• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Bu haftalarda bel ağısı çeken var mı ? Ofiste son 9 gün inat ettim sıkıcam dişimi ama çok canım yanıyor sürekli otur otur :S
olmaz mıııı hem aldıpımız kilolar hem bebişlerin baskısı sırt ve bel ağrısı yapıyor.. azıcık kalmış dayan canımm..
ben de ilk gebeliğimde 37 haftaya kadar calışcam demiştim ama benim sıpa dayanammaıştı izne ayrılmadan gelmişti. şimdi bunda erken ayrıldım izne .. o zaman kıştı hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum, şimdi 2 dakika hareket etsem ölüyorum yaaa

olmaz mıııı hem aldıpımız kilolar hem bebişlerin baskısı sırt ve bel ağrısı yapıyor.. azıcık kalmış dayan canımm..
ben de ilk gebeliğimde 37 haftaya kadar calışcam demiştim ama benim sıpa dayanammaıştı izne ayrılmadan gelmişti. şimdi bunda erken ayrıldım izne .. o zaman kıştı hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum, şimdi 2 dakika hareket etsem ölüyorum yaaa

Ay zaten ofisteyken gelir diye çok korkuyorum naparım ben :S

Ay zaten ofisteyken gelir diye çok korkuyorum naparım ben :S
bişey olmaz kuzumm. daha erken zamanlardayız benim 36 haftası dolmak üzereydi... olursa da napacaksın hemen hastaneye gideceksin korkma o anlar bile sonradan düşününce insana tatlı geliyor , biz hala anlatıp güleriz ..

offff yaaa zaten sıcaklardan bunalmışız bir de anlamsız şeylerle sıkılyor canımız.. sen moralini bozma canım onlar tarışsın dursun , bebişine yazık kuzzum yaa

sorma ya dolunay mı etkileedi noldu bilmiyorum ikisinde de hata var çat çat laflar söylenmes ki mesele bir beşikse ...
Şimdide annem tutturdu bakmıycam çocuğuna buyuk yemın etmiş doğumumada gelmeyecekmiş iyi dedim sizin egolarınız benım hamileleiğimden daha önemli haklısınız dedim ,

bende çağırmayı düşünmüyorum doğumuma eşimi ararım gideriz, insan varlığı içinde yokluk çekicez şu hale bakın ...
Allah başka keder vermesin de mevzu anne olunca tenkit edemiyorsun etsen kötü oluyorsun eşimede sinirlendim söyledim annende benı tahrik etti bağırmaya dedi bırakıyorum kendı hallerine ...

sorma ya dolunay mı etkileedi noldu bilmiyorum ikisinde de hata var çat çat laflar söylenmes ki mesele bir beşikse ...
Şimdide annem tutturdu bakmıycam çocuğuna buyuk yemın etmiş doğumumada gelmeyecekmiş iyi dedim sizin egolarınız benım hamileleiğimden daha önemli haklısınız dedim ,

bende çağırmayı düşünmüyorum doğumuma eşimi ararım gideriz, insan varlığı içinde yokluk çekicez şu hale bakın ...
Allah başka keder vermesin de mevzu anne olunca tenkit edemiyorsun etsen kötü oluyorsun eşimede sinirlendim söyledim annende benı tahrik etti bağırmaya dedi bırakıyorum kendı hallerine ...
olur mu öyle şey yaaa incir çekirdeğini doldurmayacak nedenden dolayı doğuma gelmeyecek bakma sen kızgınlıkla söylemiştir o ana yüreği dayanmaz gelir, bari eşin biraz alttan alsaydı . tam da doğuma yakın zamanda boşyere huzurunuz kaçmış bence yine eşin alttan alsa özür dilese annendir ne de olsa büyüğünüz

canım haftaya çarşamba son dımı senınde ?
bende ofiste suyum gelicek böyle rezil olucam die korkuyorum sancımdan korkmuyorum ,, görümcemde rüyasında görmüş erken mi doğurcam ne .. genelde rüyaları çıkıyor çok temız kalplidir.

