- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.821
Gunaydin canim.valla ben bi sayfa önce yazdim uzun uzun ama gormemissin sine :)) ortadan mi okuyorsun sayfalari senn:))34. HAFTAM bitti sat a göre dayanmak lazım evde olsam pervane onunde yatıcam sıkıntı olmadığı sürece 20 ağustosa kadar dayanmam lazım
,
evet nekadar çok vakit geçirirsek bebişimizle okadar iyi ,
dayan tabii sağlık açısından bi sıkıntın yok ise ofislerde zaten klima var , onun dışında yataktan çıkıp gelmesi zor hoş yatmak ble zor artık ben gece hep küçük tuvaletim için en az 3 kere kalkıyorum uykum bölük bölük bölük ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın şekerim nasılsın yaaa görümüyor kımse buralarda iyimisin ?
Gunaydin canim.valla ben bi sayfa önce yazdim uzun uzun ama gormemissin sine :)) ortadan mi okuyorsun sayfalari senn:))
Benim baldirlarda agri var oturup kalkmakta yataktan dogrulmakta zorlaniyorum.odem mi basliyor bilmiyorum
okudum onu yinede senın burda bıdır bıdır aktif olmana alışkınım ya ondan öyle yazdım nerelerdesin die ,
bayramd terden benımde göğüs altım ile göbeğimin başladığı yerker pişik gibi yara oldu nokta nokta bepantene sürdüm anca iyileştirdim ,
çok bunalıyorum sıcaktan pervaneden artık dizlerim üşüyor yaaa ,
tuzlu yeme bari canım ödem fena oluyor ayağıma bitane babetım oluyor anca onlarla gelip gidiyorum işyerıne çok fena ayaklar bendede 40 nomero olmuştur erkek ayağa gibi . doğumdan sonra inşallah okadar ayakkabımın içine girebilirim ....
Bidir bidirim dimi:) yogunum bu ara bugun gorumcemler geldi .benim heryerim sicaktan terledikce pisti yara oldu .dusa girmek de cozum degil iki dakika sonra yine sapir sapir..
Ayaklarim henuz buyumedi sadece baldirlarimda bi katilik var icinde donmus yag var sanki otirup kalktikca agriyor.
Slm milletben de köyden indim şehire oğlum babasını uğurladık galiba hasta oldu üzüntüden :-( küçükken babam bir yere gitti mi ben de ateslenir hastanelik olurdum 15 ime kadar içli insanlarız napalim :-( benim bebik pzt dr teyzesine gitti 2700 olmuş hatta kağıtta 2858 yazıyor da dr teyze azalttı hata payını çıkartıp ilk defa haftasında kg ve boy çıktı karın çevresi de bir hafta öne geçmiş. Sorun bakalım niye? Anası ilk defa 2 3 gün bildiğin yattı da ondan dinlenmek yaradı. Son alisverislerimi de yaptım bebek çamaşırlarını yikadim güneş çıkınca asicam ınş. Benim valiz tamam tontisinkiler de kurusun utuleyim onlar da tamam olacak inş. Yarın doğum kocuyla salı antepin en ünlü ebesiyle randevum var. Bebek vaktini bekler dedi dr erken olması için bi sebep görmüyorum en erken 26 ağustos dedi. Ayy yalnız dün garip bir haber aldık. Mart ayında tasindigimiz ildeki bakanlık binası kapaniyormus galiba yine tayin olabiliriz her an. Eş durumu isteyecektim pzt günü şubat a erteledik herşey kesinlessin diye. Bu çocuğumun şansına herşey belirsiz alabora hayatımızda ama biz çok mutluyuz yine de bakalım bi ihtimal 6 ilden sadece annemlerin olduğu memleketin kalacağı diğerlerinin kapanacağı söyleniyor doğruysa yaşadık Walla kv 'lere de 4 saat. Su an kv 'lere 17 saat uzakta evimiz annemlere 12. Hayırlısı olsun kızlar dua edin olur mu?
