2014 eylül anneleri geyik formatı :))

evde yemek yokta akşamları yapamıyorum kahvaltı yumurta patates kızartması geçiştiriyorum bu haftayı mutfak eşyalarımı koliledik ...

hımmm ..nasıl gidiyor eşinle durumlar ,alıştımı yerleşme fikrine .
bak ben de böyle kısacık kestirdim dün saçlarımı ..çok ferahladım ,çok bunaltıyordu .

Eki Görüntüle 1152407

Son düzenleme:
canim be otuz yasindayim yirmibir aylik oglum var oglumdada sevkiye gitmiştim ben telek te genelde afyonlular meti demirturkd gider ilk kez sevkiye gideni duydum desem yalan olmaz :)

iyide ne oluyor biz araya karıştık iyimi :)
din kültürü olan arkadaş hangi ilahiyattan mezunsun .
ben bu arada afyona geldim ,afyonlumusunuz bilmiyorum ama afyonu hiç beğenmedim yaa

iyide ne oluyor biz araya karıştık iyimi :)
din kültürü olan arkadaş hangi ilahiyattan mezunsun .
ben bu arada afyona geldim ,afyonlumusunuz bilmiyorum ama afyonu hiç beğenmedim yaa

yasim otuz cnm bes yillik evliyim neden begenmedin cnm ben alinmam valla eşim bile afyonun bi oyun havalarini sevdim baska biseyini begenmedim der durur

ne güzel ya hep afyondan :) alışınca zorluğu kalmaz afyonun ama alışıncaya kadar sıkıntılı olabiliyor:) kaç haftalık hamilesiniz cinsiyet ne

bu sefer kızım olacak cnm hayirliyla sana bisi sorcam sevki seni ayrintili ultrasona soktu mu beni kendi ultrasona kontrol etti oglumda uc boyutluylada bakiyordu ama bu kez bozulmus bakmiyor

bu sefer kızım olacak cnm hayirliyla sana bisi sorcam sevki seni ayrintili ultrasona soktu mu beni kendi ultrasona kontrol etti oglumda uc boyutluylada bakiyordu ama bu kez bozulmus bakmiyor

evet bozukmuş:) ama mehmet teleğin odasındaki sağlammış yarın kont var söyleyeceğim 3 boyutluda görmek istiyorum diye bakalım ne olacak. Allah bağızşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…