• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Güle güle kullanın canım
deterjan yumuşatıcı olarak dalini tek geçerim
sampuan ,bebek yagi, sabun olarak sebamedi oneririm oglumda hala sebamed sampuan kullanirim
bir de yikarken ben sunger kullanmadim tulbent ya da agiz bezleri varya onla yikamistim.
aklima gelenler bunlar canim

Bugün bir kaç parça birşeyler daha aldım. Dalinin yumuşatıcısı indirimdeydi ondan aldım bende :D Bebeğin elbiselerini yıkayacağım denemiş olacağım.
Bebek bezi olarak ne kullanıyorsunuz?

Bu arada benim bebek çok oynuyor acaba bu normal mi?

Sıcaktan bayılıyorum, pc nin ısısına bile katlanamıyorum, o yüzden sık girmiyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/inci-uzayan-sallanir-besik-karyola-bebek-odasi-107435016

bu beşiği sipariş ettim bu arada umarım pişman olmam. bebeğin kıyafetleri de tamam. bir tek temizlik malzemeleri kaldı ama ne alacağımı bilmiyorum.
şampuandı, yağdı vs neler lazım bir türlü bulamadım.
gule gule kullan canim.bebe sampuan vs sebamwd oneririm butun urunleri cok guzel hala kullanyrm.bebe yağı da johnsons baby bedtime oil var cok memnunum uykuya geçişi kolaylastiriyormus cok da guzel kokuyo.bastan beri kullanyrm ben de..

Günaydınn hepinizeee hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr ,

Nasılsınız ?
ben evimi taşıdım anneciğimin yakınına , yerleşmek ne zordu yaaa kiracıyız birdaha ev taşımak daha var illlaki ilerde felaketttttt :43:

akşam bursaya gidicez kv min yanına , dur durak yok anlayacağınız ,

doktor kontrolum haftaya , benım bebiş bi sağ tarafımı şişiriyor bi solumu içerde neler yapıyor bir bilsek :52: ,
gunaydin canim sonunda tasindin cok sukur.artik kafan rahat olur.
Gunaydin herkese.ben dun cok gergindimya esimle tartistim.sabah baristik ama su bir haftadir kizin hastaligi beni cok gerdi.ilk defa dun oturup agladim sinirimden .

Bugün bir kaç parça birşeyler daha aldım. Dalinin yumuşatıcısı indirimdeydi ondan aldım bende :D Bebeğin elbiselerini yıkayacağım denemiş olacağım.
Bebek bezi olarak ne kullanıyorsunuz?

Bu arada benim bebek çok oynuyor acaba bu normal mi?
Ben basta prima premium care kullandim sonra prima aktif bebeke gectim .aktif bebek daha iyi geldi bana .benim bebek kadar oynaki yoktur bir saniye durmuyor:nazar: korkma canim bebisler cok hareketli ve bu iyi birsey.ama doguncq da boyle oluyorlar haberin olsun :))

Gobus de gostereyim bari :))

Eklentiler

• $20140625_140725-1.webp
    $20140625_140725-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $20140626_111143-1.webp
    $20140626_111143-1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 36
gule gule kullan canim.bebe sampuan vs sebamwd oneririm butun urunleri cok guzel hala kullanyrm.bebe yağı da johnsons baby bedtime oil var cok memnunum uykuya geçişi kolaylastiriyormus cok da guzel kokuyo.bastan beri kullanyrm ben de..

