• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

slm kızlar siz vitamin ilacını kullanıyormusunuz doktorum bıraktırdı bana şimdi tedirginim vitaminsiz kaldım diye
Merhaba canim ben hic kullanmadim vitamin vs, ilk cocukta da kullanmamistim doktorum da ustelemedi iyi besleniyorsan alma dedi
Doktoiruna guvenmelisin o sana en dogru sekilde yaklasir

cumbo inş. herşey güzel çıkar canım ben de hiç ilaç kullanmayanlardanım ,besleniyorum ,kan değrlerim de iyi ,gerek olmadığını düşünüyorum ..

günaydın herkese .
ben dün çok yoruldum kızım çok yordu ,karnımda gerilmeler oldu ,korktum açıkçası ,kızım bugün iyi gibi inş. iyi olur da en de erken doğurmam yaa,yoruyor çünkü sürekli kucak ,başkasına da gitmiyor ..:19:

Selam kizlar nasilsiniz bakalim..kimse girmiyor mu yaw topige..
Benim ogtt testim iyi cikti cok sukur tiroid de iyi hemoglobin yani kan hafif dusuk umarim demir kullan demez doktorum daha sonuclari goetermedim
Cilgin anneeeeee nasil oldu kizin umarim hala yormuyordur seni,

Günaydın Kızlar
Bayadır giremiyordum bugün anca fırsat buldum. Yarın doktor kontrolümüz var, ve doktora sormam gereken bir sürü şey var.

Üç gündür baş dönmelerim ve halsizliğim arttı.
Dün popomun üzerine oturamaz haldeydim kemiklerim çok sızladı. :(

32. haftayı beklemeden dr raporu alınmıyor sanırım.

Şimdiki sorum sizeeee :)

Çalışıyorum ve 32. haftadan sonra ücretli izin hakkım doluyor yani tahmini 21 temmuz haftası, çevremdeki bir kesim arkadaşım dayan çalış bebişinle vakit geçir derken bir taraf ise erken çık havalar çok sıcak evde duş al dinlen uykuya ve dinç olmaya çok ihtiyacın olacak der siz ne düşünürsünüz kızlar bir fikir verin bana.:49:

Gunaydinn inşallah hepimizin güzel gecr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin canimmm

Günaydın Kızlar
Bayadır giremiyordum bugün anca fırsat buldum. Yarın doktor kontrolümüz var, ve doktora sormam gereken bir sürü şey var.

Çalışıyorum ve 32. haftadan sonra ücretli izin hakkım doluyor yani tahmini 21 temmuz haftası, çevremdeki bir kesim arkadaşım dayan çalış bebişinle vakit geçir derken bir taraf ise erken çık havalar çok sıcak evde duş al dinlen uykuya ve dinç olmaya çok ihtiyacın olacak der siz ne düşünürsünüz kızlar bir fikir verin bana.:49:
Gunaydin canimm
Valla bu sicaklarda calismak cekilmiyuor.. Ben zaten esim ve cocugum bursaa kendim siirttte oldugum icin daha once rapor aldim 1 aydir da yillik iznimi kullandim yarin iznim bitiyor rapor alicam 32. Haftaya kadar, cocuk dogunca da ucretsiz izne ayrilabilirimndiye dusunuyorum.. Ama tabi hwerkesin maddi durumu veya is durumu fqrkli. Birkac ay tek maas idare edebilirseniz ve is durumun da musaitse dogum sonrasi ucretsiz izne ayrilirsin bebieinle vakit gecirirsin.. Ben ilk cocugumda 32 de izne ayrilmadim 36 da dogummyaptim o yuzden bunda mumkun oldugunca evde geciriyorum ..

Yarin tekirdaga annemlerin yazligina gidicez 10 gun ordayim.. Valiz hazirliyorum bir yandan evi topluyorum
En onemlisi bugun tayin kuaralari var dua edin benim icin hic umudum yok... Bursada 2 yer acildi ama muhtemelen ben gelemem offf aciklansin da stresten kurtulayim

Yarin tekirdaga annemlerin yazligina gidicez 10 gun ordayim.. Valiz hazirliyorum bir yandan evi topluyorum
En onemlisi bugun tayin kuaralari var dua edin benim icin hic umudum yok... Bursada 2 yer acildi ama muhtemelen ben gelemem offf aciklansin da stresten kurtulayim
Hakkinda hayirlisi olsun canim
Selam kizlar nasilsiniz bakalim..kimse girmiyor mu yaw topige..
Benim ogtt testim iyi cikti cok sukur tiroid de iyi hemoglobin yani kan hafif dusuk umarim demir kullan demez doktorum daha sonuclari goetermedim
Cilgin anneeeeee nasil oldu kizin umarim hala yormuyordur seni,
Yok canim yaa dpresyona girmem yakindir .dun aksam yikamistim .sabah tarcin kavanozunu dok.usler uztleri baslari hep tarçın. Yapismis da kafalari yPis yapis.tekrar yikadim mecbur sinirim kalkti.bu ara cok gerginim.hamileligim ilerledikce tahammülsüzlesiyorum .
Günaydın Kızlar

dayanabilirsen calis bence.ilerde bebek icin lazim olucak.

Selam kizlar niye bir iki kisi disindw kimse girmiyoooo kus muyuz
Benim tayin olmadi maalesef:14:

Ben varim...........:))

Sıcaktan bayılıyorum, pc nin ısısına bile katlanamıyorum, o yüzden sık girmiyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/inci-uzayan-sallanir-besik-karyola-bebek-odasi-107435016

bu beşiği sipariş ettim bu arada umarım pişman olmam. bebeğin kıyafetleri de tamam. bir tek temizlik malzemeleri kaldı ama ne alacağımı bilmiyorum.
şampuandı, yağdı vs neler lazım bir türlü bulamadım.

Sıcaktan bayılıyorum, pc nin ısısına bile katlanamıyorum, o yüzden sık girmiyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/inci-uzayan-sallanir-besik-karyola-bebek-odasi-107435016

bu beşiği sipariş ettim bu arada umarım pişman olmam. bebeğin kıyafetleri de tamam. bir tek temizlik malzemeleri kaldı ama ne alacağımı bilmiyorum.
şampuandı, yağdı vs neler lazım bir türlü bulamadım.

Güle güle kullanın canım
deterjan yumuşatıcı olarak dalini tek geçerim
sampuan ,bebek yagi, sabun olarak sebamedi oneririm oglumda hala sebamed sampuan kullanirim
bir de yikarken ben sunger kullanmadim tulbent ya da agiz bezleri varya onla yikamistim.
aklima gelenler bunlar canim

Günaydınn hepinizeee hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr ,

Nasılsınız ?
ben evimi taşıdım anneciğimin yakınına , yerleşmek ne zordu yaaa kiracıyız birdaha ev taşımak daha var illlaki ilerde felaketttttt :43:

akşam bursaya gidicez kv min yanına , dur durak yok anlayacağınız ,

doktor kontrolum haftaya , benım bebiş bi sağ tarafımı şişiriyor bi solumu içerde neler yapıyor bir bilsek :52: ,

Günaydın Kızlar

selam canım inşallah daha iyisindir ,

burdaki çalışan ve doğum yapan herkesin ortak kanısı şu çalışabildiğiniz son ana kadar çalışısın hatta yıllık izinler bile ilaç gibi geliyor bebişle daha çok vakit geçirmiş oluyorsunuz diyorlar eğer çok kötüleşmez isen dayan derim sağlığın daha önemli tabi ama dayanabilecek gibiysen dayan canım ,

Back