Yok canım haftaya cuma bana son. Aklımıza getirmeyelim canım herşeyin hayırlısı, ki zaten ofiste olursada kimse yadırgamaz bebek sonuçta :)

Selam kızlar ne biçim olmuş site yahuuu , benım bugün kontrolüm var dün çok ağladım annemle eşim beşik mevzusundan tartıştılar çok kötüydü , tansiynum düştü kahvaltı yapmıştım hepsini çıkardım , kötü bir gün yaşadım ...
İki anlayışsız insanın arasında kaldım ..
ayy canım kötü olmuş yaa.. neye bağladılar peki seni o halde görünce. bari annene söyle o alttan alsın. sonuçta anane yapar beşiği ama madem böyle olmuş falanca şeyi çok istiyordum siz de onu alın deyiver bizde işe yaramıştı benzer bi durumda ;)

saol canım benim.. doğum koçu stresi ve sancıları azaltmak için mi
ishal için önereceğim muz ve patates ki denemeişsindir zaten ama doktora gitmen de yarar var gayta tahlili yapılmalı kaç haftadır ishalsin?
aynen öyle canım. sancı anında ilk doğumumda nette son gün gördüğüm iki nefes hareketiyle geceyi geçirdim. bu sefer daha bilinçli olmak istiyorum. şansıma onun da cenazesi çıkmış bakalım ne olacak? kadın doğuma gittim önce birsürü aksilik üst üste geldi dr ameliyatta,tahlilleri yazacak asistan yok,sıra çok,öğle arası oldu gittim geldim usg ve nst verdiler önce nst deki kız yok. 1.5 saat falan sonra bulduk neyse yanımdakiler kavga dövüş ohooo.. neyse efendime söyliyeyim ayrıntılıya girdim 3 kg olmuş maşallah dedi her gören dr göz altlarımdan dolayı yorgunluk ve kansızlık yorumu yaptılar.. nst ve usg iyi çıkınca dr dahiliyeye gönderdi fizik muayenede adam çok kötü durumda bağırsaklar ama gaita ve kan çıkmadan ilaç yazamam dedi artık hastane kapanacaktı ben çıkarken yarına da onlar için gideceğim inş.. bebişimin de ishai de geçmedi daha.. ikimiz birden fena olduk.. antepin yemekleri yaptı bence bizi acı baharat yağ ve salça dolu. evde hafif yemeye alışmışız çarptı bizi :(

saol canım benim.. doğum koçu stresi ve sancıları azaltmak için mi
ishal için önereceğim muz ve patates ki denemeişsindir zaten ama doktora gitmen de yarar var gayta tahlili yapılmalı kaç haftadır ishalsin?
aynen öyle canım. sancı anında ilk doğumumda nette son gün gördüğüm iki nefes hareketiyle geceyi geçirdim. bu sefer daha bilinçli olmak istiyorum. şansıma onun da cenazesi çıkmış bakalım ne olacak? kadın doğuma gittim önce birsürü aksilik üst üste geldi dr ameliyatta,tahlilleri yazacak asistan yok,sıra çok,öğle arası oldu gittim geldim usg ve nst verdiler önce nst deki kız yok. 1.5 saat falan sonra bulduk neyse yanımdakiler kavga dövüş ohooo.. neyse efendime söyliyeyim ayrıntılıya girdim 3 kg olmuş maşallah dedi her gören dr göz altlarımdan dolayı yorgunluk ve kansızlık yorumu yaptılar.. nst ve usg iyi çıkınca dr dahiliyeye gönderdi fizik muayenede adam çok kötü durumda bağırsaklar ama gaita ve kan çıkmadan ilaç yazamam dedi artık hastane kapanacaktı ben çıkarken yarına da onlar için gideceğim inş.. bebişimin de ishai de geçmedi daha.. ikimiz birden fena olduk.. antepin yemekleri yaptı bence bizi acı baharat yağ ve salça dolu. evde hafif yemeye alışmışız çarptı bizi :(

amaaan benim anam da böyle.. onun anası da ona yapmış aynısını. hep söylenir halbuki. ilk gün babamla küslük çıkarmış valizi alıp gitmiş. üstelik beni düşürmüşler arada annemin kucağından düştüğüm için annemin kokusu gelince sürekli ağlarmışım sütü de bu yüzden almadığım söylenir hiç almamışım damla bile sağmışlar gene kar etmemiş.. şimdi diyorum değer miydi değmez diyor da en son yanımdan ayrılırkne gelmem doğumuna diye tuturdu üstelik işin komik tarafı bahanesi. ben babam kızıyorum insan aç gelir birlikte yemeğe gidecektik diye kadın ağlayıp ben de doğumuuna gelmem dedi yaaa bari daha iyi bi bahane bulaydı :)

