şimdii kızlar gelelim haberlere.. pzt gittiğim hastaneden anca dün dönebildim. bağırsak enfeksiyonu varmış muhtemel sulardan dedi dr.. ben nispeten iyiyim de oğlan 4 gündür antibiyotik ve antiseptik kullanmasına rağmen hala ishal.. onu da bugün dr a götüreceğim tekrar çok kötü de pişik oldu cayır cayır yanıyo yavrum misafirlikteyiz diye bezsiz de gezdiremiyorum. iki krem denedim fayda vermedi. bakalım artık..
dün hastanede doğum katına çıktım. odalardan birini görebilir miyim diye sordum iki kız vardı tüm odalar dolu şu an imkansız dediler. olanaklar hakkında bilgi verin dedim. standart ve özel oda var ayrıntılı bilgiyi vezneden alırsınız dedi. yani tek tek bile almıyorlar para vermeyince. mayısta 200 tl dedikleri doğum ücretini de 250 ye çekmişler. bi de özel oda parası vericez Allah bilir ne kadar. alemin içinde insan rahat etmez ki!!! hadi buraya kadar normal sayılabilir davranışları. sonra odalarda duş imkanı var mı dedim. biri ayyy canımmm sen yeni gebesin galiba. sezaryende zaten yasak normalde de 6 saat tutuyoruz gerek yok dedi
ay bi köpürdüm sinirden. dedim ne demek ben daha önce doğum yaptım üstelik özel hastanede en az 5 6 kere duşa girdim sancı esnasında bile. benim ne zaman banyo yapacak olduğuma sen mi karar vereceksin? üstelik insan doğumdan çıkınca üstünü değiştirirken yenilenmek istiyor. neyse ben böyle diyince demesin mi odalrda duş yok.
sonra dedim ebeyle tanıştıracaktı dr um,buradaysa görüşeyim. tamam bekle dediler. ebe çıktı o sıra doğumhaneden hoşgeldiniz sizi şöyle alayım az işim var deyip beni boş bir odaya koymasın mı? odaya hazır girmişken etrafa bakıp wc nin içinde duş olduğunu görmeyeyim mi?
kızların tam karşılarında olan odadan güya haberlleri yok. sinir ettiler beni doğumda da iki kız denk gelirse o hırsla yolum yolum yolarım onları walla.. ebe geldi az sonra hemen cep nosunu verdi gece falan hangi saat baktın 10 dk da iki üç e çıktı sancın hemen beni ara ben de geleyim dedi. ilk doğum tahmini 12 saat sancı çekersin ikinci doğum 8 saat sürer dedi. çok şefkatli davrandı sağolsun doğumda olması moral verir bana.. oğlumu sevdi eskiden bebelerin gözleri var mı diye kontrol için zor açardık şimdi daha omzu çıkar çıkmaz ortalığı ayağa kaldırıyorlar dedi :)haklı da.. neyse düzelmiş moralle ayrıldım oradan. doğum koçumla bugün randevum var. kaç gündür cenazesi vardı bi türlü denk getiremedik. bakalım neler anlatıcak çok merak ediyorum. bu arada antep i kaybola kaybola geziyorum çok hoşuma gitti. büyük ama düzenli bir şehir. çokfiziki güzelliği yok ama herşey çok güzel dizayn edilmiş doğuya göre çok güzel planlanmış. bi metro yerine trafiğin ortasından giden tramvay canımı sıkıyor o kadar. gerçekten doğunun parisiymiş. iki sene sonra buraya geliriz inş diyorum. tayin dilekçemi verdim netten dün trabzon için. kılavuzda fax e mail gb yöntemlerle belge ulaştırılır dese de bizimkiler gene arıza çıkartıp ille de evrak dediler bi fax çektik bi kargoya verdik. bakalım artık nasip bu idaryle uğraşmamak için istiyorum zaten tyini. beni imza için 12 saatlik yoldan iki bebeyle getirirler bunlar.. biliyorum
çok uzattım sağlıcakla kalınız.. :))