- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.861
Aynen canim bakici olayi sans isi yaa vardir bundada bir hayir ...
Gunydin herkese.size bir sey danismak istiyorum.
Malum bakici bulamadim ve eger bulamazsam ne yapicam bilmiyorum.
Basta cok guzrl hayallerim vardi cocuklardan ayrilmayacaktim.bakici bulursam onlarlada ilgilenecek park bahce gezdirecek egitici oyunlar oynayacaktim.iki aydir yedir icir uyut yikadan baska bisey yapmiyorum ki onu bile zor yapiyorum.cocuklar hep tepemde.bi suru egitici oyuncakaldim.cok kisa ilgileniyorlar oynadiklari ortamda olmami istiyorlar ben yanlarindan xikinca basliyorlar pesime gelmeye.ne onlarin yemeklerini yapabiliyorum ne kendim oturabiliyorum.oturdugum zaman bile hemen kucagima geliyorlar.hamileligin verdigi stres, yardimci olmamasi, cocuklarin surekli pesimde olmasi beni kizan bagiran bir anne haline getirdi.oturdum agladim hungur hungur.esim de cok uzuluyor halime.cok guclu bir insanim ama benim de pilim bitiyor.esim sabah bu boyle olmayacak.bu sekilde cocuklarada faydan olmuyor bakici bulamazsak asla yapamazsin ruh sagligin bozulur cocuklari krese geri verelim diyo.onceden her sabah aglaya aglaya krese gitmeleri aklima gelince bu ihtimali hic dusunmek istemiyorum ama bu sekilde ne onlara ne kendime faydam olmayacak.cok karisigim.keske bu halleri gecici olsa .cok uzgun yorgunum yalnizim.suan aglayarak yaziyorum bunlari.ne yapmaliyim bilemiyorum.krese geri gondermeyi hic istemyrm ama 3.dogunca oyice cikmaza giricez bakici olmazsa..lutfen ddua edin bana .aglamaktan yazamicam.
Canim olay bakiciyi istememem degilki bakici bulamamam.bakici bulamayinca 3cocuga nasil bakicam.sanirim yanlis anladin sen:))Canım benim bakıcı olayı neden tesırgın edıyor senı? Sen evde olmayacakmısın? Bence ıyı fıkır bakıcı benım kuzenım senın gıbı 1 tane ımkzlerı var. Ve ılkokul 1 e güden bır oğlu . Ikızlerde 3 yasında . Ve ıkızlerın bırı rahatsız özel ilgi beklıyor. Bakıcıları var. Hem çocukla ılgılnıyr. Hem ara sıra boş kalırsa ev ınsine bakıyor. Halamda gıdyor yardıma nese ablam işe gıttgı zaman. 3 kadın ... Duşun sen tek basına napıcan yapmaSın çok yorulursun. Stres yapma bakıcı olayına olumlu bak canım.
Çılgın anne naptın konuştun mu doktorunla yıllık ızın olayını?
Ben bugün doktordadım. Bebeğim 2560kg 46cm 35. Hftamdyım . Çok şükür saglıgı ıyı.... Tahmını doğumum 7-15eylul arası .....
Çılgın anne kocamın ısım cıhan olmasaydı oğlumun adını cihangır koyacaktım. Bence cıhangır çok ıyı
Bende Eymen ege dıye düşünüyorum
Canim olay bakiciyi istememem degilki bakici bulamamam.bakici bulamayinca 3cocuga nasil bakicam.sanirim yanlis anladin sen:))
Yillik izinmi anlayamadim.
Cihan ismini de cok seviyorum ama cihan olacagina cihangir olsun diyo esim.masallah kuzuya.saglikla gelsinler ins.hemen hemen ayni pespese dogurcaz sanirim seninle
Evet canım yanlış anlamışım. Pardon. İnşallah bulursun bakıcıyı. Nasıl burını ısıtıyorsun ?