Gunaydin herkese.ben dun cok gergindimya esimle tartistim.sabah baristik ama su bir haftadir kizin hastaligi beni cok gerdi.ilk defa dun oturup agladim sinirimden .

ahh canım kıymamam yaa uzme kendını , sabır birazcık bebelerin buyuyunce çok rahat ediceksin inşallah

Selam kizlar niye bir iki kisi disindw kimse girmiyoooo kus muyuz
Benim tayin olmadi maalesef:14:

gunaydin tatlı anneler
Günaydın canım sana da. Biz yogunduk bu ara. Annemlere de benimle geldiler rizede. Arkadaştan araba ödünç almış eşim uzungöl ayder rize şehir içi boyuna gezdik durduk 3 gün. Akşamları pert okuyordum tabii. Tayine üzüldüm hayırlısı olsun ne diyelim. Özel kurumla anlasirsin olmadı.
Güle güle kullanın canım
deterjan yumuşatıcı olarak dalini tek geçerim
sampuan ,bebek yagi, sabun olarak sebamedi oneririm oglumda hala sebamed sampuan kullanirim
bir de yikarken ben sunger kullanmadim tulbent ya da agiz bezleri varya onla yikamistim.
aklima gelenler bunlar canim
Sebamed de alkol bazı.ürünlerde de sles var diye tercih etmedim ben. Bubchen kullandım şimdi de helal sertifikalı ürünleri birlikte kullaniyoruz.

Günaydınn hepinizeee hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr ,

Nasılsınız ?
ben evimi taşıdım anneciğimin yakınına , yerleşmek ne zordu yaaa kiracıyız birdaha ev taşımak daha var illlaki ilerde felaketttttt :43:

akşam bursaya gidicez kv min yanına , dur durak yok anlayacağınız ,

doktor kontrolum haftaya , benım bebiş bi sağ tarafımı şişiriyor bi solumu içerde neler yapıyor bir bilsek :52: ,
Gözün aydın canım taşınmışsin. Bi kere de kendi evine çıkarsın biter. Bizim gibi sürekli tayinci değilsin ya haline Şükret :-( en iyi ihtimalle bi10 senede 3 taşınma yapacağız o da iller arası il.içi birşey olursa daha bile artar. Güzel.Güzel.dinlen şimdi haketmişsin :-)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de bugün yorgunluktan tuttuğumuz esyali evi yakıyordum uyuyakalmışim caydanligi ocağa koyduktan sonra bir kalktım ki her yer duman oğlumla her yeri açtık uyuyamadim korkudan şimdi o uyuyor ama ben hala uykusuz ve yorgun hissediyorum :-(

:nazar: amnda oğluşunu gsteririmiş :) daha çokk görücez bu göbüşü:1:
Az Kaldi o gobus sonmus balon olucak:))
ahh canım kıymamam yaa uzme kendını , sabır birazcık bebelerin buyuyunce çok rahat ediceksin inşallah
Canim normal olsalar sorun degil ama bir haftadir kizin 24saat agamasi ve benden baskasina gitmemesi kucak iste.esi beni cok yordu.oglan da onu kiskanip ayni seyleri yapinca cok zorlandim.yemeklerini bile bagris cigris yapiyordum.her gun igneye gittik surekli kucagimda karnimda gerilmeler oldu onada canim sıkıldı. Umarim daha uzun surmez.dua edin bana

Az Kaldi o gobus sonmus balon olucak:))

Canim normal olsalar sorun degil ama bir haftadir kizin 24saat agamasi ve benden baskasina gitmemesi kucak iste.esi beni cok yordu.oglan da onu kiskanip ayni seyleri yapinca cok zorlandim.yemeklerini bile bagris cigris yapiyordum.her gun igneye gittik surekli kucagimda karnimda gerilmeler oldu onada canim sıkıldı. Umarim daha uzun surmez.dua edin bana

Senin kız da mı hasta? Aynı şeyler.bizim oglanda da var. Kıyamet.kopuyor bütün gün. Hem boğaz hem.kulak.ikisi birden tuttu bu sefer :-( seninkinin nesi var? Geçmiş.olsun

