2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Odem olmasin canim ya bir de zayif kisiler daha cok aliyor

Cumbo bu arada 25 kilo aldığında doğumdan sonra verebilmiş miydin o kiloyu ve verebildiysen ne kadar zamanda gittiler arkadaşım
Valla arkwdaslar 60 la gebe kaldim doguma 85 le girdim 1 hafta sonra 77 idim ama sonra emzirirken abarttim yine 85 oldum. Oglum 6aylik olana kadar diyet falan yapmadim 85 le basladim diyete 8 -9 ay sonra 60 oldum yine
Verxim vermesine de o 85lik 6 aylik donemde depresyondaydim kilo yuzunden yine de inat ettim oglum ek besine gemeden diyt yapmadim
Simdi o kadr almamak icin direniyorum yediklerime dikkatvediyorum 1 saat sabah yarim saat aksam kosu bandinda yuruyorum ortalama 5.5 km yuruyorum bakalim insallah cok almam bunun ustune
Haaa bi de bunda xogum sonrasi baslarim hafif diyet spor falan
Gecmis olsun canim, elbisen de pek yakismis gule gule giy

mrb kızlar bizde karneleri dagittik tatile ciktik vesselam sabah saglik ocagina gittim tetanozun ikinci dozunu vurdurdu m el dopleriyle bebisin kalp atışıni dinledik tartildim 11 kilo almis görünuyorum hemşire cok almissin dikkat et diyor banada

ben daha kızıma hiçbirsey almadım.. yataktı arabaydı yorgandı abisininkileri kullanıcam. kıyafetleri de göümcemin bebeği olacak diye atmamıştık baklam ne alemdeler 5 sene geçti üstünden yaww.. liste yapmaya başlasam iyi olacak
araba puset almadıysanız eğer chıcconun almayın kaliteli falan ama cok ağırlar.. şimdiki aklım olsa hafif alırdım .. ama yatağında memnun kalmıştım

geçmiş olsun ağrı yaptı mı aşı.. ben sağlıkçıyım ama aşıdan iğneden ödüm kopuyor. ben tek doz yaptırcam. haftaya gidicem .. kaç kilosun şimdi .. ben de tam 11 kilo almışım

bizim hemsirenin eli hafifti galiba hissetmedim desem yalan olmaz cnm :) 65 kilo olmusum hazırlıklar konusunda dertliyim annem oglumun kuculenlerini giydir diyor eşim az daha bekle diyor sinir küpü oldum desem yeri bir kiyafet gorsem daha zamani var gecistiriyorlar

Gecmis olsun canim. İnsallah kurtulursunuz epilepsiden..cogu cocukta 5 yasina kadar gecirmezse takibi birakiyorlar.. Siz de bizim gibi hasret cekiyorsunuz demek allah kavustursun
evet canım hasretteyiz tayin çıktı ücretsiz izindeyim diye aldıramadık kadroyu. bi de devam eden okulum vardı Allahtan bir ay devamsızlık yaptım 23 nisan 19 mayıs oğlanın kontrolü derken en kötü 3 haftada bir eşim yanımızdaydı. şimdi de biz onun yanına gideceğiz inş bayrama kdr. sonra yine hasretlik başlıcak doğumuma kimse gelemiyor iki taraftan da mecburen ben gideceğim. eşim bile olmayacak yanımda doğumda bugünkü derdim de o sabah beri ona içleniyorum. ((
sizin hasret nedenininz ne? sen nerdesin eşin nerde?

inş canım yaa işte 5-6 yaşına kdr senelik takip olacak. yoksa da rahatlayacağız Allahın izniyle.. benim değerim 11. ilk doğumdaki dr um hep normal derdi ama bu seferkiler daha yüzüme bakar bakmaz kan ilacı yazıyorlar iyice sinir oldum. senin kaç çıkıyo iyi diyorsun? normalde benim de kan değerlerim yüksektir hamilelikte bebecik alıyor. ama ben kan ilacını tamamen bırakamıyorum bebeğin zeka gelişimi için de demir çok önemli bir element. hayatımız da yukarıda anlattığım üzere düzene girecek tekrar bozulacak bebiş 1 aylıkken falan tamamen kendimize geleceğiz Allahın izniyle. araba da o zaman alınacak. tamamen normal geniş aile moduna gireceğiz. 4 kişi bende geniş oluyor da :)))

