2014 eylül anneleri geyik formatı :))

evet canım hurma ve yuruyuşe başlayalım ,
doğum ücretlerini öğrendin mi normal sezeryanne kadarmış ?

hangi hastandde yapacaksin canimm

kızlar çok fena kabız olmuşum iş yerınde 10 dk lavaboda oturdum ay çok fena durumum 1 haftadır böyleyim bol bol su da içiyorum ama durumum fenaaaaaaa
ayyy ben de oyleyim afedersin gunde 2-3:kez cikardim tuvslete simdi iki gunde bir zarzor
evet canım hurma ve yuruyuşe başlayalım ,
doğum ücretlerini öğrendin mi normal sezeryanne kadarmış ?
hurma ne alaka yaaa bana da soyleyiiinnnn

Selam. Bugun buyuk temizlik vardi kadinlar yeni gitti.evdeki herseyi yikiyorum perdelerden nevresimlere.vakit yaklaskyo ne olur ne olmaz.iki odam ip perde.sabah esime cikar dedim aceleyle bi cikarmis sabahtir perde ayikliyorum kaldirip aticam valla.halilari yikamaya vermistim onlar gelicek birazdan.ev tertemiz oldu ama dahacamasir lar bitmedi ufak utu vvar yemek yapicamaksama isyerindeki sefin kizinin kinadi var oraya gitcem ck isim var cok ..

Çok işn var canım Allah yardımcın olsun dikkat et kendıne çok yorulma yınede .. günde günde yaparsın

isin cokmus canim ya dikkat et kendine. kolay gelsin

gunaydinlaaaaarrr
Kızlar kabızlığıma napıyım ben ya , duphalac şurup vardı ondan içsem mi ?
ben 2 -3 gündür sabah kslkinca 3 kuru kayısı 2 de kuru erik ysninda kocsman 2 bardak su iciyirum gunde 3 lt su iciyorum faydasını gördüm gunde 3 kere cikar oldum wcye..ilaç yerine bjnu dene. .
Hala is bitmedi bir iki guneslik utusu kaldi bi kac camasir sonrada dus
yarin butun gun yat canın çıktı valla

Öğlen gidip alıcam canım, ben düşünmessem kendımı kımse düşünmüyor , kabımız die söylüyorum kaç gundur eşim hiç oralı değil hamileleliğimin ilk günlerinde ağzıma ceviz badem tıkardı nerdeysey 6 aydır ben besliyorum kendımı , hurma kendı yer bana sende ye demez nolduysa artık kesti ilgiyi ...

Gunaydin herkese.dun aksam kinaya gittim cok iyi geldi yaa.arada cikmam lazim boyle valla.iki oynadim bile.elime hint kinasi avucuma turk kinasi yaptirdim.esim cociklari uyutmus perdeleri takmis.yardimcimin annesi de pisiyle kisir yapip gondermis.eve dondugumde hersey yolunda ben de eglenmis durumdaydim.
Monacim kocana bakma.annenden dolayi da gergindir sen yine kocanla arani iyi tut ne ana ne baba ne varsa kocada var emin ol.
Herkese gunayyyydinnn.

Ohh süper olmuş canım iyiki gitmişsin ,

Napimm ya hastane cantamı hala hazırlayamadım eve gidiyorum yemek yapıyorum ye topla yat işe gel izine çıkmak iyi gelecek evle ilgilenebilicem . kafamıda dinlemiş olucam doğuma kadar Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim ...

canim o da streslidir aldirma sen .. aliniyorsan da soyle bana ilgi gostermiyorsun diye..onlar bizim biz onların canyoldasiyiz ..uzuldugunu bilse o da üzülür

ohhhh maasallah sana o yorgunluga bi de kinaya gitmis supersin vallaaaa..bizim de haftasonu esimin akrabalarindan birinin düğünü var gitmek istiyorum ama eşim goturmuyor.. koca konusunda haklısın ne ana kucağı ne baba ocağı en güzeli kocamin sol yani

Gunaydin herkese.dun aksam kinaya gittim cok iyi geldi yaa.arada cikmam lazim boyle valla.iki oynadim bile.elime hint kinasi avucuma turk canim hastane cantasi dedigin neki.cocuga hastane cikisi bez kendine gecelik tamamdir.benim de hazir degil.sen doguma gitsen bile esin getirir ne olacak.

aynen canim kocam olmasa halim harap.yine bizi onlar anliyor ne olursa olsun.ana baba oluyo koca kaliyo.Rabbi

hastane çantasına bi gecelik birde alt üst pijama yeter herhalde , havlu diş macunu banyo yapmak istersem şampuan, havlu da koyarım bitane. bebeğin hastane çıkışı bez ,
biberon koymayı düşünmüyorum emzikte aldım ama koymayayım diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…