- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.681
Cok iyi dusunmussun liste yapmayiGÜNAYDIN HEPİNİZE EFEMMMMMMMMMMMMMMMMM
Bugün kontrolüm var 13:30 da soracaklarımı not kağıdına sıraladım paylaşayım sizinlede
1 karnımın sertleşmesi bir tarafa toplanması günde birkaç defa oluyor
2 doğum şekli- epidural normal doğum hakkında fikrınız nedir ?
3 eğer bir ihtimal sezeryan olmam halınde genelde kaçıncı haftada alıyorsunuz ...
4 Yolculuk yapabilirmiyim ?
Bi sorum daha vardı ama çok abuk gelebilir die sildim , ama siz görün istedimm 5. ( abuk soru ) sancım , suyum geldiğinde ne yapmalıyımşimdi siz içinizden diyorsunuzki e hastaneye gitmen lazım .. ,
Asistanını arayıp hasteneye gitmem lazım demiii o yüzden bunu sormayayım dedim
6kilocuk muuuuuu offffffffffl supersin yaaa .. Benim kuzenim de 2 cocukta da sadece 6 kilo almisti, bir arkqdasim sadece 1 kilo aldi drbebegin kilosu iyi oo yuzden onemli degil demisti , cocuk simdi tosun gibi maasallah..eGeçen muayene de sordum hiç tartmıyorsunuz bende pek kilo almıyorum dedim
Bebek gayet iyi kilo alıyor dedi bende zaten kilolu hamile kalmıştım
O yüzden senin alışında normal dedi zaten 6-13 kilo arası normalmiş 6 kilo ile hamileliği bitirmek gayet normaldir merak etme dedi ..
İnsallah sen de tadacaksin evlat sevgisini canim dua ederiz tabiiki.. Daha yeni evlisin merak etme insallah olur ..gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun
Sezaryanda da normal dogumda da epidurali oneririm arkadasim ben epiduralle sezaryan oldum cok memnun kaldim , diger arkadaslarimin hepsi epiduralle normal dogummyaptilar onlar d cok memnun kaldilar. Doktorunla mutlaka gorus bu konuyu hem onun onerisi nedir ogrenirsin hem de fiyat farki oluyor onu ds ogrenirsinGünaydın canım:)
Çok iyi düşünmüşsün liste işini umarım her şey yolundadır hayırlı haberler verirsin bize
Bende yarın gideceğim kontrole
Doktorum bana senin bugün soracağın soruların bazılarının cevabını 2 ay kadar önce vermişti .
Karnın eğer sertleşir ve bir tarafa doğru bebek toplanır ve uzun sürerse bu erken doğum başlangıcı olabilir dedi
Suyun geldiğinde yada kanama olursa beni bile aramak için vakit kaybetme direk hastaneye Ulaş dedi.
Bakalım senin doktorun neler söyleyecek
Bu arada bende çok merak ediyorum normal doğum hakkında epidural önerip önermeyeceğini
Yarın soracağım bende
Birde eğer sezeryan olursa genel anestezi mi yoksa lokal anestezimi olmalı onu soracağım bende liste yapayım en iyisi :))
Bizimde hi kirigimiz oluyor ama su ictikten sonra mi farketmedim hic,kafana takma sakin hareketsiz kalmasin da yetrrkiBenim yumağım her su içmeden sonra hıçkırıyor. :) Bazen tırsıyorum ama hıçkırık bittiken sonra eller ayaklar durmuyor.
Sizde durumlar nasıl günde 3- 4 defa 3 dk hıçkırıklarımız oluyor
Günaydın kızlar,
Artık uykusuz geceler başladı. Hiç rahat edemiyorum yatağımda
Bu arada bebek arabası alan oldu mu? Ben bakıyorum yavaştan ama karar veremiyorum
Benim oglaninki duruyor onu kullanicam,Günaydın kızlar,
Artık uykusuz geceler başladı. Hiç rahat edemiyorum yatağımda
Bu arada bebek arabası alan oldu mu? Ben bakıyorum yavaştan ama karar veremiyorum
Bizimde hi kirigimiz oluyor ama su ictikten sonra mi farketmedim hic,kafana takma sakin hareketsiz kalmasin da yetrrki
Coknguzel canim gule gule kullaninGünaydın canım,
Bende aynı bugün uyurken iki ayağıma birden kramp girdi çok fenaydı.
Biz bebek arabasını 2 ay önce aldık kraft tween travel sitem araba koltuğu dahil.
Eki Görüntüle 1198743
Eki Görüntüle 1198744
Kiz olacak canim adi d yagmur olacak kismetse , oglum var 5 yasind onun adi ruzgarAramızda 2 gün var :) Cinsiyeti ne ?
Gunaydin canimmmGunaydinnnnn....
Bizimde hi kirigimiz oluyor ama su ictikten sonra mi farketmedim hic,kafana takma sakin hareketsiz kalmasin da yetrrki
Günaydın canım,
Bende aynı bugün uyurken iki ayağıma birden kramp girdi çok fenaydı.
Biz bebek arabasını 2 ay önce aldık kraft tween travel sitem araba koltuğu dahil.
Eki Görüntüle 1198743
Eki Görüntüle 1198744
Benim oglaninki duruyor onu kullanicam,
Gece ben de uyuyamiyorum cogu zaman sabahinn5 inde de kalkiyorum zaten
Kiz olacak canim adi d yagmur olacak kismetse , oglum var 5 yasind onun adi ruzgar
Seninkinin cinsyeti ne isim belirleyebildiniz mi kuzucuga
Maasallah canim ismiyle yasasin defne prensesMaşallah ikisinede
Bizim ilk bebeğimiz, kız olacak ismi Defne
Maasallah canim ismiyle yasasin defne prenses
Eeee kizlar sizin bebelerin adi ne olacak siz de yazar misiniz
Hepsi de guzel isimler mert daha hosuma gittiCihangir, kaan, mert ihtimaller.oglumun adi yigit esim de mert olsun bu da diyor dedim anlamlari ayni ne getek var .bakicaz artik
Bu arada sakincasi yoksa sizin isimlerinizinde ogrenebilir miyim
Benim ki dilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?