- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.321
ben unibaby nin ürünlerini aldım şimdilik yenidoğan serisini. kalan eksikleri de doğumdan sonra artık.. göbek temizleyicisi vs de almak lazımmış sanırım. prima aldım bir tane yenidoğan prminiumdan.
ay hareketli olsun daha iyi, doğunca gündüz kudurur gece uyur
Dogdugunda da anne karnindaki gibi aktir olacaksa ben yandim.keske gunduz kudurup gece uyusa birde gece kudurup gunduz uyursa ne yapmali ALLAH muhafaza
Merhaba kizlar nasilsiniz hafta sonu sanirim herkesler çok yoğun uğrayan olmamis :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen öyle canım.. düşüyor kalkıyor sağı solu çarpıyor yatakta bile rahat değiller.. birilerinin yardıma gelmesine çok sevindim inan.. Allah kulunu darda bırakmıyor. keşke doğumda benim yanıma da 3 gün gelecek birini bulabilseydim. eşim tek halledemez adam bana mı yetişsin bebeğe mi oğlana mı? mecbur ben de eltime gidiyorum. Allah bin kere razı olsun ondan. annem yapmıyor onun yaptığını. rizeye beni getirdiler güya. yol boyu oğlan bende kaldı istifra ettim hibirinden haberleri olmadı. eve gidince de çok yoruldum diye benden önce yattılar. bi de güzel olay çıkarttı gider ayak alakasız yere ben daha buralara gelmem diye ağlamaya başladı sokak ortasında. dedim doğumuma gelmiyorsun gezmek deyince koşuyorsun gelmeye niyetin yok bari basit şeyleri bahane etme gelmicem de.. çok kızdım artık biraz küskün ayrıldık yine.. ben mi tahammülsüz oldum artık bilmiyorum. benim annelik mantığımla onunki asla birbirini tutmuyor. evladım yurt dışında olsa damatla kavgalı olsam bile giderim diye düşünüyorum. hayat ne gösterir bilnimez kızım yok henüz gelinler de kapıdan bacadan sokar mı beni bilmem :))Selam herkese.oyle hareketli cocuk gunduz yorulup ge e uyuyor diye hayal kurmayin:)) gece de uyumak istemiyo, yatakta da dört döndüğünden kirk kere uyanıyor:))
Benim kiz cok şükür iyileşti. Annesini duydu sanırım:)) esimin dayikizi yardmci oluyor sagolsun.disarda isim olsa birakip marmete gidiyorum filan.2hafta daha burda ins.hem sahurda esime de eşlik ediyo beraber oruc tutuyorlar.haftaya da annesi gelicek uc bes gün. Iyi oldu yani Allah bu yalniz donemde acidi da birilerini gonderdi sukurler olsun.esimin yengesi dayisi beni çok sever dogumda da yalniz kalicamya yengesi 3-4gun gelirim diyo sagolsun.hem de calisiyo kadin durumlari kotu.gunluk ise gitmese parasi kesiliyor a.a sagolsun dusunmesi yeter cok mutlu oldum aslinda kizini gondrmesine.moral oldu bana.bizi dusunen birilerinin olmasi güzel biseymis.hic bunu hissetmeyince iyi geliyor valla.
benimki tek başına da öyle canım. dışarıda arkasına bile bakmaz. birini gördü mü anında satar.. ayder e gittik bizimle anneeanneyle dedeyle oturmadı o haliyle yayla tepesinde yeni evli çiftin yanına gitti izinsiz pat diye oturdu bişeyler annlatnaya başladı biz utandık geri kaçtık tam yarım saat biz aşağıda o yukarıda muhabbet etti onlarla:)) ama en ufak arızası olsa koca dünya yıkılır anne baba diye :))Jang anim cok dogru.bana cok duskunler ama normalde de bagimsiz ikisi de.yani kendi baslarina oynarlar , disari cikinca parkta beni unuturlar cok sosyaller ama hastalik ve ariza hallerde bana yapisiyorlar.hosuma gidiyor hem özgür hem bağımsız olmaları ama yoruyor da işte.