slm kızlar bu topikin herşeyi güzel de arada boşluyonuz haaa gözümden kaçtı sanmayın :)) daha önce de yazdıydım da silinip giden msjlarım arasında kaldı :))
bu arada benim ayaklar fena şiş. oğlan da 8. ayda yani mayısta giydiğim ayakkabının arkasına basmaktan ayakkabı yırtıldı. dinen sakıncalı diye arkası açık ayakkabı giymiyordum normalde ama ayaklar yandan üstten ve arkadan şişince mecbur kaldım almaya. şimdilik annemin hacı sandaletleriyle idare ediyorum dışarı çıkarken ama pzt okul başlıyacak gb seminer falan komik kaçar kaba biraz çünkü. o yüzden bi sandalet sipariş verdim hatta dur fotosunu ekliyim yorum yapın olmaz mı? ben de elime geçince yorum yaparım. bu arada sizlerin ayaklar ne durumda benimkiler yolculuktan mı böyle acaba? tansiyonda da birşeyler çıksa preeklamsi dicem ama o da normal..

canım chicco nun modele göre değişiyordur ben simplicity plus ını aldım. anakucağı tak diye oturuyor çok emniyetli. 6 kg araba 6 kg anakucağı. kuzenim başka marka almıştı kanz ya da kraft tam hatırlamıyorum 13 kg sırf arabaydı. hiç kullanmadılar bizimki anca bu sene kullanılır perte çıkar kar kış yaz buz demeden heryerde her koşulda o arabayla gezdik. ist-malatya-trabzon-antep-bursa-afyon-ankara nere gittiysek yanımızda uçakta o vardı. bebeğe aldığımız battaniye dışında hiçbir eşyayı bu kdr aralıksız kullanmadık. hatta eşim bu oğlan kardeşe vermez bu arabayı diyor bilmiyorum walla.. bi de lite lı bi modeli vardı o 4 e katlanıyor daha da hafif ve bagaja sığan cinsinden. ben çok memnun kaldım onu söylemek için yazdım bu kdr şeyi..

benim de 12 degerim.ikizlerimde doktor normal dediikiz olmasina ragmen icmedim ,ikizlerim de gauet zeku.zekanin ilacla olacagini dusunmyrm tamamen genetik.eskiden koyde demirmi vardi,yari ac sumuklu gezerdi bebeler:)) en iyi doktorlarin makalelerini okudum cok arastirdim bu ilac konularini,hepsi duzenli beslendikten sonra ilac takviyesine gerek olmadgi gorusunde.demirden cok zekayi omega3artiriyor ,ben de her hafta mutlaka bir yada iki kez balik tuketiyorum hem de en fazla omega olanlarini.bu yeterli geliyo bana.

Offyaa benim ce esim oyle. Daha erkenmis

senin değerlerin iyiymiş eskiden köyde ilaç yoktu ama yeşil yapraklı sebzeler bakliyat ve pekmez çok tüketiliyordu. o yüzden ne vit ne demir eksikliği yaşanacağını sanmam. ben bu gebelikte hiç birşey yiyemiyorum hala. düzenim oturmadı daha doğrusu ilk 5-6 ay bulantı olunca korkuyorum artık yemek yemeye. hep atıştırmalıklarla yaşıyorum hala ( ondan zaten endişem.. düzgün beslensem dert etmem. normalde haftada bir-iki muhakkak balık yerdim bekarken bile arkadaşlar yemese dışarıda gider yerdim şimdi belki 6 aydır ağzıma tek lokma alamadım ( o yüzden aldıklarımın maalesef istemesem de hepsi sentetik ( hiç olmamasından iyidir diyorum artık.. onları bile her zaman alamıyorum. 60 günde bitmesi gereken şişenin çok az günü kaldı oğlanla beraber içmemize rağmen daha anca yarıdayız.

oyy başka evladın var ve ondan ayrısın ( canım niye istifa ediyorsun millet atanana kadar neler çekiyor. ücretsiz izin süren var şimdi doğumdan sonra başlıyor. tayin dönemlerinde başlar tayin istersin çıkmazsa gene dilekçe verirsin. eşten tamam da Allah evlattan ayırmasın hiç dayanamıyorum ben. tabi iyiliği için belki düşünülebilir ama Allah göstermesin melankoliye meyilliyim zaten başak burcu itibariyle ince hastalıktan ölürüm herhal..
öğretmen msn başka memur mu? öğretmenlere 3 yıla kdr ücretsiz izin hakkı verildi de ondan dedim..
tuzu kısmak ne demek aksine arttırdım ne oluyorsa.. ayakları da hiç uzatamıyorum uzattığım an oğlan gelip karnım sırtım belim nere bulursa çıkıp dıgıdık yapıyor bütün gün ayaktayım yani. gece de yogunluktan nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum çoğu zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…