okudum onu yinede senın burda bıdır bıdır aktif olmana alışkınım ya ondan öyle yazdım nerelerdesin die ,
bayramd terden benımde göğüs altım ile göbeğimin başladığı yerker pişik gibi yara oldu nokta nokta bepantene sürdüm anca iyileştirdim ,
çok bunalıyorum sıcaktan pervaneden artık dizlerim üşüyor yaaa ,
tuzlu yeme bari canım ödem fena oluyor ayağıma bitane babetım oluyor anca onlarla gelip gidiyorum işyerıne çok fena ayaklar bendede 40 nomero olmuştur erkek ayağa gibi . doğumdan sonra inşallah okadar ayakkabımın içine girebilirim ....
Sizin ilk tabi heyecan olmasi normal.Ahh canım yaa Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla bir kucağımıza alalım inşallah hepimiz rahatlayacağız ,
günler yaklaştıkça ben heyecanlanıyorum çok fenaaa evımıze yenı bir birey gelicek hayatımız değişecek bakalım .....
canim iyice gocebe oldunuz:) hayirlisi olsun ins.Slm milletben de köyden indim şehire oğlum babasını uğurladık galiba hasta oldu üzüntüden :-( küçükken babam bir yere gitti mi ben de ateslenir hastanelik olurdum 15 ime kadar içli insanlarız napalim :-( benim bebik pzt dr teyzesine gitti 2700 olmuş hatta kağıtta 2858 yazıyor da dr teyze azalttı hata payını çıkartıp ilk defa haftasında kg ve boy çıktı karın çevresi de bir hafta öne geçmiş. Sorun bakalım niye? Anası ilk defa 2 3 gün bildiğin yattı da ondan dinlenmek yaradı. Son alisverislerimi de yaptım bebek çamaşırlarını yikadim güneş çıkınca asicam ınş. Benim valiz tamam tontisinkiler de kurusun utuleyim onlar da tamam olacak inş. Yarın doğum kocuyla salı antepin en ünlü ebesiyle randevum var. Bebek vaktini bekler dedi dr erken olması için bi sebep görmüyorum en erken 26 ağustos dedi. Ayy yalnız dün garip bir haber aldık. Mart ayında tasindigimiz ildeki bakanlık binası kapaniyormus galiba yine tayin olabiliriz her an. Eş durumu isteyecektim pzt günü şubat a erteledik herşey kesinlessin diye. Bu çocuğumun şansına herşey belirsiz alabora hayatımızda ama biz çok mutluyuz yine de bakalım bi ihtimal 6 ilden sadece annemlerin olduğu memleketin kalacağı diğerlerinin kapanacağı söyleniyor doğruysa yaşadık Walla kv 'lere de 4 saat. Su an kv 'lere 17 saat uzakta evimiz annemlere 12. Hayırlısı olsun kızlar dua edin olur mu?
rapor alirsin ama dogum sonrasi aktarmani etkilermi isyerine sorefemmm bir sorum olacak , çalışabilir raporu aldığım halde 2 günlüğüne aile hekımımden rapor talep edebilir miyim işe gelmemek için ? ne demem lazım ? raporum bozulurmu ?
Sizin ilk tabi heyecan olmasi normal.
Bende de bakici isi ne olacak nasil olacak o düşünceler var.:))
canim iyice gocebe oldunuz:) hayirlisi olsun ins.
rapor alirsin ama dogum sonrasi aktarmani etkilermi isyerine sor
Gnaydin herkese gorumcemler yeni gitti arkalarini temizliycem su yok
Ay etkilemesin işte yaaa neyse onu bi sorayım bakalım,
su olmaması fenaaaaa çok fenaaaaaa
Sizin ilk tabi heyecan olmasi normal.