Canım hanı özelden yazmıştım ya meltem hanı Eylül'ün ılk haftası ızınlı diye? O konuyu diyorum.
Canım çok şıkkın gerisi sen sezeryansın. Ben normal dogum ıstyrm. Dogum tarıhı. 7-15 Eylül arası.
Ama. Meltem hanım Eylül 1-7 yok 8ınxe başlıyor işe.
Bana dedıkı aksam sana kım denk gelırse hastanede o yaptırır dogumu. Gercı ben 8ınden sonra doğuracağına ınnaıyorum dedı ama olursa erken o an kım denk gelırse dedı. Canım sıkıldı. En basından berı git özele sonra devlette kı gıbı kım denk gelırse. Ozaman devlete gıderdım ınye verdım Okadar para dımı? Canım şıkkın çılgın anne. Gündüz hastanede olan hıcbır Dr gece olmuyormuş . Siz gecedekı Dr lafı tanımazsınız dedı.... Askın bey girsin dedım. Takıbındekı hasta degılsın o an söylersın askını istıyorum dıye ama gelmeyebılor dedı. Düşün cılgınaane ya o ankı Dr tecrubelımı degılmı ıyımıı kötümü kım gırcek. Of böyle saçmalık yok
Canim evde elim kolum olucak birini ostiyorum yeri gelicek temizlik yemek yeri gelicek cocuklarla ilgilenicek.gerci cociklarla daha cok ben ilgilenicem yetisemedigim yerde yardimci olucak.
Canim randevum ayin 15inde ozaman sorucam.sezeryanda planli olsada aniden sanci tutar bisey olur bilemezsin.rastgele birinin olmasi kotu ama gece doktorlari kimlermiski masil tanimazsin o hastanenin doktoru degilmi onlar da.yine onlardan biri girer yani disardan olucak degilya.canim bu is bicok yerde boyle.sen canını yinede sıkma şimdide n.gun ola harman ola.normal dogum daha kolay bianlik.ben melteme denk gelmezsem beni kimin kesicegi mechul.ameliyat sonucta .ama ne yapalim nasipte ne varsa o olucak.hem bazen kotu sandigimiz seyler de iyi olabilir.dua edelim.
Canım şimdi sıncan koru aradım . Dışardan biri gıbı. Hastanenız hastası degılım dedım. Gece sancım tutarsa hastanenıze gelersem askınbey meltem hanım huseyın bey Ahmet bey kım girer dıye sordum. Cevap hıcbırı. Onlar takıplerı dısındakı hıcbır hastaya gırmıyormus. Gece doktorlarımız var onlar gıroyor dedı. Isımlerını sordum. Onlarla ılgılı net bır ısım veremeyız dedı. Part itme çalışan Dr lar. Onlarda sureklı degısyor dedı. Ben hanı isim versenız araştırsam dedım. Mümkün degıl dedı isim vermemız. Çünkü gece doktorları sabıt degıl. Degısıyor.
Yanı çılgın anne canım sıkıldı ozaman devlete gıdeyım aynı mantık. Inye Okadar para vereyım? Dımı devlettede kım denk gelırse?
İnşallah canim.inancimiz olmasa kafayı iyice yerdik zaten cok sukur inancimiz var.doktor kontrole bugun cagirmisti ama haftaya gidicem.umarim sipa iyidir.bu stresten o da etkilenmez ins.