Kızlar merhaba tekrar umarım hepiniz iyisinizdir. 26+6 iken 1200 gr dı oğlum yazmıştım daha öncede, bu sabah tekrar kontrole gittim tam 29 haftalığık oldum 1350 gr dedi doktorumuz normalde daha hızlı büyüyordu oğlumuz sanki. Doktorda sadece 100-150 gr almış ama iki hafta aralıkla normal dedi internetten baktığıma görede normal değerler arasında ama mesela normalde günü gününe doğum tarihimiz 12 eylülken biz bu zamana dek ultrason sonrası aldığımız dökümlerde muhtemel doğum tarihini hep 3 eylül 4 eylül 2 eylül falan olarak görüyorduk. Bebeğimizin gelişimi 1 hafta - 10 gün önde gittiği için, bugün aldığımız dökümde ise 11 eylül olarak görünüyor. Sadece 1 gün önce. Doktor endişelenmememi söyledi hatta daha önce gelişimin önde çıktığı haftalarda bile hep, bu şimdilik önde, ilerleyen haftlarda daha haftasına göre değerlere dönebilir demişti ama ben ister istemez tedirgin oldum. Gelişiminde yavaşlama falan yoktur dimi yaaa. Ortalama aynı haftalardayız sizin 29. haftada kaç gr dı bebekleriniz...

Senin kız da mı hasta? Aynı şeyler.bizim oglanda da var. Kıyamet.kopuyor bütün gün. Hem boğaz hem.kulak.ikisi birden tuttu bu sefer :-( seninkinin nesi var? Geçmiş.olsun

Sagol canim gecmis olsun acil sifa olsun ins.aslinda ikihaftadir bu durum var.once oglan hastalandi ustune kopek disi cikiyor diseti iltihabi oldu .bir hafta 24saat agladi yemedi icmedi uyumadi 5gun igne yedi.oh bitti derken kiz basladi oda ayni hastaliklar ama daha feci cunku oglan da ondan huy kapti ikiside hasta gibi oldular.yani uc kere ayni sureci onbesgun boyu ca pespese yasadim artik sabir kalmadi.surekli iki cocuk kucagimda indir kaldir, tuvalete bile gidemiyordum aglamktan deliriyorlardi susmuyor sakinlesmiyorlar da.cok zordu.iilk defa ikiz annesi olmanin zorlugunu bu kadar hissettim.hala heryerim agriyor kendime gelebilmis degilim.bu sureci krestelerken yasasak boyle zor olmazdi ama evde oldgm doneme denk geldi malesef

Ben basta prima premium care kullandim sonra prima aktif bebeke gectim .aktif bebek daha iyi geldi bana .benim bebek kadar oynaki yoktur bir saniye durmuyor:nazar: korkma canim bebisler cok hareketli ve bu iyi birsey.ama doguncq da boyle oluyorlar haberin olsun :))

ayy anne karnında hareketli olanlar doğuncadamı böyle oluyorlar yandıkkk :52::52::49::46::46::46:

ben unibaby nin ürünlerini aldım şimdilik yenidoğan serisini. kalan eksikleri de doğumdan sonra artık.. göbek temizleyicisi vs de almak lazımmış sanırım. prima aldım bir tane yenidoğan prminiumdan.

ay hareketli olsun daha iyi, doğunca gündüz kudurur gece uyur :D

offf bi yazamadım yaaa
alıntılarımı göstermiyor bir türlü
neyse nasılsınız annecikler..
ben de hastaneye gittim iznim bugün bitiyor ve bu sıcaklarda siirte gitmek istemiyorum.. üstelik eşim çocuğum burdayken tek başıma otelde ı-ıhh
rapor aldım doğumöncesi izne kadar raporluyum .. 32. haftada izne ayrılırım doğumsonrası inim bitince de ya istifa ederim ya da ücretsiz izin .. bakalım zaman ne gösterirse

ben bugün tekirdağa gidiyorum kızlar büyük ihtimalle giremeyebilrim nete .. 1 hafta yokum hepinize öpücükler kendinize iyi bakııınnn:16:

