2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Ben senin gobusu cok merak ediyorum hic gormedikya:))
Benim gobus dusuyo sanirim kiyafetlerden anliyorum.normalde pijamam karnimin ustune cikarken simdi altinda ve uzun geliyo.kilo da vermemisim.umarim erken dogurmam(
Rabbim yardimciniz olsun.geldimi ust uste gelir ama bebek gercekten bereketiyle geliyor lafta degil.
Herkese gunaydinn.

Âmin canım sorma çok zor dönemden geçiyoruz... Dualarınızı eksık etmeyin... Vakıa suresı evet genelde okuyorum canım. Rabbım kabul etsın.

Kızlar inşallah herkez bebek nasıbıyle gelır dıyor ınsallah... Aa korkmuyorda degılım yani bu lafı söylerken bıle tedırgın oluyorum ama ya bebegım nasıpızse ayyy rabbım bu lafı yazarken bile çok kötü hıssettım kendımı

Kızlar merhaba:)
Ben aslında çok ta yabancı değilim size, 2014 temmuz annesiyim.. 18 temmuzda oğlum Toprak'ı kucağıma aldım.. Öncelikle Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın, size de şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar...
Benim aslında sizden bir ricam olacaktı, bebek ve doğum fotoğrafları için bir portfolyo hazırlığı içindeyim ve kendi bebeğimin fotoğraflarıyla başladım :)
Ege Üni Gazetecilik mezunuyum, fotoğrafçılık eğitimim ve ekipmanlarım var, geriye sadece çekim yapmak kalıyor.. Bu anlamda bana yardımcı olmak isteyen İzmir'li eylül annesi varsa ben de onlara güzel bir doğum hediyesi vermek isterim... Bebeğim henüz çok küçük olduğu için sadece planlı sezeryanlara katılabilirim ne yazıkki ve yine bu yüzden en fazla 10 aile ile çekim yapabilirim.. Dileyen anne bana özelden mesaj atabilir, ben de ona referans olması için kendi çekimlerimin yer aldığı bloguma yönlendirebilirim.. İlgilenenlere teşekkürler, ilgilenmeyenlere de teşekkürler:) hepinize tekrardan hayırlı doğumlar..

Bence cihangir olsun. Çok severim. Göbüşe gelince seninkinin 2 katı daha ne olsun adamlar geliyor eve bazen utanıyorum. Saklayamiyorsun da artık. Son bir ay o kdr bile sürmez belki. Gece Gece kotuyum yaa Uyuyamiyorum. Oğlan hastaydı bebek arabası almadım indir kaldır zor olur diye kucak istedi hali yoktu Yavrumun şimdi bacaklarim et kesmiş ağrısından uyuyamadim. Çatım da ayrılıyor sanki yavaş yavaş o da kemik ağrısı yapıyor. Bi de yetmezmiş gb ishal oldum iyi mi? Nasıl usuttum mikrop mu kaptım acı yemekten mi oldu belli değil. Ayy Walla dayanamıyorum kızlar yaa parol ineyim bari de azıcık uyuyayım :-(
Bu arada cumbo nerelerde bilen var mi?

Yok canim gobusun buyuk degil sadece benimki oval seninki öne dogru çıkık ondan cok gibi duruyor.ne gobusler var .ben de uyuyamiyorum.bu gece hic uykumu alamadim basim catliyo.