Aklima geldi bademella dogum için gun alicakti ne yapti acaba
Kuzum sen de boyle yapma bak. Duzelecek herşey inş. Bence resmi olarak degil el altından bakıcı ara nurturia diye site var orada bakicisini bırakıp ise başlayan anne sor. Facebook ta kesin eski anne grupları vardır onlara sor özellikle öğretmenler yazın bırakmışlardır bakicilari. Çocuğu kreşe gerçeklerden falan muhakkak bulunur. Ankara gb yerdesin en olmadı gazeteye falan ilan verirsin ne bileyim her yol mübah bulmak için. Ben biliyorum senin ızdırabını 15 ay çalışıp bırakan bir anne olarak akılsızlık etmişim diyorum ne kadar ihtiyacı olduğunu görünce. Annem baktı hem de günde sadece birkaç saat haftanın 4 günü ama ben bakmaya baslayinca yemegi uykusu herşeyi daha düzenli oldu. Kimse anne gb olamıyor. Senin iki tane daha da muhtaclar sana yanlarında iken bile ilgi ikiye bölünüyor sonuçta. Montessori yönteminde farkli oyuncaklar var yani oyunlar ben yanında konuşarak iş yapıyordum. O oynuyor öyle alıştırdım su an ben de 13 aylik ikiz bakıyorum eltiminkiler yani onlarda da ise yaradı bu yöntem. Uslu Uslu duruyorlar arada ilgilenince.Gunydin herkese.size bir sey danismak istiyorum.
Malum bakici bulamadim ve eger bulamazsam ne yapicam bilmiyorum.
Basta cok guzrl hayallerim vardi cocuklardan ayrilmayacaktim.bakici bulursam onlarlada ilgilenecek park bahce gezdirecek egitici oyunlar oynayacaktim.iki aydir yedir icir uyut yikadan baska bisey yapmiyorum ki onu bile zor yapiyorum.cocuklar hep tepemde.bi suru egitici oyuncakaldim.cok kisa ilgileniyorlar oynadiklari ortamda olmami istiyorlar ben yanlarindan xikinca basliyorlar pesime gelmeye.ne onlarin yemeklerini yapabiliyorum ne kendim oturabiliyorum.oturdugum zaman bile hemen kucagima geliyorlar.hamileligin verdigi stres, yardimci olmamasi, cocuklarin surekli pesimde olmasi beni kizan bagiran bir anne haline getirdi.oturdum agladim hungur hungur.esim de cok uzuluyor halime.cok guclu bir insanim ama benim de pilim bitiyor.esim sabah bu boyle olmayacak.bu sekilde cocuklarada faydan olmuyor bakici bulamazsak asla yapamazsin ruh sagligin bozulur cocuklari krese geri verelim diyo.onceden her sabah aglaya aglaya krese gitmeleri aklima gelince bu ihtimali hic dusunmek istemiyorum ama bu sekilde ne onlara ne kendime faydam olmayacak.cok karisigim.keske bu halleri gecici olsa .cok uzgun yorgunum yalnizim.suan aglayarak yaziyorum bunlari.ne yapmaliyim bilemiyorum.krese geri gondermeyi hic istemyrm ama 3.dogunca oyice cikmaza giricez bakici olmazsa..lutfen ddua edin bana .aglamaktan yazamicam.
Canim benim aldiklarim da hep montessoriyeuygun.zaten montessori uzmani olucam yakinda:)) canim her yolu denedik inan ama elimizde bitek ajanslar kaldi.gazete ilanina sicak bakmiyorum.canim su donem illa beni istiyorlar.sanirim kreste bensiz gecirdikleri zamani henuz telafi edemediler onun pesindeler.Kuzum sen de boyle yapma bak. Duzelecek herşey inş. Bence resmi olarak degil el altından bakıcı ara nurturia diye site var orada bakicisini bırakıp ise başlayan anne sor. Facebook ta kesin eski anne grupları vardır onlara sor özellikle öğretmenler yazın bırakmışlardır bakicilari. Çocuğu kreşe gerçeklerden falan muhakkak bulunur. Ankara gb yerdesin en olmadı gazeteye falan ilan verirsin ne bileyim her yol mübah bulmak için. Ben biliyorum senin ızdırabını 15 ay çalışıp bırakan bir anne olarak akılsızlık etmişim diyorum ne kadar ihtiyacı olduğunu görünce. Annem baktı hem de günde sadece birkaç saat haftanın 4 günü ama ben bakmaya baslayinca yemegi uykusu herşeyi daha düzenli oldu. Kimse anne gb olamıyor. Senin iki tane daha da muhtaclar sana yanlarında iken bile ilgi ikiye bölünüyor sonuçta. Montessori yönteminde farkli oyuncaklar var yani oyunlar ben yanında konuşarak iş yapıyordum. O oynuyor öyle alıştırdım su an ben de 13 aylik ikiz bakıyorum eltiminkiler yani onlarda da ise yaradı bu yöntem. Uslu Uslu duruyorlar arada ilgilenince.