offf bi yazamadım yaaa
ben de hastaneye gittim iznim bugün bitiyor ve bu sıcaklarda siirte gitmek istemiyorum.. üstelik eşim çocuğum burdayken tek başıma otelde ı-ıhh
rapor aldım doğumöncesi izne kadar raporluyum .. 32. haftada izne ayrılırım doğumsonrası inim bitince de ya istifa ederim ya da ücretsiz izin .. bakalım zaman ne gösterirse

ben bugün tekirdağa gidiyorum kızlar büyük ihtimalle giremeyebilrim nete .. 1 hafta yokum hepinize öpücükler kendinize iyi bakııınnn:16:

sende kendıne iyi bakkkkk :5::49::1:

Sagol canim gecmis olsun acil sifa olsun ins.aslinda ikihaftadir bu durum var.once oglan hastalandi ustune kopek disi cikiyor diseti iltihabi oldu .bir hafta 24saat agladi yemedi icmedi uyumadi 5gun igne yedi.oh bitti derken kiz basladi oda ayni hastaliklar ama daha feci cunku oglan da ondan huy kapti ikiside hasta gibi oldular.yani uc kere ayni sureci onbesgun boyu ca pespese yasadim artik sabir kalmadi.surekli iki cocuk kucagimda indir kaldir, tuvalete bile gidemiyordum aglamktan deliriyorlardi susmuyor sakinlesmiyorlar da.cok zordu.iilk defa ikiz annesi olmanin zorlugunu bu kadar hissettim.hala heryerim agriyor kendime gelebilmis degilim.bu sureci krestelerken yasasak boyle zor olmazdi ama evde oldgm doneme denk geldi malesef
Canım sen ne kadar caktirmasan da senin ikisi de ana kuzusu bak benimki iki yaşına girdi ben bile bazen hata mi yaptım Yavrumun hakkına mi giriyorum.diyorum bazen o kdr anne istiyor ki. Bi de 5 gün önceye kadar baba da yoktu herşey benim ustumeydi. Şimdi azıcık rahatladım eşim de çok oynatmayı sevmez bahçedeki parka asansörle indirmek bile 20.dk ikna istiyor. Oğlan ağlıyor ben söylüyorum anca. Kreş olmaması kötü olmuş biraz rahatlardin hiç değilse. Neyse bunlar geçmiş olsun benim minnak da anası gb galiba bağışıklık çok kötü. Hem kulak hem boğaz yine antibiyotik kullaniyoruz maalesef. İçim yanıyor ama başka türlü de olmuyor epilepsiyi tetiklerse iltihap yavrum 6 sen3 ilaç kullanmak zorunda kalabilir :-( :-(

ayy dimi yorulup gece uyur :1::1::52:
Hiç heveslenme canım. Uyumazsa yapacak birşeyin yok.Sadece dua et melek bebek olsun. Bizimki gündüz ne yaparsa yapsın gece muhakkak kalkar iki üç kere. Öyle böyle değil ciddi ciddi yoruyoruz ama sonuç yok. Ne gündüz uykusu derin ne gece. Alt kattaki bebek uyanirsa yan odada o da uyaniyor. Gündüz terlik sesi bile yetiyor. Uykusu çok çok hafif. Sonra da erken uyandığı için benim burnumdan getiriyor. Ama bunları şikayet için söylemedim bil diye dedim. Ben de gece gündüz uykuyu hiç sevmem 7 ay bitti 6 saat uyudugum günle bile sayilidir. Bana çekmiş velet :-)

offf bi yazamadım yaaa

Güle Güle git gel canım. Rapor iyi olmuş. Yaa sen de bilirsin çalışabilir raporunu 32+0da mi yoksa 32+6da mi alacağız biz? Yahut farklı tarih mi? 4 gün farkla eş durumu tayinini kacirabilirim 37 den sonraki haftalara denk gelecek de. Bilgisi olan hatırlayan paylasabilir mi acaba?
Bi de Ramazanınız mübarek olsun..

Son düzenleme:
Back