- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
mona nerdesin gel kahve içelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelişmemiş bir il ,köy gibi bir yer(
ay kusura bakma dediklerim için ...
yakinlarda mi geldin bilmiyorum ama eskiden daha kotuydu bu iyi e gelişmiş hali diyebilirim
mona nerdesin gel kahve içelim![]()
İçelim tabiiiiiii hergun olmasada arada sırada içiyorum![]()
ben de hergün içmiyorum ,sadece canım çektiğinde ..
geç geldin ama kahve buz oldu :))
pardonn canımm ,![]()
buram buram kahve kokuyor bazen buralar dayanamıyorum miss misss![]()
canın çekince iç neden içmiyorsun o zaman
hmmm iki hafta sonra bnm de kontrolum var sen kac haftaliksin 26+6 yim bn
benım afyon ile ilgili hatrımda tek kalan özdilek sucukları , her yıl tatile giderken gece bile olsa durup mola verdiğimiz yerdir ,
kızlar ben çok ayakta kaldığım zaman ellerim ve kollarım acayip şişmeye başladı.
sizde de aynı durum var mı?
Siz nerelisiniz yada nerede yasiyorsunuz
Günaydın şekerimmm![]()
naber ne var ne yok
kahvaltı yaptım evde hem de dehşet ama yine acıktım![]()
ben çok yedim de yine de acıkıyorum ,her zaman öyleyim ben sık sık yerim:) ama seninki hamilelikten olabilir ,ağız kuruması şekerden oluyor ,ah canım uyku deme bana sabahladık yine ,bi kaç gündür hep sabahlıyorum oğlan diş çıkarıyor .ben çok fazla yemedim domates peynır zeytin yumurta mınık bır tost , yarım dilim kepek ekmeği
birazdan da 1 kupa sut içicem
aslında kahvaltıda reçeli nutellayı sürüp ekmeğe yerdım bu şeker den dolayı doktor dikkat et dedi die elim gitmiyor yaaaa ne fena bişeymiş ,
dün gecede bi kısım eşyalarımızı taşınacağımız eve götürdük hurçları falan gece 1 de döndük 5 saat uykuyla fenayım ...
evet yaa hep aç gibi hissediyorum kendımı bendede var bu durum ne yesem sonrasında doymamış gibi hissediyorum bide bu aralar ağzım çok kuruyor suda içiyorum bol bol bunuda mı gebelik şekerine bağlasam ,
ben çok yedim de yine de acıkıyorum ,her zaman öyleyim ben sık sık yerim:) ama seninki hamilelikten olabilir ,ağız kuruması şekerden oluyor ,ah canım uyku deme bana sabahladık yine ,bi kaç gündür hep sabahlıyorum oğlan diş çıkarıyor .
sen de dikkat et