Canım 20sine verdi doktor ama hiç heyecanlı değilim, doğracakmışım gibi hissetmiyorum hala
slm canım ben de seni merak etmiştim. site i acayip olmuş beğenmedim ben. toplu alıntı da bulamadım henüz.. renk daha koyu olabilirdi bence.. bizden haberler iyi..antepteyiz köydeyiz çoğunlukla.. doğum koçu ile anlaştık programı hazırlamasını bekliyorum. ama ishalm var kesilmiyor dr a gdeceğim bugün inş.. ishal için önerin varsa alabilirim. yoğurt patates seftali kahve ekşi aklıma gelen herşeyi denedim.. reflor bile içtim birkaç kez ama nafile. bebiş zayıflamasın da son haftalarda ilk defa kg almıştı ebişimselam kızlaaaarrr uzuuun bir aradan sonra döndüm sonunda.. önce nette sorun vardı sonra tablet bozuldu 10 gündür annemlerdeydim orda net yok
nasılsınız baklaım inşallah haberler hayırlıdır öpüorum sizi
sitenin yeni halini de anlayamadım yaww
Selam.site degismis.bizim kapicinin kizi ardi yasi genc ama bikac kez bu isi yapmis demistim.haftasonu kizla konustuk.ilimli veldi.de eyelim dedik.aen andan acil bisey olsa gece gunduzggelir.yarin basliycak evde yabanci biri.nasil olcak bakalim.bu gece uyku tutmaz beni
Selam.site degismis.bizim kapicinin kizi ardi yasi genc ama bikac kez bu isi yapmis demistim.haftasonu kizla konustuk.ilimli veldi.de eyelim dedik.aen andan acil bisey olsa gece gunduzggelir.yarin basliycak evde yabanci biri.nasil olcak bakalim.bu gece uyku tutmaz beni
saol canım benim.. doğum koçu stresi ve sancıları azaltmak için mislm canım ben de seni merak etmiştim. site i acayip olmuş beğenmedim ben. toplu alıntı da bulamadım henüz.. renk daha koyu olabilirdi bence.. bizden haberler iyi..antepteyiz köydeyiz çoğunlukla.. doğum koçu ile anlaştık programı hazırlamasını bekliyorum. ama ishalm var kesilmiyor dr a gdeceğim bugün inş.. ishal için önerin varsa alabilirim. yoğurt patates seftali kahve ekşi aklıma gelen herşeyi denedim.. reflor bile içtim birkaç kez ama nafile. bebiş zayıflamasın da son haftalarda ilk defa kg almıştı ebişim
çılgın anne kız inş hayırlı olur bi dene bakalım. çok da stres yapma herşey olacağına varır.. ne yapalım..
offff yaaa zaten sıcaklardan bunalmışız bir de anlamsız şeylerle sıkılyor canımız.. sen moralini bozma canım onlar tarışsın dursun , bebişine yazık kuzzum yaaSelam kızlar ne biçim olmuş site yahuuu , benım bugün kontrolüm var dün çok ağladım annemle eşim beşik mevzusundan tartıştılar çok kötüydü , tansiynum düştü kahvaltı yapmıştım hepsini çıkardım , kötü bir gün yaşadım ...
İki anlayışsız insanın arasında kaldım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?