- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.921
evet canım hurma ve yuruyuşe başlayalım ,Bende hurmayı deniyim, önümüzdeki hafta bol bol yürüyüş yapmak çok mantıklı.
En son gitiğimde bende hastahanenin doğum odalarını gezmiştim, Normal odaları gayet güzel birde hastahanenin süit odası varmış içeride ayrı bir salon ( misafirleri ağırlamak için ) ve banyosu var gecelik oda fiyatı sadece 500 TL dediler. Bana pek mantıklı gelmedi 2 gece kalmaya kalksan 1000 tl ne gerek var. Ücretsiz hizmetler olarak lohusa şerbeti ve sıkı durun :):):) birde kuaför hizmeti var o telaşla kuaförü kullanır mıyım bilemedim.
evet canım hurma ve yuruyuşe başlayalım ,
doğum ücretlerini öğrendin mi normal sezeryanne kadarmış ?
hangi hastandde yapacaksin canimmBende hurmayı deniyim, önümüzdeki hafta bol bol yürüyüş yapmak çok mantıklı.
En son gitiğimde bende hastahanenin doğum odalarını gezmiştim, Normal odaları gayet güzel birde hastahanenin süit odası varmış içeride ayrı bir salon ( misafirleri ağırlamak için ) ve banyosu var gecelik oda fiyatı sadece 500 TL dediler. Bana pek mantıklı gelmedi 2 gece kalmaya kalksan 1000 tl ne gerek var. Ücretsiz hizmetler olarak lohusa şerbeti ve sıkı durun :):):) birde kuaför hizmeti var o telaşla kuaförü kullanır mıyım bilemedim.
ayyy ben de oyleyim afedersin gunde 2-3:kez cikardim tuvslete simdi iki gunde bir zarzorkızlar çok fena kabız olmuşum iş yerınde 10 dk lavaboda oturdum ay çok fena durumum 1 haftadır böyleyim bol bol su da içiyorum ama durumum fenaaaaaaa
hurma ne alaka yaaa bana da soyleyiiinnnnevet canım hurma ve yuruyuşe başlayalım ,
doğum ücretlerini öğrendin mi normal sezeryanne kadarmış ?
Canım sezeryan 4.600 TL, Normal 3.200 TL küsür sanırım. Sağlık sigortamla %100 anlaşmalı olduğundan hiçbir ücret ödemiycem inşallah hayırlısıyla bakalım.
Selam. Bugun buyuk temizlik vardi kadinlar yeni gitti.evdeki herseyi yikiyorum perdelerden nevresimlere.vakit yaklaskyo ne olur ne olmaz.iki odam ip perde.sabah esime cikar dedim aceleyle bi cikarmis sabahtir perde ayikliyorum kaldirip aticam valla.halilari yikamaya vermistim onlar gelicek birazdan.ev tertemiz oldu ama dahacamasir lar bitmedi ufak utu vvar yemek yapicamaksama isyerindeki sefin kizinin kinadi var oraya gitcem ck isim var cok ..
isin cokmus canim ya dikkat et kendine. kolay gelsinSelam. Bugun buyuk temizlik vardi kadinlar yeni gitti.evdeki herseyi yikiyorum perdelerden nevresimlere.vakit yaklaskyo ne olur ne olmaz.iki odam ip perde.sabah esime cikar dedim aceleyle bi cikarmis sabahtir perde ayikliyorum kaldirip aticam valla.halilari yikamaya vermistim onlar gelicek birazdan.ev tertemiz oldu ama dahacamasir lar bitmedi ufak utu vvar yemek yapicamaksama isyerindeki sefin kizinin kinadi var oraya gitcem ck isim var cok ..
ben 2 -3 gündür sabah kslkinca 3 kuru kayısı 2 de kuru erik ysninda kocsman 2 bardak su iciyirum gunde 3 lt su iciyorum faydasını gördüm gunde 3 kere cikar oldum wcye..ilaç yerine bjnu dene. .Kızlar kabızlığıma napıyım ben ya , duphalac şurup vardı ondan içsem mi ?
yarin butun gun yat canın çıktı vallaHala is bitmedi bir iki guneslik utusu kaldi bi kac camasir sonrada dus
Gunaydin herkese.dun aksam kinaya gittim cok iyi geldi yaa.arada cikmam lazim boyle valla.iki oynadim bile.elime hint kinasi avucuma turk kinasi yaptirdim.esim cociklari uyutmus perdeleri takmis.yardimcimin annesi de pisiyle kisir yapip gondermis.eve dondugumde hersey yolunda ben de eglenmis durumdaydim.
