2014 eylül anneleri geyik formatı :))

ya evet bu sene ayrı bir sıcak var. ben hiç bir sene terleyerek uyanmadım. gecelik ıslanıyor 2 posta kıyafet degstryorum.
pazar pazar bu saatte uyanıyorum, sıcaktan uyunmuyor, yürüyüşe çıkayım bari

Kizlar havayi suclamayin, hamilelikten onlar :) ben de sapir sapir terliyorum valla, uyuyamiyorum geceleri :)

çok şanslısın canım valla ne güzel senin adına çok sevindim .biz de ise herkes birbirinden bekliyor her işi .ben de elimi hiçbirşeye sürmedim misafir gibi gittim geldim ,herhalde bu halimle yapacak değilimya ,yapsınlar valla banane ..

sıcak sıcak sıcak beni mahfetti ,kaşınmaktan hep yara oldu heryerim
ter yaktıkça yara yaptı .
ben de dün gece evime geldim ..yolda gelirken eşimi bir uyku bastırdı ,ben de asla eşimle seyahatteyken uyumam ona eşlik ederim içim rahat etmez ,insanlık hali diye .
giderken de dönerken de bebeler uyusun diye akşam 9 da yola çıktık ,çok iyi oldu uyudular arabada ben de rahat ettim ama eşmi de beni de bir uyku bastırdı sormayın .iki kere kenara çektik arabayı ,bebeler olmasa eşim uyuyacaktı kenara çekip ama bir an önce eve varma derdimiz var malum .
yıllardır seyahat ederiz ilk defa adamın gözleri kpanıyordu ,2 çocuk bi de karnımda bir bebek çk zor geldik valla ,benim uykum da gelmese ben geçicektim direksiyona o derece kötü oldu eşim ,indi çay kahve içti ama eve kendimiz zor attık valla ,çok şükür bir sıkıntı olmadı
sabah da kahvaltıdan sonra mutfak dolap içlerini döktüm ,buzdolabı içini döktüm sildim güzelce ,yorulmuşum duşa girdim ,şimdi de size yazıyorum
hala bakıcı bulamadım birinden haber gelicek bakalım ,eşim ayın 25 inde izin alıcak 15-20 gün hem doğuma yakınken yardım edeyim sana diyor hem de doğumdan sonra yanında olurum biraz diyor ,umarım zamanında gelir sıpam .doktor ayın 7 sinde gel demişti ama ben 15 inde gidicem :))
sıpa hala hareketli ALLAHtan ,hala göbüşde de kiloda da artış yok ..:)
eşimin dayı kızı bu hafta gelicek tekrar sanırım doğuma kadar burda inş.
haftaya da hollandadaki görümcem pasaport işleri için gelicek bi kaç gün kalır sanırım ..şuan konyada ..konyadan bebişe 10 tlye çok güzel hastane çıkışı ve 4 tane tulum aldım .mağazada 30-40 tlye satılan ürünler ,kaliteleri çok iyi ..iyiki ordan almışım .oğlanın da var zaten .lazım olursa internetten alırım artık :)

benden de durumlar bu yönde ..

Kızlar nabersiniz? Ben heyecanlıyım yarın sezeryan için gün verecek doktor.
Bu arada mememden sıvı gelmiş çok az sıktım şeffaf sarımsı birseydi. Acaba sütüm mü geldi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız durumlarınız nasıl ?

benım uykular fena 3 dört kere uyanıyorum, çok kötü rüyalar gördüm , konuşmadığım bir arkadaşımı gördüm siyah sütyen vermiş bana , sonra nişanım gelmiş doğumum başlıyormuş çok karışıktı ... Allah hayırlara getirsin çok ilginçti ,

hafta sonu hep evdeydım cuma gününden beri ilk bu sabah adımımı attım dışarı , bi sıcak bi yağmur basıklığı , derken geçti haftasonu ,
bebeşimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabı henüz kurulmadığı için yerleştiremedim ,
hastane çantamı hazırlamak istiyorum bu hafta sonuda ,