Bir saate gelicekmis ins
selam canım ,
dinlenmek çok iyi geliyor hamılelere nekadar hareketli olun doğumunuza faydalı olur deselerde bir süre sonra zaten ayaklar alarm veriyor otur yerıne diyor o yüzden ben çok fazla hareket edemiyorum bu vücut 70 kiloyu kaldırmıyor yahuuuu ....
doğum kouyla ve ebeyle konuştuklarını bizimle de paylaşırmısın ? bizede faydası olur ,,,,,,,
Walla aynen öyleSizin ilk tabi heyecan olmasi normal.
kacla baslamistin canimBenim henüz 65 civarı ama dinlenmek çok yaradı. Doğum kocuyla su an planlama yaptık sadece 7 8 seans olacakmış son haftaya kadar 200 tl dedi kabul ettim o sanciyla başa çıkmayı öğrenmeye değer bence. Bazen yalancisi giriyor belime aklıma düşüyor nasıl yapacağım diye. Hem spor gb de olacak bana. Kadın çok tatlı ve beni dikissiz kurtarabilecegini vaad etti. 6 dikisten sonra önemli Benim için. Gerçi 3 günde herseyiyle bitiyor ama bu bilgiler bana diğer doğum larda da lazımgorustukce yazarım canim
Walla aynen öyle
öğrendim raporu , hamileliğin gidişatı dışında verilen raporlar kesinlikle etkilemiyormuş ,
grıp bel ağrısı vs bu konularda rapor verdiklerini ve sgk dan da teyit aldıklarını sıkıntı olmadığını söyledi hastanemın rapor bölümü .
yarın sabah artık giderim aile hekımıme ...
kacla baslamistin canim
Iyi olmus dinlenirsin.
Son gobus resimlerini alalim artik , jang senin de .
Benim gobus dustu gibi biraz bastan beri hep ovaldi ama
gobuşumu yarın ekleyeyım şimdi işten çıkıyorum yarın evdennn yazarım buralaraaaaaaaa
Atarım gobusu yarın ınş. 47 yle başladım tartida 62 gördüm en son ama 65 olurum diye öyle yazdımkacla baslamistin canim
Iyi olmus dinlenirsin.
Son gobus resimlerini alalim artik , jang senin de .
Benim gobus dustu gibi biraz bastan beri hep ovaldi amaEki Görüntüle 1211130
Kuzum Allah yardımcınız olsun çok zor durumlar. Eşinin halini düşünemiyorum bile. Adam perişan olmuştur. Sen biraz güçlü dur ne olur elinden geldiğince. Her bebek nasibiyle gelir. Muhakkak bir?kapı acar Rabbim canını sıkma. Vakıa suresi geçim darliklarinda ve borçlarda okunan sure geceleri onu okuyun mesela dua olarak da iyi gelir. Bizler de dua ederiz. İnş hayırlı tez zamanda kapılar açılırKızlar. Bılıyoru. Burası yerı degıl ama Okadar moralsızımkı...
Umutlarım yerle bir. Daha önce yazmıştım eşimin iş aradığını . Hangı kapıyı çalsak iş başvurusu yapsak olumsuz dönüyor .
En son bugün bıryerden cevap aldık kı basta olumluydu olacak gıbıydı. Yıne olumsuz oldu.
Çok korkuyorum kızlar. Bu saat oldu üzüntüden uyku tutmadı.
Aılemınde haberı yok. annem geldı memleketten . Eşimden her sabah evden işe gıdyormus gribi çıkıp aksama kadar sokaklarda dolaşıp dönüyor . Örf kızlar dogum üzeri çok kötü oldu.
Suan bıle size tam duygularımı açamıyorum . Rabbıme dua edıyorum aylardır ama bırsey ver sanık üstümüzde . Bırıne bılmeden kötülük mu etik. Yoksa rabbım bızı sınavdan mı gecırıyr bılmıyrum. Bütün kapılar kapanıyor . Ve iş bulmak torpılın yoksa Okadar zor kı. Inanın en kötü begenmedıgınız işlerde bıle tanıdık lazım
Kızlar çok kötüy um.
Kımseyle paylaşamıyorum. Bırtek size yazıyorum . Yone tabime şükürler olsun benım işim var ama en azından evımızı döndürüyoruz. Ama kızlar napıcaz sonumuz ne olacak bılmıyrum....
Çok çok çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?