2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Mira canim hayirlisi olsun .saglicakla al kucagina ins.
Jang canim gule gule kullan hepsi cok guzel.ben o kadar bile almam.oglandan kalma var .bikac parca da yenidogan alicam oldu bitti.ben onden citcit ve tulum alicam.pazardan alicam ben de.gunluge hic para vermeye gerek yok.bayramda esimin memleketine gidicez.oranin pazarindan alirim diyorum.
Biz de bugun cocuklarin oyun odasina alisveris yapicaz.kreslerdeki gibi kaydorak, minik ev , salincak filan alicaz.oyun odalari mini bir park olucak ) alta da oyun halisi yaptircam boydan boya.ev krese donucek :) kaysin ziplasinlar :))

sağol canım.. çok güzel düşünmüşsün. ben o kadar büyük çaplı birşey düşünemiyorum zaten evin altında sağ sol ön 3 tarafta park var. ama eve bi elektronik salıncak alacağım büyük oyalanırken küçüğü oyalamak adına. haklısın bizde de belki gerek kalmazdı da yeğenlere yolladık unisex kıyafetleri sürpriz ikizleri olmuştu da 4 ve 5. bebekleri :)) toplasan orta bir koli anca kıyafet bıraktım evde. bi de mevsimleri değişik bizimkilerin biri haziranda doğdu diğeri eylül.. mevsimliklerin bedeni büyük.. o yüzden sadece ilk 3 ay giydirilecek şeyleri aldım.. sonrası abden devam yahut yeni alışverişler :) civil diye bir marka var ben onu öneririm ankarada da vardır mutlaka kimbilri kaç tane. pazar fiyatına %100 pamuk kıyafetler alıyorsun. orayı keşfettiğimden beri her yeri bıraktım başka hiçbir yerdeki kumaşları beğenmez oldum. bi git gez fırsatın olursa..
birşey soracağım. arabanız var sizin ama bebek arabası için ne kullanıyorsun nasıl kullanıyorzun? alt komşunun bebeği oldu arası 20 ay. 2.puseti düşünüyor. yan yana mı arka arkaya mı alsın sence?

Canim bizim evimiz de 600dairelik buyuk bir site ve buyuk bir bahcesi var.parklari basket sahasi genis cim alani vs hepsi var ama ben evdede bir alan olusturmak istedim.sonucta evde de bos bos gezmesinler tv izlemesinler istyrm ayrica kis geldiginde parkada cikamayacaklar.kaydirak ve citten havuz gordum cok hosuma gitti ama dogumdan sonra almaya karar verdim..simdilik 1tane cadir , ahsap bir suru egitici oyuncak aldim.onlarla oturup oynamayi cok sevyrm.bi tane de oyuncak kafeste kuş aldik.25 farkli cumle kuruyo hem hayvanlara alissin hem kelime hazineleri gelissin diye.korkmadilar pek ilgilendiler:)) bakici ise baslasin full egitici oyunlara yonelicem sipalarla ins.bu arada dun parka gittik.bizim sipalar kendi kendilerine kaymayi ogrenmisler artik dun itibariyle ispatlandi:)) canim ben yanyana aldim isimi gordu.bizimkiler arabayi oldum olasi sevmedi.arabada sabitsinya sevmiyorlar:) illa hareketli olucaklar:)) analari gibi oturmayi sevmiyotlar:) ben de her zamanki gibi en uygun fiyatliyi almistim iyi oldu icim yanmadi fazla para verdim ama oturmuyorlar bile diye:)) civili bilyrm canimama online alisverisinden alyrm ben magazasi bize ters

Sagll canim amin ins canım benim sipa da oyle surekli tepiniyo, daha cok kasiklarima vuruyo kafasi orda cunku, vajinadan cikacak gibi tepiniyo.ikizlerim de oyleydi.bu kotu degil iyi bir sey

bendede aynı hareketlilik var ayaklar aşağıda çıkacakmış gibi tırsıyorumm

oo süper olur bebeler için yan odada oyun parkı daha ne olsun

bende cumartesi kontrole gittim karnımın büyüklüğünü kapıdan girişte oturmadan doktorum hemen fark etti , bende size bunu soracaktım dedim çok şiştim.
içerde durumlar nasıl bi bakalım dedi ,

neyse ultrs geçtik karnımı açtım tam yatmadan hemşiresi önce tansiyonunu ölçelim dedi ben HÖNKK hatırlarsanız cuma günü bu sebepten kızmıştım dr uma ama nedense birşey söyl eyemeden lafım ağzımda kaldı sonra ults baktı 1 buçuk kiloyu geçmişisiz bende 68 kilo olmuşum karnımın büyük ve aşağıda olması genetik bebeği önde taşıyorsun anormal bir buyume yok bebekte gunuyle uygun dedi , bebeğin duruşu şuan ters dedi
19 temmuz cumartesi için 32. hafta raporunu vericez gel dedi ,
makarna pilav ekmek hamur işini yasakladı ek olarak şeker tuz zaten yasaktı ...
Bolbol suya devam bukadar kızlarrr
,

