- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.661
Bende ishal yok ama vitamin kullanırken kabız olmuştum bırakınca geçti.
Bendeki sıkıntı vajinamdan arka tarafa doğru olan ağrı gibi birşey var o son günlerde. Doktora soramadım bunu o kadar yazmama rağmen.
bir de çişim geldi sanıyorum wcye gidiyorum iki damla geliyor sabahtan beri... idrar tahlilimde temiz çıkmış şüklür.
bebiş mesanenın üzerinde olabilir mi ? baskı yapıyordur belki yanma vs yoksa ,,
bana dr um sık sık çamaşır değiştir hatta kayat dedinerde kaynatcam anacım ,,, makinede sıcak suda artık nekadar oluyorsa
olmadı bebekleri bezleyip kirlenince kaynatıp tekrar kullanırız
valla bebek çok hareketli hiç durmuyor, karşıdan bakınca göbeğim sağa sola aşağı yukarı oynuyor. kasıklarımda da oynuyor ama neresi bebeğin bilmiyorum. baya aşağıda göbeğim çünkü, milletin göğüsün altından başlıyor, benim göbek deliğimin altında
Kuyruk sokumundami banada arada vajinama ve kuyruk sokumuna vuruyor normal ama bebegin hareketlerini orada hissediyoruz.idrar da mesaneye baski yaptigindan.son ay bunlarin hepsi normal.Bende ishal yok ama vitamin kullanırken kabız olmuştum bırakınca geçti.
Bendeki sıkıntı vajinamdan arka tarafa doğru olan ağrı gibi birşey var o son günlerde. Doktora soramadım bunu o kadar yazmama rağmen.
bir de çişim geldi sanıyorum wcye gidiyorum iki damla geliyor sabahtan beri... idrar tahlilimde temiz çıkmış şüklür.
Bu doktorlar da amma abartiyor hee kendi kaynatmismi acaba .bebiş mesanenın üzerinde olabilir mi ? baskı yapıyordur belki yanma vs yoksa ,,
bana dr um sık sık çamaşır değiştir hatta kayat dedinerde kaynatcam anacım ,,, makinede sıcak suda artık nekadar oluyorsa
olmadı bebekleri bezleyip kirlenince kaynatıp tekrar kullanırız
valla bebek çok hareketli hiç durmuyor, karşıdan bakınca göbeğim sağa sola aşağı yukarı oynuyor. kasıklarımda da oynuyor ama neresi bebeğin bilmiyorum. baya aşağıda göbeğim çünkü, milletin göğüsün altından başlıyor, benim göbek deliğimin altında
Kuyruk sokumundami banada arada vajinama ve kuyruk sokumuna vuruyor normal ama bebegin hareketlerini orada hissediyoruz.idrar da mesaneye baski yaptigindan.son ay bunlarin hepsi normal.
Bu doktorlar da amma abartiyor hee kendi kaynatmismi acaba .
Benimkide oyleyaa disardan eli kolu belli nerdeyse cok hareketli ve oynak.benim gobegim de ikizlerde gogsumun hemen altindan basliyordu bunda biraz daha asagida.aslinda normal olani bu ikizlerde yukardaydi gogsumu de rahatsiz ediyordu ama seninki baya asagidaymis yapisal bir durumdur belki
selam canlar nasılsınız
brnim de sizin gibi alt tarafa baski cok oluyor. eee artik sona yaklaşıyoruz cikmak istiyorlar kuzular
Sanırım göbekler vücut şekline göre büyüyorlar. Sivri olunca erkek, yuvarlak olunca kız diye bir uydurma var Benim sivri mesela, çok bilmişler erkek olacak dimi diye soruyorlarOysa kız olacak...
Bugün hastanede bir kadın gördüm mesela, bildiğin pilates topunu sokmuşsun sanki, ikiz sandım, o kadar büyüktü ki göbeği kendimi ezik hissettim resmen.
İkiz değilmiş ama göbeği yusyuvarlaktı göğüs altından başlıyor yan taraflarda yuvarlak falan...
Aman nazar değmesin henüz çatlağım yok daha iyi inşallah olmaz, bebe yağı sürüyorum hep
Günaydın annecikleeerr
Günaydınlarrrr
eneeee yavrilerre bak sen zıpırlık yaptılar
İnşallah İnşallahhhh
Allah allah bu da kiloya bakmayan doktorlardan demekki ne çeşit dr larımız var ,
kilo artışını yada düşüşünü takip etmesi gerekiyor bu hamileler için çok önemli sadece bebeğe bakarak değil anneninde incelenip bir bütün halinde bu süreci geçirmek en enn doğrusu yaa neden böyle yapıyorlar ...
GÜNAYDIN HEPİNİZE EFEMMMMMMMMMMMMMMMMM
Bugün kontrolüm var 13:30 da soracaklarımı not kağıdına sıraladım paylaşayım sizinlede
1 karnımın sertleşmesi bir tarafa toplanması günde birkaç defa oluyor
2 doğum şekli- epidural normal doğum hakkında fikrınız nedir ?
3 eğer bir ihtimal sezeryan olmam halınde genelde kaçıncı haftada alıyorsunuz ...
4 Yolculuk yapabilirmiyim ?
Bi sorum daha vardı ama çok abuk gelebilir die sildim , ama siz görün istedimm 5. ( abuk soru ) sancım , suyum geldiğinde ne yapmalıyımşimdi siz içinizden diyorsunuzki e hastaneye gitmen lazım .. ,
Asistanını arayıp hasteneye gitmem lazım demiii o yüzden bunu sormayayım dedim
GÜNAYDIN HEPİNİZE EFEMMMMMMMMMMMMMMMMM
Bugün kontrolüm var 13:30 da soracaklarımı not kağıdına sıraladım paylaşayım sizinlede
1 karnımın sertleşmesi bir tarafa toplanması günde birkaç defa oluyor
2 doğum şekli- epidural normal doğum hakkında fikrınız nedir ?
3 eğer bir ihtimal sezeryan olmam halınde genelde kaçıncı haftada alıyorsunuz ...
4 Yolculuk yapabilirmiyim ?
Bi sorum daha vardı ama çok abuk gelebilir die sildim , ama siz görün istedimm 5. ( abuk soru ) sancım , suyum geldiğinde ne yapmalıyımşimdi siz içinizden diyorsunuzki e hastaneye gitmen lazım .. ,
Asistanını arayıp hasteneye gitmem lazım demiii o yüzden bunu sormayayım dedim
Geçen muayene de sordum hiç tartmıyorsunuz bende pek kilo almıyorum dedim
Bebek gayet iyi kilo alıyor dedi bende zaten kilolu hamile kalmıştım
O yüzden senin alışında normal dedi zaten 6-13 kilo arası normalmiş 6 kilo ile hamileliği bitirmek gayet normaldir merak etme dedi ..
:) Bence iyi yapmışsın liste yapmakla çünki ben her seferde unutuyorum :) eve gelince aaa ben bunu sorcaktım diyorum.
Ama artık ne yazıkki soru soracak bir doktorum yok. :S hastahaneden ayrıldı ve 1 ay çalışmayacakmış. Şimdi yeni bir doktor bakıyorum mona sen hangi hastahaneye gidiyorsun yakınız memnunsan bende orayı tercih edebilirim.
Bu arada sancı ve su gelme anında ne yapacağını sorman hiç abuk değil canım
Ilk doğumun sanırım bence aklında ne varsa sor😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?