Cumbo hayirlisi ile git gel canim.
aynen öyle canım.. düşüyor kalkıyor sağı solu çarpıyor yatakta bile rahat değiller.. birilerinin yardıma gelmesine çok sevindim inan.. Allah kulunu darda bırakmıyor. keşke doğumda benim yanıma da 3 gün gelecek birini bulabilseydim. eşim tek halledemez adam bana mı yetişsin bebeğe mi oğlana mı? mecbur ben de eltime gidiyorum. Allah bin kere razı olsun ondan. annem yapmıyor onun yaptığını. rizeye beni getirdiler güya. yol boyu oğlan bende kaldı istifra ettim hibirinden haberleri olmadı. eve gidince de çok yoruldum diye benden önce yattılar. bi de güzel olay çıkarttı gider ayak alakasız yere ben daha buralara gelmem diye ağlamaya başladı sokak ortasında. dedim doğumuma gelmiyorsun gezmek deyince koşuyorsun gelmeye niyetin yok bari basit şeyleri bahane etme gelmicem de.. çok kızdım artık biraz küskün ayrıldık yine.. ben mi tahammülsüz oldum artık bilmiyorum. benim annelik mantığımla onunki asla birbirini tutmuyor. evladım yurt dışında olsa damatla kavgalı olsam bile giderim diye düşünüyorum. hayat ne gösterir bilnimez kızım yok henüz gelinler de kapıdan bacadan sokar mı beni bilmem :))
benimki tek başına da öyle canım. dışarıda arkasına bile bakmaz. birini gördü mü anında satar.. ayder e gittik bizimle anneeanneyle dedeyle oturmadı o haliyle yayla tepesinde yeni evli çiftin yanına gitti izinsiz pat diye oturdu bişeyler annlatnaya başladı biz utandık geri kaçtık tam yarım saat biz aşağıda o yukarıda muhabbet etti onlarla:)) ama en ufak arızası olsa koca dünya yıkılır anne baba diye :))
Selam herkese.oyle hareketli cocuk gunduz yorulup ge e uyuyor diye hayal kurmayin:)) gece de uyumak istemiyo, yatakta da dört döndüğünden kirk kere uyanıyor:))
Benim kiz cok şükür iyileşti. Annesini duydu sanırım:)) esimin dayikizi yardmci oluyor sagolsun.disarda isim olsa birakip marmete gidiyorum filan.2hafta daha burda ins.hem sahurda esime de eşlik ediyo beraber oruc tutuyorlar.haftaya da annesi gelicek uc bes gün. Iyi oldu yani Allah bu yalniz donemde acidi da birilerini gonderdi sukurler olsun.esimin yengesi dayisi beni çok sever dogumda da yalniz kalicamya yengesi 3-4gun gelirim diyo sagolsun.hem de calisiyo kadin durumlari kotu.gunluk ise gitmese parasi kesiliyor a.a sagolsun dusunmesi yeter cok mutlu oldum aslinda kizini gondrmesine.moral oldu bana.bizi dusunen birilerinin olmasi güzel biseymis.hic bunu hissetmeyince iyi geliyor valla.
Günaydın şekerim çok sevindim minik kuzun iyi olmuş Maşallah
Ne güzel rabbim veriyor herşeyin kolaylığını kul sıkışmayınca hızır yetişmiyor ,
İnşallah doğumundada yardımcı olurlar da rahat güzel bir şekilde kucağına alırsın .
