- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Napıyosun nasıl oldun ?
hoş geldin ..herkese kapımız açık gel buyur ..
Hoşgeldinnn
hosbulduk kizlar çok sagolun
hoş geldin ,valla hepimiz mesaideyiz ,sen uykulusun ben uykusuzum :))naılsınız bayanlar nasıl geçiyor günleriniz ben çok uykuluyum mesaideyim bir de
hoş geldin ,valla hepimiz mesaideyiz ,sen uykulusun ben uykusuzum :))
iyiyim biraz daha .dün akşam bir yağmur yağdı ,heryer sel ,ben de arabayla giderken yakalandım yavaş yavaş milim milim gittim,öyle yağdıki araba suyun altında kalıcak diye çok korktum :26:
ben de aynıyım ,çocuklar da hasta ,oğlan diş çıkarıyor ,iptal durumdayımben on gündür griple bogusuyorum artik antibiyotik kullaniyorum ins gecer oglum da cok hasta geceri oksurmekten uyuyamiyor
hayırdır neden ,benim vücut alıştı artık uykusuzluğa ,azıcık uzun uyusam uyuyamaz oldum :))uykusuzluktan yanlış yazmışım çok uykum var dicektim:)
birden bastırdı demekki Allah korusun canım ...
kardelen sen afyonlumusun 03 yaziyorda
evettt afyonluyum siz
nette lavanta kesesi yapımına baktım , bebek şekeri yerine lavanta kesesi mi versek misafirlere ??????????????
ikisini de yap :))
, 50 tane yeter bize die düşünüyorum herkese sadece yakın akrabalara tamamdır ,
değişik figirlerimm var ,
ucuz evde yapabileceğim hemde cici olsun die her siteye herşeye bakıyorum bakalım ne çıkcak sonunda ,,
saçımı kestirdim dün çenemde :) eşim çok beğendi ,kısa saçı hiç sevmez ama bayıldı valla :) bana hemen işaret yapıyo geç içeri diye
dedim cık perşembe doktora gidicem ,bebişi göreyim de öyle
iyi ferah ferah kullanırsın
bize doktor yavaş yavaş kesin dedi ,
niye kesiceksin ki , bence arada birden bir şey olmaz
bizimki de çok korkuyor zaten yaklaşmıyor arada derede bir
bi de bu bebek mucize bebekya daha bir tedirgin sanki
evet bizde öyleyiz tırsıyoruz nedense , arada birden birşey olmaz herhalde .. yazık adamlaraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?