Monacim kocana bakma.annenden dolayi da gergindir sen yine kocanla arani iyi tut ne ana ne baba ne varsa kocada var emin ol.
Herkese gunayyyydinnn.
canim o da streslidir aldirma sen .. aliniyorsan da soyle bana ilgi gostermiyorsun diye..onlar bizim biz onların canyoldasiyiz ..uzuldugunu bilse o da üzülürÖğlen gidip alıcam canım, ben düşünmessem kendımı kımse düşünmüyor , kabımız die söylüyorum kaç gundur eşim hiç oralı değil hamileleliğimin ilk günlerinde ağzıma ceviz badem tıkardı nerdeysey 6 aydır ben besliyorum kendımı , hurma kendı yer bana sende ye demez nolduysa artık kesti ilgiyi ...
ohhhh maasallah sana o yorgunluga bi de kinaya gitmis supersin vallaaaa..bizim de haftasonu esimin akrabalarindan birinin düğünü var gitmek istiyorum ama eşim goturmuyor.. koca konusunda haklısın ne ana kucağı ne baba ocağı en güzeli kocamin sol yaniGunaydin herkese.dun aksam kinaya gittim cok iyi geldi yaa.arada cikmam lazim boyle valla.iki oynadim bile.elime hint kinasi avucuma turk kinasi yaptirdim.esim cociklari uyutmus perdeleri takmis.yardimcimin annesi de pisiyle kisir yapip gondermis.eve dondugumde hersey yolunda ben de eglenmis durumdaydim.
Monacim kocana bakma.annenden dolayi da gergindir sen yine kocanla arani iyi tut ne ana ne baba ne varsa kocada var emin ol.
Herkese gunayyyydinnn.
canim hastane cantasi dedigin neki.cocuga hastane cikisi bez kendine gecelik tamamdir.benim de hazir degil.sen doguma gitsen bile esin getirir ne olacak.Ohh süper olmuş canım iyiki gitmişsin ,
Napimm ya hastane cantamı hala hazırlayamadım eve gidiyorum yemek yapıyorum ye topla yat işe gel izine çıkmak iyi gelecek evle ilgilenebilicem . kafamıda dinlemiş olucam doğuma kadar Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim ...
aynen canim kocam olmasa halim harap.yine bizi onlar anliyor ne olursa olsun.ana baba oluyo koca kaliyo.Rabbicanim o da streslidir aldirma sen .. aliniyorsan da soyle bana ilgi gostermiyorsun diye..onlar bizim biz onların canyoldasiyiz ..uzuldugunu bilse o da üzülür
ohhhh maasallah sana o yorgunluga bi de kinaya gitmis supersin vallaaaa..bizim de haftasonu esimin akrabalarindan birinin düğünü var gitmek istiyorum ama eşim goturmuyor.. koca konusunda haklısın ne ana kucağı ne baba ocağı en güzeli kocamin sol yani
Gunaydin herkese.dun aksam kinaya gittim cok iyi geldi yaa.arada cikmam lazim boyle valla.iki oynadim bile.elime hint kinasi avucuma turk canim hastane cantasi dedigin neki.cocuga hastane cikisi bez kendine gecelik tamamdir.benim de hazir degil.sen doguma gitsen bile esin getirir ne olacak.
aynen canim kocam olmasa halim harap.yine bizi onlar anliyor ne olursa olsun.ana baba oluyo koca kaliyo.Rabbi
bu da benim göbuşüm
canim o da streslidir aldirma sen .. aliniyorsan da soyle bana ilgi gostermiyorsun diye..onlar bizim biz onların canyoldasiyiz ..uzuldugunu bilse o da üzülür
Yok şekerim ya ben bırakıyorum annemide eşimide kendı haline . bencillik hat safhada azcık düşünselerdi böyle yapmazlardı huyları değişti hamile olan benım benım hormonlardan değişmem lazımken bunlara olan oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?