B,zde hafta sony bursadaydık çok güzeldi havalar hafif serin esti bunaltmadı çok güzeldi , gece geç geldik 4 saatlik uykuyla işe geldim fenayım
Sagol canim yaasenin de gezmene sevindim.olsun aksam uyursun.iyi stres atmissindir masallah
Canim Allah kabul etsin .ben dayanamam malum cocuklarada bakiyorum.normaldede sık sık az az yiyen biriyim.duser bayilirim mazallah.sen yine de tedbirli ol havalar sıcak süre uzun.valla ben de hergün corba ana yemek pilav tatli tarzi yapyrm malum oruc herkes..evet gidince eve hemen uyumayı düşünüyorum İftara kadar , eşim oruçlu annem gelirsiniz akşam dedi yemek derdim yok ondan yatarım
inşallah ,
bide ben hafta sonu oruç tuttum biliyonuzmuu :44: hiç susamadım acıkmadım da ama vicdanım çok fenaydı ,:44: sankı karnım susuz kaldı küçüldü büzüştü gibi hissettim ,Allah aff etsin sonradan borçları tutucaz inşallah ,
Gobus yokmu gobuss
Gobus yokmu gobuss
Yok canim iyi bence cok buyuk degil.toplamda kac kilo almistin .benim de şöyle
hafta sonu kv de tartıldım 66 yım tok karnına ise 67 buçuk oluyorum ,
aç tok bukadar fark eder mi hohhh
Yok canim iyi bence cok buyuk degil.toplamda kac kilo almistin .benim de şöyle
hafta sonu kv de tartıldım 66 yım tok karnına ise 67 buçuk oluyorum ,
aç tok bukadar fark eder mi hohhh
Ayni kiodayiz.kacla baslamistin.farkeder canim daha fazla bile farkeder.
Ayni kiodayiz.kacla baslamistin.farkeder canim daha fazla bile farkeder.
60 la başlamıştım ilk 3ay 3kilo verdim sonra onu aldımüzerine 7 kilo aldım
ay kuzum ben kavga dövüş idare ediyorum ama en ufak birşey olsa onlara önce ben koşuyorum derdimi tasamı da genel olarak bilmezler ama sorarlarsa söylerim. sizinkiler hiç aramıyor mu yaa? ne demek bırak yeni torunu aslan gb bi oğlan bi kız torunları var dah ne istiyorlar. insan onların yüzünü görmeden sesini duymadan nasıl yaşar nasıl ananeyim der?? bi de böyle mübarek günlerde küs olmaktan çok korkuyorum ben. hep de bu zamanlar birbirimize gireriz şeytan dürtüyor işte..Canim yabanci insan kendi ailenden cok daha iyi olabiliyor çoğu zaman.bizim dayinin esi de oyle iste sagolsunaman canim takma bosver zorla güzellik olmuyor.biliyor musun benim ailem bu hamileligimi bilmiyor .dogurcam bi torunlari daha olucak haberleri yok gorusmuyorum ama artik icimdekileri öyle tuketmisler ki uzulmuyorum .bosver Rabbin yaninda olsun yetr diyorum.
Dun bebeleri balkonda havuza soktuk çok eglendiler.iftar sonrasi cai muzik olan bi yere semaverde cay ictik.bebelerin uyku saatinde ilk denemeydi ve cok sukur uyudular.cok iyi oldu hava aldik.
bursalı mıydın mona canım sen? bursada 3 yıl çalıştım daha geçen ay oradaydım annem de bursalı. çok severim. işte zor oluyordur sıcaklarda Allah yardımcın olsun.. rapor al çık istersen. ocakta raporlar sıfırlanıyor ne de olsa.. şimdi alacağın rapor farkettirmez gb geliyor. sene sonuna kadar neredeyse ücretli izinde olacağız.. bunalırsan düşünme derim..
Günaydın şekerim çok sevindim minik kuzun iyi olmuş Maşallah
Ne güzel rabbim veriyor herşeyin kolaylığını kul sıkışmayınca hızır yetişmiyor ,
İnşallah doğumundada yardımcı olurlar da rahat güzel bir şekilde kucağına alırsın .
B,zde hafta sony bursadaydık çok güzeldi havalar hafif serin esti bunaltmadı çok güzeldi , gece geç geldik 4 saatlik uykuyla işe geldim fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?