- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.721
Evet canım bende uzun yürüyüşler yapacağım inşallah sahil evime çok yakın hergün sabah akşam çıkarız herhalde. Ben 1.100 TL civarında almıştım büyük tekerlekli arabalar çok rahat diyolar deneme testindede gerçekten rahat olduğunu düşündüm. Wollex newyork da güzel arabaya benziyor ama kullananlar varsa daha iyi yönlendirir.
Afiyet olsun canim ben de aksam yemeghin hazirladim kendim de tostvyedim bekliyorum
Oohh dogayla icice ne guzel.. Benim oghlanin cevresinde 100 kiside olsa popomdan ayrilmaz , birakip gidicem korkusu var hala.. N eyapsin cocuk surekli nobete gidiyordum bazen ondan kacarak bir iki kez de onu kayinvalidmde birakip siirte yalniz gittim 1-2 ay falan hem de
Günaydınlar kızlarr
Günaydın...
Sanırım uzun bir süre daha güzel bir uykuya muhtaç kalacağım.
Kabus gibi hiç bir şekilde rahat edemiyorum, her yerim ağrıyor, sıcaktan pişiyorum
Kızlar günaydınnnn dün yazamadım dr dan sonra geziyim bişeyler bakayım bayrama die çok yorulmuşum sabah serviside kaçırdım ,
işyerine taksiyle geldim ,
belim fena agrıyor kızlarr ....
Kontrolüm şöyle geçti kızçem 2 kiloyu geçmiş , çalışabilir raporumuyazdırdım , ultrasyon kağıdında 33+2 yazıyordu kemık olçümü , ama 32. hafta raporu aldım 1 hafta fazladan mı çalışcam die aklıma takıldı dr dan çıkıncaneysee
sorulamı sordum karnımın toplanması sertleşmesi rahmın kendısını doğuma hazırlamasından dolayı dedi şuan erken doğum iç,n risk oluşturacak birşey görmüyorum dedi,
doğum şekli epidural normal konusunda da normal düşünüyorsan normal olsun herşeyın vücuduna ilaç alma dedi benım tavsıyem dedi ama anestezi uzmanlarımız var tabiki onlarlada görüşebilirsin bu konuyu dedi , ( kadın hertürlü dışardan müdehaleye karşıı)
uzun bir yol olmadığı için mola vererek gidebilirsin bursaya dedi eğer gittiğin yerde ters bir durum hissedersen ordaki kadındoğum dr una gidersin dedi bunu söylemesi biraz aklımı karıştırdı acaba rahat bi kadın mı dedim ,
acaba gitme mi deseydi daha doğruydukilom 69 olmuş güneşte yurume bol suya devam dedi , demır ve kalsiyum yazdı tekrardan 9 ağustosta tekrar gidicem bundan sonra daha sık görüşücez dedi nst ye girmedimm bu arada ...
Canım herhangi bir aksilik olmamasına sevindimç İnşallah hep böyle sağlıklı geçer muanelerin.
Yolculuk konusunda; ben geçen hafta ayvalığa gittim arabayla. 6 -7 saatlik yolda 3 kez mola verdim. Mola noktalarında tuvalet ihtiyacını gider ve birkaç adım yürü rahatlarsın. Ben hiç sorun yaşamadım.
Bu arada raporumda şu yazıyor;
protokol tarihi 23.07.2014
32 haftalık gebeliği mevcut olan hasta 37.gebelik haftasına kadar çalışabilir .
İnsan kaynaklarına raporun bir nushasını verdım dedim izne çıkacağım tarıh burda yazmıyor ben kendımı hesaplıycam die evet dedi 37. haftanı geçirme yani 36+7 de izne çıkman lazım 37. haftada burda olma dedi
hesaplayamıyorum kafam karıştı yardımcı olabilirmisiniz ?
Canım şuan tam 32+1 misin?
sat a göre 32+3 üm dün ultrasyon sonuçlarında 33+2 çıktı işte neye göre hesaplayayım anlamadım ,
Bu arada çalışabilir raporunu 32 haftan bittikten sonra yani 33+0 da veriyorlar ..
Bence ultrasyon sonuçlarına göre yani 33+2 tarihine göre ama yinede bir bilene sor bence.
Calisabilr raporu 32+0 da aliniyor sonra 37 +0 da dogumizniniz icin rapor aliyorsunuz
Calismayacaksaniz da 32+0 da dogum izniniz icinnrapor aliyorsunuz
Yani 32+0 da mutlqka doktorunuza gidiyorsunuz
Bu arada tarihler sata gore belirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?