- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.261
ben geldim kızlar ama kimse kalmamış yine hayret haftaiçi aktif oluyordu genelde.. birazdan valizleri hazırlayıp rizeye babamızın yanına gidiyoruz anneanne dede ben ve oğlum.. bugün dr kontrolüm vardı sağolsun rapor da verdi. 1300 gr ortalam 38 cm kdr olmuş oğluş çok sevindim :)) yalnız ben yine kum döküyorum sürekli karın ağrım var antibiyotik verdikalsiyum ve demir bağlamaya bakırdım normalin yarısında bile değiller ek ilaç verdiler mecburen. okul da dönem de bitti şükür. şimdi 19 temmuzdaki mühendislik tamamlama sınavım var ona çalışıcam tabii bi de tez. bakarsınız iki çocuklu iki diploma daha almışım seneye bu zamanlar :))
sizin bebeler ne alemde kızlar? ayaklar benimki b büyüyor mu?
ay bu arada 58 olmuşum 11 kg aldım bile. 20 den önce bitirmek istiyorum inş.. ötekinde acemiliğe gelmişti..
Gecmis olsun canim hamileyken cok zor olmali karin agrisiben geldim kızlar ama kimse kalmamış yine hayret haftaiçi aktif oluyordu genelde.. birazdan valizleri hazırlayıp rizeye babamızın yanına gidiyoruz anneanne dede ben ve oğlum.. bugün dr kontrolüm vardı sağolsun rapor da verdi. 1300 gr ortalam 38 cm kdr olmuş oğluş çok sevindim :)) yalnız ben yine kum döküyorum sürekli karın ağrım var antibiyotik verdikalsiyum ve demir bağlamaya bakırdım normalin yarısında bile değiller ek ilaç verdiler mecburen. okul da dönem de bitti şükür. şimdi 19 temmuzdaki mühendislik tamamlama sınavım var ona çalışıcam tabii bi de tez. bakarsınız iki çocuklu iki diploma daha almışım seneye bu zamanlar :))
sizin bebeler ne alemde kızlar? ayaklar benimki b büyüyor mu?
ay bu arada 58 olmuşum 11 kg aldım bile. 20 den önce bitirmek istiyorum inş.. ötekinde acemiliğe gelmişti..
Ayy ge mis olsun canim biz de yeni atlattik hastaligi .. İyi bari yanina yardimci olacak biri gelmis tam zamaninda hem de.. İnsallah biran once iyilesirlerCanim masallah.ins.istediklerini gerceklestirirsin.benim esimin dayikizi geldi dun giremedim pek. Oglumdan sonra kizim da diseti iltihsbi oldu kac gundur atesi duzene girmiyo ilac icmesine ragmen bi iniyo bi cikiyo surekli uyku halinde hicbisey yemiyo ac ac geziyo.igne verdi doktor i s o ise yarar.bugun doktordaydik persembe yine gidicez.baya yorucu gunlerim.kiz surekli kucak istiyo cok mizmiz cok yoruyo.Allahtan esimin dayi kizi geldi yardimci oluyo sagolsun.iki hafta burda ins.
Merhaba canim dogumlarimiz yakin olacak gibi.. Ben de faZla kilodan sikayetciyim ..Slm kizlar bende yeni gordum burayi bi yazayim dedim. Benimde dogum kismetse 22 eylul gibi diyor doktor. Su anda 27. Haftamdayim sadece uc kilo aldim. Hic istahim yok benim cok yemek yiyemiyorum. İlk uc ay baya zorluk yasadim bulantilardan.
Gayet normal canim uzme kendini.. Benim keyifli geciyor ilkinde de hayatimin en mutlu donemiydi.. Ama duygusallik had safhada haberleri seyredemiyorum birak haberleri klip bile seyredemiyorumMerhaba kizlarnasilsiniz ben bu aralar çok sinirliyim duygusalim alinganim esimeve arkadaslarima kotu davraniyorum ayni adet öncesi sendromu gerginliği olur ya o durumdayim ya hamilelik depresyonumu yaşıyorum acaba
sağol canım hepimize geçmiş olsunGecmis olsun canim hamileyken cok zor olmali karin agrisi
Bebise maasallah canim, ben de cok kilo aldim yaaa offf dusununce moralim bozuluyooor
Umarim isteklerin tez zamnada olur off yaa ne guzel olur hem deee
Ayy ge mis olsun canim biz de yeni atlattik hastaligi .. İyi bari yanina yardimci olacak biri gelmis tam zamaninda hem de.. İnsallah biran once iyilesirler
Merhaba canim dogumlarimiz yakin olacak gibi.. Ben de faZla kilodan sikayetciyim ..
Gayet normal canim uzme kendini.. Benim keyifli geciyor ilkinde de hayatimin en mutlu donemiydi.. Ama duygusallik had safhada haberleri seyredemiyorum birak haberleri klip bile seyredemiyorum
başta alıştırsaydın keşke öyle olmazdıGunaydin canlar
Herkes hastalikla ugrasiyor bu araalar gecmis olsun hepimize
Oglan nihayet gitti okula
Dun oturduk beraber ev kurallari koyduk bakalim isyan bayragini ne zaman acaacak
Mesela bizim inanilmaz yeme problemimiz var makarna patates kizartmasi yogurt disinda hicbirsey yemiyor ne corba ne pilav ne kofte hicbirsey..ustelik yediklarini de bilgisayar veya tablette oyun oynarken veya bisey izlerken ben yediriyorum, dusunsenize 5yasini gecti cocuk hala bebek gibi anne yediriyor.. Okulda yemiyor zaten..
İlk kuralimiz herkes kendi yemegini kendi yiyecek
Bilgs. Tablete de 1 saat sinir koyduk hepimizin 1 saat hakki var
12 tane kuarl koyduk bakalim ne kadar uyulacak..su yemek isi cozulse baska bisey istemem.
