- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.341
ay kuzum ben kavga dövüş idare ediyorum ama en ufak birşey olsa onlara önce ben koşuyorum derdimi tasamı da genel olarak bilmezler ama sorarlarsa söylerim. sizinkiler hiç aramıyor mu yaa? ne demek bırak yeni torunu aslan gb bi oğlan bi kız torunları var dah ne istiyorlar. insan onların yüzünü görmeden sesini duymadan nasıl yaşar nasıl ananeyim der?? bi de böyle mübarek günlerde küs olmaktan çok korkuyorum ben. hep de bu zamanlar birbirimize gireriz şeytan dürtüyor işte..
iyi keyif yapmışsınız canım.. biz de ramazandan önce öyle yapıyorduk. güya oruçlu olan eşim benim pilim 9 da bitiyor yoksa sahurda çok kötü hasta oluyorum kalkamıyorum hiçbir şekilde. yatsıyı beklemeden yatıyorum gece kalkınca kılıyorum o kdr yani.. ama birgün dışarıda yemek yiyeceğiz haftada bir gün olarak şartladım kendimi paracıklar fazla gitmesin diye. geçen hafta bizimkilerle gezerken belki 800 belki daha fazla harcandı iki günde. o yüzden kıyamıyorum kocişime. üstelik hesapladığımız haziran maaşı da yatmadı hesabıma ondan eziyet etmeyeyim adama :)
bursalı mıydın mona canım sen? bursada 3 yıl çalıştım daha geçen ay oradaydım annem de bursalı. çok severim. işte zor oluyordur sıcaklarda Allah yardımcın olsun.. rapor al çık istersen. ocakta raporlar sıfırlanıyor ne de olsa.. şimdi alacağın rapor farkettirmez gb geliyor. sene sonuna kadar neredeyse ücretli izinde olacağız.. bunalırsan düşünme derim..
ben de kızlar 10 kg yu aşmış bulunuyorum ama 58 im henüz. göbüş aldı başını gidiyor fırsatını bulursam yollarım da şoka girersiniz diye korkuyorum :))
benim iç karnım dar herhalde. normalde 1-2 sene arayla doğum yapanlarda hiç çıkmıyor bile karın. şekil a :çılgın anne :)) bizimki 5.aya kdr dayanabildi o günden beri koca balonum benim :))
Eşimin ailesi bursada , rutın olarak 3 haftada bir gidiyoruz , evet bende sevıyorum Bursayı miss gibi havası ist.dan uzaklaşmak iyi geliyor ,
Ya benım doktor çok gerekli görmedikçe rapor vermiyor kafadan istemeye çekiniyorum , sağlık ocağının 2 gün verdiği raporlarla idare ediyorumbazen.
2 günden fazlasını kurumlara yazmıyorlar ,