya da sizin icin birseyler hazirlayabilirler. Ama normalde hepsinin bir plani olmak zorunda
Ben panik bi insanım o yüzden kapalı yer tuttum-
Dora sende benim gibisin. Benim herseyim planli olmali. Bak boyle boyle oldu napalim dediklerinde sunu demem lazim o yuzden bende saglama alirim b,c,d planlariyle
Ay kesinlikle ya şimdiden gelinlik balayı ayarlıyorum hiç sevmem son anda yapılan şeyleri
Canim eger imkanin varsa hazirlanabilirsin problem olacagini sanmiyorum. Zaten fazlada uzatma. Benim nisanlimin kiz kardesi almanyaya gidiyor erasmusa eylul basi gelecegi icin eylule kadar bekliyoruz.
Bu ay sonu bızım evdekı kiracı çıkacak ınsallah bızde yavaş yavaş başlayacağız tadilata inşallah. Umarım hersey istediğin gibi olur. Yavaş yavaş çeyize başla derim ben sıkıştırma sonraya
herkesin düğün tarihi belli ne güzel :) kızlar benim de düğün tarihim eylülde belli olcak. ve galiba şartlar sağlanırsa da ekimde düğün olcak. :) 1 ayda gelinlik işini felan halletmem gerekecek :) ve ben o sırada belki de göreve başlamış olacağım(inş) yani durumunuza şükredinben gbi olsanız ne yapacaktınız :)
herkesin düğün tarihi belli ne güzel :) kızlar benim de düğün tarihim eylülde belli olcak. ve galiba şartlar sağlanırsa da ekimde düğün olcak. :) 1 ayda gelinlik işini felan halletmem gerekecek :) ve ben o sırada belki de göreve başlamış olacağım(inş) yani durumunuza şükredinben gbi olsanız ne yapacaktınız :)
Bu ay sonu bızım evdekı kiracı çıkacak ınsallah bızde yavaş yavaş başlayacağız tadilata inşallah. Umarım hersey istediğin gibi olur. Yavaş yavaş çeyize başla derim ben sıkıştırma sonraya
Kızlar balayı hakkında fikirleri alayımmmm-
cnm senin iş zormuş ya 1 ayda düğün yeri eşyalar gelinlik falan allah yardımcın olsun cnm-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?