Bu arada eşim bebek yatağını almayı geciktirdi altından bişey çıkacağını tahmın edemedim meğer benden gizli görümcem ıkızlerinin az kullandığı park yatağını bize vermeyi teklif etmiş bizimkide bana sormadan tamam demiş kızmadım değil açıkçası neden alıyoruz yani görümcemin şu huyu var küçülenlerini ablasının kızına vermişti her üzerinde gördüğünde benım kızların tshırtu benım kızların elbisese diyip duruyor aynısını banada benım kızların beşiği lafını yaparsa toplar gönderirim yatırmam kızımı asla ,
sonradüşündüm yaparsa alır benden cevabını yapmassada karda oluruz onun yerıne başka ihtiyacımızı alırız ,
kendı annem babam bilmiyor görümcemin beşiğini alacağımızı üzülcek ve kızacaklar eşime biliyorum o yüzden söylemiycem son ana kadar ..

bizde durum böyle kızlar ,

Hadi hayırlısı al bakalım gün çok heyecanlı , sütler geliyorum diyor ohh ohhh maşallah

süper bi seçim hadi hayırlısı sonu da güzel olur inşallah , Nasıldı dr un nasıl elektirik aldın ? doğum şeklini vs konuştun mu ?

Canım doktorum gerçekten mükemmel, çok güven vericiydi neredeyse yarım saat kontrol etti, bide tansiyon ölçüm olayı bu doktorda var bekleyen bütün gebelerin hemşireler tansiyonlarını ölçüyorlar doktor not alıyor.

Çalışabilir raporumu aldım, 22 ağustosa kadar çalışmayı düşünüyorum, şimdi bu raporun fotokopisini insan kayn. vericem başka ne yapmam gerekecek.

İk ya vericeksin o evrağı okadar aslında sgk dan giriş yaptıkları için sistemden herşeyı görüyorlar o raporuda dosyanda saklıyorlar önemli olan sgk dan giriş yapmaları yaptılar dimi hastanenın rapor bölümü ?

22 ağustosu sen mı hesapladın ,

benım hesabıma görede bende 20 ağustosta ayrılıcam ...

Evet doktor'dan raporu aldıktan sonra rapor bölümüne gittim orda işlem yaptılar ve rapor aslı verdiler.
22 ağustosu doktorla birlikte hesapladık, aslında 29 ağustosa kadar çalışabilirim ama bir hafta erkenden çıkıcam. Çok zor geliyor değil bir hafta bir gün bile çok zor geliyor.

evet canım bende kalkıp işe gelmekte çok zorlanıyorum çok fenaaaa durumlar ...

merhaba kaçıncı haftadasınız havalar çok sıcak benimde normalde 27 ağustosa kadar çalışabiliri raporu aldım ama dayanamıyrum sıcaklara önümüzdeki hafta ayrılmayı düşünüyorum çok zorlanıcam ama çarem yok

doğumdan sonraya saklayacam ben izinlerimi. bebişimi bakıcıya ne kadar geç bırakırsam o kadar iyi olacak:18:

34. HAFTAM bitti sat a göre dayanmak lazım evde olsam pervane onunde yatıcam sıkıntı olmadığı sürece 20 ağustosa kadar dayanmam lazım
,

doğumdan sonraya saklayacam ben izinlerimi. bebişimi bakıcıya ne kadar geç bırakırsam o kadar iyi olacak:18:

evet nekadar çok vakit geçirirsek bebişimizle okadar iyi ,

mantıklı olanıda o ben de dayanmaya çalışayım bari çok zorlanıyorum ama bebeğim için değicek inşallah

dayan tabii sağlık açısından bi sıkıntın yok ise ofislerde zaten klima var , onun dışında yataktan çıkıp gelmesi zor hoş yatmak ble zor artık ben gece hep küçük tuvaletim için en az 3 kere kalkıyorum uykum bölük bölük bölük ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın. ......

Günaydın şekerim nasılsın yaaa görümüyor kımse buralarda iyimisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…