ben kışın da götürüyorum parka bi kutu mendille silip öyle kayıyoruz sallanıyoruz :)) ev bizim değil 2+1 ve lojman şu anda. alsak koyacak yer yok eşyaların yarısını annemlerde bırakıp geldim buraya. hayat boyu bize yerleşik düzen yok en az bi 15 sene. o yüzden eve almak bize uymaz.. kuş güzel fikirmiş resmini ya da markasını paylaşır msn? gerçi bizimki fazla geveze ama :)) balık alıp beslemeyi düşünüyorum normalde hiç sevmem ama bizimkini ancak canlı hayvan sakinleştiriyor. kuşa alerjim var diğerleri de malum nedenlerden dolayı.
araba gerekmeyen avm içi hastane gb yerlerde nasıl zaptediyorsun. akıllılar demek ki tek başına başa çıkabiliyorsun. bizimkini havaalnında bile 4 polis ben anane zor zaptettik :) çok aşırı hareketli. onun peşine koşacam derken zaten ayağım sakatlandı ya.. bebek arabasından nefret diyor çoğu zaman. itmesine izin veriyorum yorulurssa ya da ben yorulursam biniyoruz sadece.. 1.5 yaşından sonra yavaş yavaş elini tutturmaya başladı. kafası iyiyse o da :)

canım set e baktım önce onu söyliyim ben içerisindeki alkol sebebiyle sebamed kullanmıyorum. açıkçası ben banyo için sadece küvet ve file aldım 30 tutmuştu hepi topu. sıcaklığı elimle ölçtüm hep. şampuan da bir tane aldım 2 sene oldu hala kullanıyoruz bitmedi nohut kdr birşey kullanıyorsun. zeytinyağını ılıtıp sürmek dışında da piyasa yağlarından kullanmadım. benim gb adama gereksiz bu kdr şey. senin alacağın markalar uyuyorsa kafana olabilir..
bebişe de maşallah annesi önden gidiyor sadece 19 temmuz senin için erken değil mi rapor tarihi 32+0 olması lazım..

Gereksiz değil mi bukadar para vermek haklısınız ,
cumartesi günü 30+3 tüm ultrs kağıdındada bu yazıyor , 19 temmuzda gel dedi bilmiyorum erken mi oluyor 32+ lı günlerde mi vermesi gerekiyor raporu ?

ben öyle biliyorum canım bana 11-12 temmuz dediler dr da. bdt 5 eylül senin neredeyse 2 hafta önden bende.. boşuna yanmasın hakların birilerine daha sor istersen..

masallh canim.bisey sorcam senin sipa 2hafta onden gidiyordu ne oldu o durum.ben de 15inde tekrar gidicem bakalim ne diycek

Yok canim yaa tek nasil zaptedeyim tek disari cikmiyorum ki.oglan daha bu yasta 3cocuga bedel, goren 1, 5yasinda olduguna inanmiyor:) yasitlarina gore hareket acisindan rahat 1sene onde arabada durmuyorlar hic sevmediler bastan beri ama mecbur heryere arabayla gidiyoruz.ellerine meyve kraker veryrm oyalamak icin.bi sure oyalaniyorlar.yurumek iaterlerse de babasi oglani zaptediyo.kiz oglana gore cok iyi az cok laf dinliyo onunlada ben ugrasyrm idare edyrz.avmde filan uzun sure durmuyorz zaten bu yuzden.genelde stres atsinlar diye park ve oyun parklarindayiz.el tutma da ne demwk onu hic bilmiyoruz biz hayatta tutmuyorlar.cok ozgur ruhlu benimkiler :) kusun kutusunu atmisim canim kusura bakma

Sabah sabah kahvaltiya gidelim dedik dayi kiziyla.bizimkiler yorulmadi biz yorulduk:))en iyisi ev be evim evim guzel evim:))

ben tek başıma çıkmazsam çatlarım herhalde.. ayağım sakat diye bu ara çıkamıyorum çatlıcam evde oturmaktan. oğlanı adamla her gün yolluyorum ama ben iki güne bir çıkıyorum. biz oğlanı salıyoz dışarıda içeride her yerde peşinden koşuyoruz. yetişemediğimiz yerde karşıdan gelenler durduruyor :) hareketli çocuk böyle oluyor napıcaksın.. bizimki sürekli el tutturmaz ama arabaların olduğu yerde tutulur diye diye alıştırdım 20 aydan sonra.. onun dışında serbest koşmasına izin verdiğim için tutuyor hiç zorluk çıkartmıyor çoğu zaman çok şükür

Günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeee
günaydın canım sana da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…