İkinci de boyle yapmiycam bebekken koyucam onune yiyebildigini yesin ilki acemiligime denk geldi
sağol canım hepimize geçmiş olsun
başta alıştırsaydın keşke öyle olmazdı
ben çok uğraştım ,kustu tekrar yedirdim ,kızım hiçbişey yemek istemiyordu ,ısrarla uğraştım
hiç öyle blendır ,sebze meyve püresi vermedim ,direk bizim yediklerimizden az tuzlu verdim ,her tada alıştırdım ,ekşi ,acı ,baharatlı ..çiğneyemezler demedim kıyma da verdim erken dönemde ,başta tükürdüler sonra çiğnemeyi de öğrendiler .
şimdi herşeyi yiyorlar çok şükür ,ellerine veriyorum yiyorlar birçok şeyi ,başta yapmak lazım sonra çok zor oluyor ..
Uzulme canim simdi cok yohunsun kilo alamamwn da normal insallah kuzularin iyilesir de sen de rahatlarsin.. Dis agrisi da zor olur kuzum yaa kiyamam onagünaydın herkese ..ben kızla uğraşıyorum bi geçmedi hastalığı anamı ağlatıyor hiç böyle huysuz olmamıştı sürekli kucak sürekli ağlama ,sinirlerimi zıplatıyor iyice ,umarım çabucak geçer .. bu haftalardan sonra bebiş artık her hafta 150-200 gram alıcak ama ben hala kilo almıyorum tartılıyorum ,bakalım kilo tavanı ne zaman olucak ,umarım oğlum iyidir içerde ,hareketlerini hissediyorumya ondan dolayı rahatım
günaydın herkese ..ben kızla uğraşıyorum bi geçmedi hastalığı anamı ağlatıyor hiç böyle huysuz olmamıştı sürekli kucak sürekli ağlama ,sinirlerimi zıplatıyor iyice ,umarım çabucak geçer .. bu haftalardan sonra bebiş artık her hafta 150-200 gram alıcak ama ben hala kilo almıyorum tartılıyorum ,bakalım kilo tavanı ne zaman olucak ,umarım oğlum iyidir içerde ,hareketlerini hissediyorumya ondan dolayı rahatım
benimkiler de kucakci degildir normalde.sagol canim amin in s.senden nabermaaşllh diyim aman bebeiş iyi olsun:) ama sende iyi ol annesi fıstık hasta die huydeğiştirmiş galiba sana düşmüş daha çok ilgi istiyor. benim kucağıma çıkmayan oğlan hastalandı diye yaka süsü gibi yapıştı kaldı. sabır napıcaksın. şifasını versin rabbim en kısa zamanda
sagol canim amin insUzulme canim simdi cok yohunsun kilo alamamwn da normal insallah kuzularin iyilesir de sen de rahatlarsin.. Dis agrisi da zor olur kuzum yaa kiyamam ona
tuh kotu olmus gercekten ins eski istahi gelirBasta iyiydik cqnim yaa.. 2.5 yasina kadr herseyi yiyordu 3 tabak corbabicerdi mesela ,hergun kofte yiyordu, en sevdigi yemek kurufwsulyeydi vs. Sonra azi disleri cikarken istwhi bir gitti .. Sonra da siirte gittik cocuk depresyonda hicbisey yemiyor zorla hep ben tiktim agzina oyunla falan .. Simdi de ceremesini cekiyorum
benimkiler de kucakci degildir normalde.sagol canim amin in s.senden naber
ne olsun cnm benimde yurt dışından akrabalar sezonu açtı. misafir gelen giden. bizde gidip geliyoruz. çocukla okadar zorki misafir ağırlamak. yapılan işler değil zor gelen oğlan hemen huy değiştiriyor. düzeni alt üst oluyor. bu ara kızlarda bir alerji var dr herşeyden olabiir
dedi. o canımı biraz sıkıyor. yumurtayı kestim bugünde deniyorum ondanmı bundanmı diyebulucam inşlhh.
ne olsun cnm benimde yurt dışından akrabalar sezonu açtı. misafir gelen giden. bizde gidip geliyoruz. çocukla okadar zorki misafir ağırlamak. yapılan işler değil zor gelen oğlan hemen huy değiştiriyor. düzeni alt üst oluyor. bu ara kızlarda bir alerji var dr herşeyden olabiir
dedi. o canımı biraz sıkıyor. yumurtayı kestim bugünde deniyorum ondanmı bundanmı diyebulucam inşlhh.
Ayy işin cok zor .gecmis olsun ama sen niye bulmaya çalışıyorsun allerji testinde cikar neye alerjisi olduğu
Ayy işin cok zor .gecmis olsun ama sen niye bulmaya çalışıyorsun allerji testinde cikar neye alerjisi olduğu
yok tatlım çıkmaya biliyor buyk kızıma yaptırdım alerjisi var ama neye olduğu testte bile bulunamadı.
himm ins.bulursun yaa .yok tatlım çıkmaya biliyor buyk kızıma yaptırdım alerjisi var ama neye olduğu testte bile bulunamadı.
yok tatlım çıkmaya biliyor buyk kızıma yaptırdım alerjisi var ama neye olduğu testte bile bulunamadı.
gecmis olsun canim bizimkinin de olmustu cikolatadan.. yumurta domates cikolata cilek bunlara bir bakmanı oneririm. bir de ilac kullanmis miydin o önemli. .cocuklarda maalesef test negatif olabiliyor
slm kızlar siz vitamin ilacını kullanıyormusunuz doktorum bıraktırdı bana şimdi tedirginim vitaminsiz kaldım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?