- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.841
Ben senin gobusu cok merak ediyorum hic gormedikya:))Atarım gobusu yarın ınş. 47 yle başladım tartida 62 gördüm en son ama 65 olurum diye öyle yazdım
Kuzum Allah yardımcınız olsun çok zor durumlar. Eşinin halini düşünemiyorum bile. Adam perişan olmuştur. Sen biraz güçlü dur ne olur elinden geldiğince. Her bebek nasibiyle gelir. Muhakkak bir?kapı acar Rabbim canını sıkma. Vakıa suresi geçim darliklarinda ve borçlarda okunan sure geceleri onu okuyun mesela dua olarak da iyi gelir. Bizler de dua ederiz. İnş hayırlı tez zamanda kapılar açılır
Benim gobus dusuyo sanirim kiyafetlerden anliyorum.normalde pijamam karnimin ustune cikarken simdi altinda ve uzun geliyo.kilo da vermemisim.umarim erken dogurmam(
Rabbim yardimciniz olsun.geldimi ust uste gelir ama bebek gercekten bereketiyle geliyor lafta degil.Kızlar. Bılıyoru. Burası yerı degıl ama Okadar moralsızımkı...
Umutlarım yerle bir. Daha önce yazmıştım eşimin iş aradığını . Hangı kapıyı çalsak iş başvurusu yapsak olumsuz dönüyor .
En son bugün bıryerden cevap aldık kı basta olumluydu olacak gıbıydı. Yıne olumsuz oldu.
Çok korkuyorum kızlar. Bu saat oldu üzüntüden uyku tutmadı.
Aılemınde haberı yok. annem geldı memleketten . Eşimden her sabah evden işe gıdyormus gribi çıkıp aksama kadar sokaklarda dolaşıp dönüyor . Örf kızlar dogum üzeri çok kötü oldu.
Suan bıle size tam duygularımı açamıyorum . Rabbıme dua edıyorum aylardır ama bırsey ver sanık üstümüzde . Bırıne bılmeden kötülük mu etik. Yoksa rabbım bızı sınavdan mı gecırıyr bılmıyrum. Bütün kapılar kapanıyor . Ve iş bulmak torpılın yoksa Okadar zor kı. Inanın en kötü begenmedıgınız işlerde bıle tanıdık lazım
Kızlar çok kötüy um.
Kımseyle paylaşamıyorum. Bırtek size yazıyorum . Yone tabime şükürler olsun benım işim var ama en azından evımızı döndürüyoruz. Ama kızlar napıcaz sonumuz ne olacak bılmıyrum....
Çok çok çok korkuyorum.
Herkese gunaydinn.