• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

ayyy demeeee ben aylardır yemiyorumm kolada içiyomusunn , kısss benı yoldan çıkarmaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52:

yok canım kola arada içiyorum ,kısmıyorum ama kısmayınca içesi gelmiyor insanın zaten ,kısmasam engel koysam her gün içerdim herhalde :))
ben de bir ay olmuştur burger king yemeyeli

arkadaşlar beim bebe ters duruyo.. allah hayırlısını versin de normal yapmak istiyorum.. çünkü kızım küçük ve illaki doğumdan sonra ilgi bekler.. onu da düşünmek zorundayım..
sorum şu ki: eski ebe nene yöntemlerinden felan duyduklarınız bildikleriniz var mı ne şekilllerde çocuk döner?? geçen biri emekle dedi :D herşeye açığım :D :D
:52:

tavuk yiyorum ben genelde ,etli olanlarını sevmiyorum .
kfc de geçen mini menü vardı ondan yedim ,mcdonaldsta da genelde orta menülerden alırım

hımmm , evet etlerine hiç güvenmiyorum bende çok nadir tüketmek lazım çocuklarımızıda tanıştırmamak lazım bunlarla ...

bende döner yedım bide burda kutlama vardı bi koca dilim pasta yedım yaa pişmanım bugün gün sonuna kadar şekerli gıda almıycam daha ... keşkem yarısını yeseydım çok tazeydı silip süpürdüm tabağı .

arkadaşlar beim bebe ters duruyo.. allah hayırlısını versin de normal yapmak istiyorum.. çünkü kızım küçük ve illaki doğumdan sonra ilgi bekler.. onu da düşünmek zorundayım..
sorum şu ki: eski ebe nene yöntemlerinden felan duyduklarınız bildikleriniz var mı ne şekilllerde çocuk döner?? geçen biri emekle dedi :D herşeye açığım :D :D

daha zaman var döner inşallah , etkisi olurmu bilmem ama yürüsen en azından baş aşağı ağır gelirde döner die düşündüm ilk aklıma gelen bu oldu ,

bence kendini yormadan 40 dk kadar yürü derim hergün .. Tecrübeli anneler daha iyi bilir ,, ,:49:

hımmm , evet etlerine hiç güvenmiyorum bende çok nadir tüketmek lazım çocuklarımızıda tanıştırmamak lazım bunlarla ...

bende döner yedım bide burda kutlama vardı bi koca dilim pasta yedım yaa pişmanım bugün gün sonuna kadar şekerli gıda almıycam daha ... keşkem yarısını yeseydım çok tazeydı silip süpürdüm tabağı .
aaa abartma sen de böyle kafana takarsan olacağı yoksa olur ona göre
yedin bitti bişey olmaz inş. korkma
öyle herşeyden bir şey olsa ohooo içerde bebeklerimiz ALLAH KORUSUN da hiç yaşamaz
geçen canan karatay şeker yüklemesinin gereksiz olduğunu ve sonuçlarının da bağlamadığını söylüyordu
yani tıbba da çok güvenme ,birinin dediğini öbürki yalanlıyor

bence doktoruna danışmadan ordan burdan duyduklarınal bir işe kalkışma sonuçları daha kötü olur
geçmiş olsun

öyle herşeyden bir şey olsa ohooo içerde bebeklerimiz ALLAH KORUSUN da hiç yaşamaz
geçen canan karatay şeker yüklemesinin gereksiz olduğunu ve sonuçlarının da bağlamadığını söylüyordu

evet gittiğim sağlık ocağında ebeye bunu sordum dedımkı c.karatay gereksiz şeker yüklemesi hattta tehlikeli diyor dedım , yok canım herkese yapılıyor tehlikeli olsa yapmazlar falan falan falan dedi ,

1 kılo şekeri yarım subardağına hapsetmişler gibi içtim bide onu ıyyy ... :37:

evet gittiğim sağlık ocağında ebeye bunu sordum dedımkı c.karatay gereksiz şeker yüklemesi hattta tehlikeli diyor dedım , yok canım herkese yapılıyor tehlikeli olsa yapmazlar falan falan falan dedi ,

1 kılo şekeri yarım subardağına hapsetmişler gibi içtim bide onu ıyyy ... :37:

canım tıp öyle bir şey işte ,tıbba kalsa ankaranın en iyi iki doktoruna göründüm
birisi imkansız dedi ,öbürü ise 2 çocuğum olduktan sonra kısır değilsin dedi
al işte

canım tıp öyle bir şey işte ,tıbba kalsa ankaranın en iyi iki doktoruna göründüm
birisi imkansız dedi ,öbürü ise 2 çocuğum olduktan sonra kısır değilsin dedi
al işte

Nasip kısmet canım tedbirli olmak lazım işte pimpirikleniyoruz .
neye göre kati bir şekilde olmayacağını söylediler acaba .
rabbım ımkansız demeye 3 evlat nasip etmiş sana ne buyuk lutuf :49:

Merhaba kizlar nasilsiniz gecmisi okudum da eski yontemlerden filan bahsetmissiniz size aynen katiliyorum ogluma hamileyken şiddetli başağrısı tutmustu eskm patates dilimleyip esarba sarip o esarplada alnimi siki siki sarmisti o kadar agriyi on dk icinde azaltmisti

Merhaba kizlar nasilsiniz gecmisi okudum da eski yontemlerden filan bahsetmissiniz size aynen katiliyorum ogluma hamileyken şiddetli başağrısı tutmustu eskm patates dilimleyip esarba sarip o esarplada alnimi siki siki sarmisti o kadar agriyi on dk icinde azaltmisti

alternatif tıp :1: eskiden hep yağlar baharatlar ile doğadan şifa bulurlarmış , istisna hastalıklar dışında herşeyın çaresi doğanın nimetlerinde var bolcaaa:8:

Back