- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.421
Haftaici zaten esim yok cikamam.haftasonu da beraber cikiyoruz bebelerle.esim cik gez diyor ama ben dinlenmeyi tercih edyrm.malum cok yoruluyorum.tehlikeli durumlarda benim kiz da hemwn gelir tutar elimi ama oglan alip basini gidiyor.alfi olarak kizdan bir ay daha geri o yuzden tehlikeyi anlamasi icin de biraz daha var anlayinca o da tutar herhalde.kizim cok kontrollu bir cocuk zatwn.en tehlikeli oyuncaga binse yine dusmez cok temkinli iner cikar on kere bakar oglan da ativerir kendini tam deli dembelek:) erkek cocuklari hep boyle sanirim.eskiden daha gozu karaydi simdi buyudukce anliyor daha temkinli ama daha tam anlamasi icin zaman lazim.bi de isine gelmiyo bizim oglanin o oyle deli dembelek seviyo:))ben tek başıma çıkmazsam çatlarım herhalde.. ayağım sakat diye bu ara çıkamıyorum çatlıcam evde oturmaktan. oğlanı adamla her gün yolluyorum ama ben iki güne bir çıkıyorum. biz oğlanı salıyoz dışarıda içeride her yerde peşinden koşuyoruz. yetişemediğimiz yerde karşıdan gelenler durduruyor :) hareketli çocuk böyle oluyor napıcaksın.. bizimki sürekli el tutturmaz ama arabaların olduğu yerde tutulur diye diye alıştırdım 20 aydan sonra.. onun dışında serbest koşmasına izin verdiğim için tutuyor hiç zorluk çıkartmıyor çoğu zaman çok şükür
günaydın canım sana da..
Aynisi bende mevcut sanki burnum tikanik gibi.. Offfff bu sicaklar da bir yândan mahvediyooorrr biziiiiNefes almanız nasıl kızlar benım burnum afedersiniz temiz içi ama yınede zor nefes alıyorum burun içi etlerim şişmişte nefes almamı engelliyor gibi sizde durumlar nasıl ?
Ben ilk cocugumda hep yalniz yaptirmistim yine oyle yaparim sorun olacagini sanmiyorumbebegini tek basina banyo yaptirmayi dusunen varmi??ben tek yaptirmak istiyorum ilk gunden itibaren sorun olurmu??sizce yardim alaym mi??
bebegini tek basina banyo yaptirmayi dusunen varmi??ben tek yaptirmak istiyorum ilk gunden itibaren sorun olurmu??sizce yardim alaym mi??
Nefes almanız nasıl kızlar benım burnum afedersiniz temiz içi ama yınede zor nefes alıyorum burun içi etlerim şişmişte nefes almamı engelliyor gibi sizde durumlar nasıl ?
nerelerdesin sen ne zamandır yoktun burada. valla hiç nefes alamıyorum ayrıca tıkanık burnum ama aşırı derecede zorluyor şuan beni napçam bilmiyorum sprey felan kullanamazmıyız?
Canım yardım edenim olmasına rağmen hiç kabul etmedim hem kendim yaptırdım. hiçte zorlanmadım. aç youtube izle. file mile de kullanmadım yatırdım sol koluma aldığım banyonun içinde sol elimlede onun sol kolunu tuttu yıkadım. kafasına bile geriye doğru su döktüm gene aynı yapıcam. kimsenin elinde heba olmucak bebeğim yıkıcam kendim.
Nefes almanız nasıl kızlar benım burnum afedersiniz temiz içi ama yınede zor nefes alıyorum burun içi etlerim şişmişte nefes almamı engelliyor gibi sizde durumlar nasıl ?
Gunaydinlaaaaârrrrr en guzel guzel anneler
Günaydınlar :) Sıcaklarla aranız nasıl?
Günaydın Canım,
Bu sorunu bende yaşıyorum.
Hayatımda horlama bilmeyen ben aşırı hormalamaya başladım ve gün içerisinde nefes alamıyor gibi oluyorum.
Günaydın Canım,
Bu sorunu bende yaşıyorum.
Hayatımda horlama bilmeyen ben aşırı hormalamaya başladım ve gün içerisinde nefes alamıyor gibi oluyorum.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben pişiyorum yaa eşim sıcak değil diyor ben yanıyorum sürekli pervane önunde durasım var çarpılırım bir yerım tutulur die ara ara açıyorum ,
Bilmiyorum ben horluyormuyum !ama burnum temız olduğu halde bir türlü rahat nefes alamıyorum etler şişmiş içerde kesin ...
Nasıl gidiyor hamileliğin kilo durumun işyerindeki durumun ,
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben pişiyorum yaa eşim sıcak değil diyor ben yanıyorum sürekli pervane önunde durasım var çarpılırım bir yerım tutulur die ara ara açıyorum ,
Bilmiyorum ben horluyormuyum !ama burnum temız olduğu halde bir türlü rahat nefes alamıyorum etler şişmiş içerde kesin ...
Nasıl gidiyor hamileliğin kilo durumun işyerindeki durumun ,
Bende yaşıyorum bu sorunu. Hatta geçen gece horlamama uyandım :) Doktor normal olduğunu söyledi, kan hacmi artıyormuş ondan olurmuş. Ara ara burnumu temizledikçe kan da geliyor mesela. Eşime çok horluyorsun diyen ben, ondan bir farkım kalmadı
İnşallah yaa sıcaklar bastırdı ama yıne şanslıyız geç başladı temmuzdayız çoğu gitti azı kaldıı ha gayretttttttttPişmek ne kelime, heleki akşamları içimde sanki soba yanıyor. Ayaklarımın altından alevler çıkıyor. Rabbim biz güç kuvvet versin, daha havalar yeni ısındı sayılır.
Canım hamilelik iyi gidiyor, kilo alımım yavaşladı dikkat ediyorum. Abur cubur yemiyorum ve günde 3 litre su içiyorum. Su ödemi fazlasıyla azalttı.
Sadece nefes problemi ve gece uykuları sıkıntılı. Dört yastıkla uyuyorum :)
İş yerinde yoğunluğum çok oluyor. Ben izindeyken işlerimi devir ettiğim arkadaşa işleri öğretiyorum kafa bir milyon oluyor gün sonunda.
Haftaya 1 haftalığına izin aldım kafa dağıtmak için ailecek ayvalığa gidiyoruz.Denizede girmek istiyorum bakalım nasıl olcak :)
Eşim horlamalarımdan muzdarip hiç hoşuna gitmedi bu durum :) Hatta beni videoya çekip hafta hafta telefonun kaydetmiş :) 24. haftadan itibaren horlamaya başlamışım :)
İnşallah yaa sıcaklar bastırdı ama yıne şanslıyız geç başladı temmuzdayız çoğu gitti azı kaldıı ha gayrettttttttt
girersin canım ıslak mayonu hemen çıkarırsın dikkat edersin iyi gelecektir, bizim burda bi site var biliyosundur belki sanayının gırışınde o sitenın içinde yemek yerleri var yemeğe buraya gittiğim zaman site sakınlerı havuza girdiğini görüyorum yaa içim gidiyor bu sıcakta atasım var kendımı suyaaa cupppppppppppppp
Ayy çok fenaaa şantajolarak kullanmasınnnn sakın sonra sanaayy bende horluyormuyum acaba eşim bişe demedi bugune kadar
Evet canım biliyorum beyaz siteler :) biz allahtan yol tarafına bakıyoruz yoksa bende kafayı yerdim :)
Evet canım yedek alıcam yanıma değişikli giycem artık kurutuo kurutup
senin iş durumun nasıl ne zaman çıkacaksın belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?