Monacim annen hatali bence.karismasa iyitdi sonucta bu karari siz vermeniz lazim.annen de siz nasil isterseniz demeliydi.onun da hevesi olabilir ama onun hevesi icin kac kisi kirildi.
Jang canim sen zaten sirf aksiyonsun:)) masallah kuzuya .
Selin mesajini yeni gordum cevapladim.
Siteden nefret ettim bu ne yaa

Monacim annen hatali bence.karismasa iyitdi sonucta bu karari siz vermeniz lazim.annen de siz nasil isterseniz demeliydi.onun da hevesi olabilir ama onun hevesi icin kac kisi kirildi.
Jang canim sen zaten sirf aksiyonsun:)) masallah kuzuya .
Selin mesajini yeni gordum cevapladim.
Siteden nefret ettim bu ne yaa
walla canım kısmetim böyle. uçağa binsem başka yere iner, otobüse binsem yolda kalır, çarşı pazara gitsem bi bela çıkacaksa muhakkak dibimde çıkar :) hani bu dizilerde diyolar ya belayı çeker mıknatıs gb diye bazen kendimi öyle hissediyorum. macerayı seviyorum baya da alıştım bu halime. olduğum gb kabul etti eşim baktı olmadı:) adam 30 senelik hayatında yaşamadığı aksiyonu yaşıyor hergün bir vukuat var artık onu da hayatında:) eeee senin gb kendi süper aktif olmayınca Rabbim bir şekilde aktif hale getiriyor demek ki :)) başak burcu kaderi işte :)

walla canım kısmetim böyle. uçağa binsem başka yere iner, otobüse binsem yolda kalır, çarşı pazara gitsem bi bela çıkacaksa muhakkak dibimde çıkar :) hani bu dizilerde diyolar ya belayı çeker mıknatıs gb diye bazen kendimi öyle hissediyorum. macerayı seviyorum baya da alıştım bu halime. olduğum gb kabul etti eşim baktı olmadı:) adam 30 senelik hayatında yaşamadığı aksiyonu yaşıyor hergün bir vukuat var artık onu da hayatında:) eeee senin gb kendi süper aktif olmayınca Rabbim bir şekilde aktif hale getiriyor demek ki :)) başak burcu kaderi işte :)
Aa sende mi basak burcusun:) sevindim buna.yok canim est.benimki superlik degil mecburi çaresizlik desek daha dogru olur.doguma yalniz gidecek olmamin nesi süper. Allaha dayaniyoruz da gidiyo bi sekilde yoksa işimiz yaş ..

olur mu öyle şey yaaa incir çekirdeğini doldurmayacak nedenden dolayı doğuma gelmeyecek bakma sen kızgınlıkla söylemiştir o ana yüreği dayanmaz gelir, bari eşin biraz alttan alsaydı . tam da doğuma yakın zamanda boşyere huzurunuz kaçmış bence yine eşin alttan alsa özür dilese annendir ne de olsa büyüğünüz

Evt herşey kızgınlıkla söylendi çok kırıldılar ikiside bende kırıldım bu halimle ikisinin arasında ağlaya ağlaya bi hal kaldım , ikiside yapmayın desemde duymadılar ,
bende öyle düşünüyorum bizimkindede laz inadı var bakalım kızımdan dolayı tatlıya bağlanıcak die düşünüyorum off offf ,

Yok canım haftaya cuma bana son. Aklımıza getirmeyelim canım herşeyin hayırlısı, ki zaten ofiste olursada kimse yadırgamaz bebek sonuçta :)

evet ben çarşambadan sonra işe gelmicem raporumu pazartesi 25 ağustosta bozdurucam sıkıntı yapmıyorlar benım burda yerime birisi geldiği için sağolsunla ik ile aram çok iyi ...

ayy güldüm sabah sabah =DDD

bu arada doktorum dün doğum şeklim le alakalı ne düşündüğümü sordu , normal denemek istiyorum dedim ,
sonra tamam dedi biz istemeyenleri zorlamıyoruz ama normal doğuma yönlendirmeyı tercih ediyoruz güzel dedi ,
eğer illa sezeryan deseydim tarih verecekti şimdi sancılarımızı hayırlısıyla bekleme zamanı ,

Back