2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Kilo alimi ve gobek buyumesi duranvar mi bende oyle bir durumvar da

Benim hamileliğin başından beri kilo alımım zaten yavaştı şimdide durdu ama göbek büyümemi fark etmiyorum Perşembe günü kont var benimde
Doktorum hiç tartmadı beni şimdiye kadar ben kilomu kendin takip ettiğim kadarı ile 4-5 kilo aldım

eneeee yavrilerre bak sen zıpırlık yaptılar

Tabiki çok güzel tarifsiz bir duygu canım onun o hareketlerini hissetmek
Kızmak değil endişeleniyorum sadece inşallah zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla sıhhatle...

İnşallah İnşallahhhh

Allah allah bu da kiloya bakmayan doktorlardan demekki ne çeşit dr larımız var ,
kilo artışını yada düşüşünü takip etmesi gerekiyor bu hamileler için çok önemli sadece bebeğe bakarak değil anneninde incelenip bir bütün halinde bu süreci geçirmek en enn doğrusu yaa neden böyle yapıyorlar ...

Kızlar bebeğimin kıyafetlerini yıkamak için deterjan bakayım dedim dallin sıvı deterjanı 2lt 30 küsür liraydı çok pahalı geldi , siz ne ile yıkayacaksınız ?

bide bebek yumuşatıcısı kullanacakmısınız gerek var mı kokusu rahatsız edebilir gibi geliyor bebişi ...

Yumusatici hic kullanmadim.ddalin sivi kullandim.5-6ay sonrada normal omoyla yikamaya basladim bir sorun yasamadim.

yok canım ya gayet güzel durmuş bence.

zaten etek ya da elbise giyince bacaklar yara gibi oluyor sıcaktan. bende illa tayt giyiyorum altına.

Altina pantolon giysem cok patliyorum corap giysem cok yapisiyo rahatsiz ediyo.ama bu cok yapismadigindan cok rahat ettim.
Ay tuhaf durmamasina cok sevindim dun butun gun tuhaf hissederek gezdim ama rahat diye de giyesim geldi:) sagol canim.

Altina pantolon giysem cok patliyorum corap giysem cok yapisiyo rahatsiz ediyo.ama bu cok yapismadigindan cok rahat ettim.
Ay tuhaf durmamasina cok sevindim dun butun gun tuhaf hissederek gezdim ama rahat diye de giyesim geldi:) sagol canim.

yok canım gayet güzel, taytları tuniklerle giydiğin sürece kötü durmaz

Yok şekerim hiç kötüdeğil ,, giy nasıl rahat ediyorsannnn olmuşşş

Tesekkur ederim canim sagol
Aranizda soylemesi ayip ara ara ishal olan var mi

benım belli olmuyor bi ishal bi kabız bi acayip oldu metebolizmam ....

Öğlen yyediklerime dikkat edersem ishal olmuyorum sıcakta herşey çabuk bozulabiliyor o yüzden ishal olduğum zaman bekleyen bir yiyeceğe bağlıyorum ...

Ben kabiz olmadim hic normaldede olmam ama ben de usuyunce oluyor genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…