2014 eylül anneleri geyik formatı :))

kızlar bende dün gece lavaboya kalktığımda alt tarafımdaki kemiklerim ağrıyordu yavaş yavaş vücut kendınımı hazırlıyor ? sizlerde var mı ?

canım dün bende de oldu ne oturabildim ne yatabildim korktum vallahi.daha erken gibi geliyor bana dra gittiğimde soracağım

sor bakalım benım kontrolume 2 hafta var çok rahatsız etmiyor ama yataktan ilk uyandığımda alt kemıklerım ağrımış hareket ettikçe açıldı gibi ..

benimde 2 hafta var kontrole dün akşam gerildim biraz bi anda girdi oturuyorum olmuyo yatıyorum olmuyo ben biliyorum günümden önce dogurcam ben bu kızı

günaydın canım ,bebek demek hastalık demek ,hastaneden çıkamaz oluyorsun :))
yok işte canım hem de çocuk ynai bu ,acil hem de yani..

canım bazı özel hastanelerde nöbetçi doktor oluyor her daim ,çocuk doktoru da ama bu 3 hastanenin de yokmuş ,yakında da bunlar vardı , aslında olması lazım ,sonuçta bebek de riskli yani ne olacak koca ankarada ankaranın bi ucuna mı gidecek insanlar ,heryerde hastane yokki

saçmalık diz boyu canım acildekiler mi demiş muayene 8.30 da başlıyor diye
evet canım acil

günaydın herkese ..kızımın ateşi düştü çok şükür ama gün boyu bakıcaz duruma ..
hafif enfeksiyon varmış ,ben zaten farketmiştim çocukta bişey yok genel durumunda ama gece ateşi çok yüksek çıkınca ve inmeyince korktuk ,eşime dedim bikaç gün bekleyelim de öyle götürelim diye ama içi rahat etmedi.
doktor antibiyotik vermiş ama bi kaç gün ateş kontrolü deniycem ,düşmeze antibiyotiğe geçerim ,düşerse hiç vermiycem ,artık kendi kendimizin doktoru olduk ama ateş ciddi bir durum ,düşmeyince mecbur acile gidiyoruz ..[/QUOTE]

günaydın canım, çok geçmiş olsun. ateşin düşmesine sevindim umarım hafif bir şekilde atlatır kızın..

günaydın canım, çok geçmiş olsun. ateşin düşmesine sevindim umarım hafif bir şekilde atlatır kızın..[/QUOTE]sagpl canimm..
Mona canim eskiden korkup verirdik ama artik tecrubeli olduk iyice ilerlemeden vermiyorum ilac.uyuttum sipalari.corba yapayim tatli da yapicam ama karar veremedim.evde puding var.

daha dur çıktımı yoksa die bakacağın günlerde olacak nasılsın hakkaten rahatdurun biraz dinlen bebekde yorulmuş demekki.aşşagılamış:26:

yokya odan değil ,aşağıda olmasıyla alakası yok ,çok hareketli de ondan ,ikizlerim de öyleydi ,çok erken dönemde çok sert tekmeler atyor o yüzden aşağıdn bile hissediliyor ,zaten kafası aşağıda ,kafayı hareket ettirdikçe aşağıdan hissediyorum :) yok be rahat duruyoruz ,eşim korkusundan yanaşmıyor zaten :))

aman cnm dikkat et kendine

asıl edeyim edemiyorum maalesef ,içerdeki ALLAHa emanet artık senden naber iyileştimi kuzu ..

sorma bizde ekşın bitmiyor anacım. oğln dün koltukdan düştü agız burun kan içinde delirdim öyle görünce hemn hastaneye gtrdük . röntgen falan bişi yok şkr. ama burnu birazz şiş.bırazda burnunda yaralar var evladımın. herkesin evladı kendine güzelde benim oğlumda mşllh teyzesi kız güzeli gamzeli paşam benim. nazar çok değiyor sıpama düş bitarafdan üşütü brz o bitarafdan burnu acıyor silemiyorum bile. kız iyi oldu şükür. cadı sevgi arsızı ona kalsa hastalık bahane edip sürekli ilgi onda olsun istiyor. böyle işte cnm bunlarada şkr

Cok gecmis olsun.bizimkilerede cok nazar degiyor yaa (Rabbim korusun hepsini

Cok gecmis olsun.bizimkilerede cok nazar degiyor yaa (Rabbim korusun hepsini

oyy yaa kuzucuklara değebilir nazar ben çok inanırım eşim aksıne öyle düşünme der ama bazı kişilerin aurasından mıdır nedir iyi gözlede baksa illa bişe oluyor , okumak lazım bol bol yavrularımızı ...

hamileliğimi bile en geç ne kadar söylersem okadar iyidir die düşündüm sakladım sakladım en sonunda rapordan anlaşıldı 3. ayda işyerınde ..
Güzel şeyleri nedense bozulacak büyüsü nazar değecek die hayatımda da hep saklama iç güdüsüyle yaklaşmışımdır ne zaman sevinsem gursağımda kalıyor bunun etkiside olabilir bilinç altı yani,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…