Selan kizlar evden yaziyorum sizeee gobusumu ekledim simdik cektim bu ay cok sismedimnasiri bir gobus olmadi pazartesi kontrolum var bakalim bebis kilo almis miii

Eklentiler

• $1407486911601.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 31
Gunydin herkese.size bir sey danismak istiyorum.
Malum bakici bulamadim ve eger bulamazsam ne yapicam bilmiyorum.
Basta cok guzrl hayallerim vardi cocuklardan ayrilmayacaktim.bakici bulursam onlarlada ilgilenecek park bahce gezdirecek egitici oyunlar oynayacaktim.iki aydir yedir icir uyut yikadan baska bisey yapmiyorum ki onu bile zor yapiyorum.cocuklar hep tepemde.bi suru egitici oyuncakaldim.cok kisa ilgileniyorlar oynadiklari ortamda olmami istiyorlar ben yanlarindan xikinca basliyorlar pesime gelmeye.ne onlarin yemeklerini yapabiliyorum ne kendim oturabiliyorum.oturdugum zaman bile hemen kucagima geliyorlar.hamileligin verdigi stres, yardimci olmamasi, cocuklarin surekli pesimde olmasi beni kizan bagiran bir anne haline getirdi.oturdum agladim hungur hungur.esim de cok uzuluyor halime.cok guclu bir insanim ama benim de pilim bitiyor.esim sabah bu boyle olmayacak.bu sekilde cocuklarada faydan olmuyor bakici bulamazsak asla yapamazsin ruh sagligin bozulur cocuklari krese geri verelim diyo.onceden her sabah aglaya aglaya krese gitmeleri aklima gelince bu ihtimali hic dusunmek istemiyorum ama bu sekilde ne onlara ne kendime faydam olmayacak.cok karisigim.keske bu halleri gecici olsa .cok uzgun yorgunum yalnizim.suan aglayarak yaziyorum bunlari.ne yapmaliyim bilemiyorum.krese geri gondermeyi hic istemyrm ama 3.dogunca oyice cikmaza giricez bakici olmazsa..lutfen ddua edin bana .aglamaktan yazamicam.

Aglama canimm ya nolur bence krese tekrardan gitmeliler, sende uzme kendini karnindakini dusun ah yavrum yaab...

Canım benim hiç ağlama, sen anlamdığım kadarıyla hepimizden güçlüsün hepsinin üstesinden gelirsin eminim. Etrafımda bir bebeğe zor bakan insanlar varken sende 2 tane biride karnında çok zor. Bende monaya katılıyorum ağlasalarda onların iyiliği , eğitimi için kreş bencede

Sen guclusun yilma Allah yardimcin olsun

Tesekkur ederim canlarim
Bir yil daha yanimda olsalar istiyorum en azindan gozlerine bakip annecim sizin icin mama icin ise gitmem lazim dedigimde anlasinlar istiyorum.
Simdi anlamiyorlar, sabah ktesin servisine verirken anne ne olurbizi birakma diyen aci aci ta gozumun icine bakan bakislari ve hungur hungur aglamalarinin karsisinda artik gitmemi anlayana kadar krese veremem.
Eskiden bu kadar anlamiyordum birazda naz yapiyorlar saniyordum ama evde onlarla vakit gecirince bana ne kadar ihtiyaclari oldugunu sevgime ne kadar muhtac olduklarini gordum ve bu beni cok etkiledi.
Anneligin en zor yani da bu zaten..

Annelik cok zor bosunami cennetbanalarin ayagi altinda denmis , ikizlerin ne hissettigi herseyden daha onemli tam ana kuzulari suan ve muhtaclarb , en dogru karari yine sen verirsin ama evde 3e bolunmen seni cok zorlayacak iyi dusun rabbim bir sonuca vardirir yanliz hissetme uzaktada olsak birsuru kardesin arkadasin oldu senin

Allah razi olsun canimkimseye anlatamiyorum anlatsam da kimse anlamiyor baskasinin derdinden.benim sinavim da bu sanirim.esim de evi saticam yatili bakici bulalim ajanslara bakalim diyo.sana bsey olucak diye aksami zor ediyorum ise de konsantre olamiyorum seni cocuklardan ayirmak da istemiyorum.gerekirse 1000 yerine 1500 verelim bulalim birini diyo.paraylada bulunmuyorki bu bakici milleti kökü kurudu sanki

Aynen canim bakici olayi sans isi yaa vardir bundada bir hayir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…