- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.801
saol canım senındeeee ,
e süper sana yakın hastanelerden birine gittin ozaman çok sevindim herşeyde bir hayır vardır
Hizmet'e gittim bana 15 dk arabayla. Çok iyi oldu mona valla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım senındeeee ,
e süper sana yakın hastanelerden birine gittin ozaman çok sevindim herşeyde bir hayır vardır
Hizmet'e gittim bana 15 dk arabayla. Çok iyi oldu mona valla.
ya evet bu sene ayrı bir sıcak var. ben hiç bir sene terleyerek uyanmadım. gecelik ıslanıyor 2 posta kıyafet degstryorum.
pazar pazar bu saatte uyanıyorum, sıcaktan uyunmuyor, yürüyüşe çıkayım bari
çok şanslısın canım valla ne güzel senin adına çok sevindim .biz de ise herkes birbirinden bekliyor her işi .ben de elimi hiçbirşeye sürmedim misafir gibi gittim geldim ,herhalde bu halimle yapacak değilimya ,yapsınlar valla banane ..Sağol canım. İns geç dogururuz 39 u görmeden babamız gelemez çünkü [emoji17] Biz de bayram sabahı kaynimlar almaya geldiler beraber antep e geldik .burası ve insanlar harika. Hala böyle saf temiz yüce gönüllü insanların arasında gelin olarak.kendime yer bulduğum için çok mutluyum. Oğlan avludan içeri girmiyor kır.pas içinde ama çok.mutlu günlük banyo faslimiz var bana da serinlik bahanesi oluyor. Kuzenleri sahip çıkıyor ama yine de gözüm üstünde tabii. Ben rahatım evdeki eltim ne surat yapar ne iş yaptırır hayatımda onun kadar sabırlı kadın görmedim maşallah. Günde en az 40 kişiye yemek yapıyor 20 kadar da çocuğa. Kendinin 5.tane var sonkiler ikiz bir yaşında üstelik ciddi problemleri var çocukların sağlık.olarak. öff bile demez biz desek bize kızar süper pozitif enerji alıyorum ondan. Eşim de kardeşleri günübirlik mersin e gidiyormuş onlara takıldı. Buğu. De babamlar buraya geliyor gayet kalabalık ve mutlu modunda yaşıyoruz yani.
Bebiş de gece.çok hareketliydi şimdi yuruyemiyorum sanırım aşağı indi gece bayrağını gürültü patırtı oldu çünkü son bir ay diyorum gelenlere zaten. Biz burada rahatız ama sen nerede rahat edeceksen orada ol canım benim bebislerin gözlerinden öp hayırlı bayramlar
Ohh herşey hazır ınş canım. Biz daha firsat bulamadık bayram bitsin 4 ağustos itibariyle başlıyoruz hazırlıklara. Antepe gelmekten çok.korkuyordum ama.köyde hava öyle serin ki. Bi gündüz uykusuna alismistim sıcaktan ve sineklerden o olmuyor. Onun dışında 5ten sonra balkona çıkıp hem rüzgar hem güneş alırken kitap.okuyorum. geceleri de.cam.açık yatıyoruz sabaha karşı fırtına çıkıyor neredeyse ilk birkaç saat bazen durgun oluyor. Evi de yenilemiş kaynim. Alafranga wc bile yapmış içine. Benim şehirdeki evde bu kadar bakım yok yani öyle düşün. Mis gb her yer. Doğum haricinde şehre gidesim yok Walla.
sıcak sıcak sıcak beni mahfetti ,kaşınmaktan hep yara oldu heryerimGünaydın herkeseeee ,
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsunnnnnnnn ,
Ben bayramda bursadaydım hepinizizn cayır cayır yandığı gibi bende yandım aman Allahım o nasıl terlemek ekşi ekşi koktum afedersiniz günde iki kere banyo yaptım , daha serin olur die gittim istanbuldan farksız değilmiş bursada ..
Onun dışında bol bol dınlendım 6 yiğen vardı evin içi curcunaydı ortalık , evden çıkamadık sıcaktan kımsenın gezesı gelmedi açıkçası benımde şıpır şıpır terlemekle meşguldüm sürekli ,
Allah yardımcımız olsun hepimizin ..
Evet canım gittik geldik bugün işe geldimm 2 gün izin alaydım iyidi , önumuzdeki haftalarda perşembe cuma günleri hep rapor alıcam aile hekımımden ,
dün akşam bursa dönüşünde evi süpürdüm sonra sildim , belim bir ağrıdı bir ağrıdı kuyruk sokumum battı yatakta dönemedim o derece , sevgili kocamda bursada tarla işine yardım ettiği için çok yorulmuştu yardım istemedim , çok yoruldu çünkü, bayram tatili mi yaptı ne yaptı anlamadı kuzucuğum ...
Kızlar nabersiniz? Ben heyecanlıyım yarın sezeryan için gün verecek doktor.
Bu arada mememden sıvı gelmiş çok az sıktım şeffaf sarımsı birseydi. Acaba sütüm mü geldi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süper bi seçim hadi hayırlısı sonu da güzel olur inşallah , Nasıldı dr un nasıl elektirik aldın ? doğum şeklini vs konuştun mu ?
Canım doktorum gerçekten mükemmel, çok güven vericiydi neredeyse yarım saat kontrol etti, bide tansiyon ölçüm olayı bu doktorda var bekleyen bütün gebelerin hemşireler tansiyonlarını ölçüyorlar doktor not alıyor.
Çalışabilir raporumu aldım, 22 ağustosa kadar çalışmayı düşünüyorum, şimdi bu raporun fotokopisini insan kayn. vericem başka ne yapmam gerekecek.
İk ya vericeksin o evrağı okadar aslında sgk dan giriş yaptıkları için sistemden herşeyı görüyorlar o raporuda dosyanda saklıyorlar önemli olan sgk dan giriş yapmaları yaptılar dimi hastanenın rapor bölümü ?
22 ağustosu sen mı hesapladın ,
benım hesabıma görede bende 20 ağustosta ayrılıcam ...
Evet doktor'dan raporu aldıktan sonra rapor bölümüne gittim orda işlem yaptılar ve rapor aslı verdiler.
22 ağustosu doktorla birlikte hesapladık, aslında 29 ağustosa kadar çalışabilirim ama bir hafta erkenden çıkıcam. Çok zor geliyor değil bir hafta bir gün bile çok zor geliyor.
evet canım bende kalkıp işe gelmekte çok zorlanıyorum çok fenaaaa durumlar ...
Herkese Günaydınlar
İk ya vericeksin o evrağı okadar aslında sgk dan giriş yaptıkları için sistemden herşeyı görüyorlar o raporuda dosyanda saklıyorlar önemli olan sgk dan giriş yapmaları yaptılar dimi hastanenın rapor bölümü ?
22 ağustosu sen mı hesapladın ,
benım hesabıma görede bende 20 ağustosta ayrılıcam ...
merhaba kaçıncı haftadasınız havalar çok sıcak benimde normalde 27 ağustosa kadar çalışabiliri raporu aldım ama dayanamıyrum sıcaklara önümüzdeki hafta ayrılmayı düşünüyorum çok zorlanıcam ama çarem yok
doğumdan sonraya saklayacam ben izinlerimi. bebişimi bakıcıya ne kadar geç bırakırsam o kadar iyi olacak:18:
merhaba kaçıncı haftadasınız havalar çok sıcak benimde normalde 27 ağustosa kadar çalışabiliri raporu aldım ama dayanamıyrum sıcaklara önümüzdeki hafta ayrılmayı düşünüyorum çok zorlanıcam ama çarem yok
doğumdan sonraya saklayacam ben izinlerimi. bebişimi bakıcıya ne kadar geç bırakırsam o kadar iyi olacak:18:
mantıklı olanıda o ben de dayanmaya çalışayım bari çok zorlanıyorum ama bebeğim için değicek inşallah
Günaydın. ......