- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Günaydın ,
Ahh canım yaa Allah yardımcın olsun fena durumların var , tez zamanda toparlanırsız inşallah en mühimide sensın şuan senın iyi olman eşittir miniklerin iyi olması , acil kendini iyileşme programına al çok acilindennn
acil programa alamıyorum maalesef , doğal yoldan takviye yapıorum ama nafile ,umarım bir an önce gçer de kendime gelirim
zaten hastalık modunu ,yatmayı filan da hiç sevmem ,hep enerjik ve hareketli biri olduğumdan böyle hasta olunca yatmak bana ızdırap geliyor :)
sen nasılsın canım
soğuk algınlığı anca dinlenerek geçiyor yinede uyumayı vs .. denesen iyi gelir inşallahi,
bende nasıl oliyim biraz dağınığım moralim eksidedüzeliriz inşallah ..
uyuyabilecekmiyim bakalım ,gündüz de uyuyamam ama zorlıycam ,gece zaten saat 930 da uyuyorum sabaha kadar ..
moral yine eşinden dolayı mı bozuk ,bir gelişme varmı
taşıncaz canım ondan vazgeçmedik ama eksiklerimizi alacağımız kadar paramız yok o yüzden çok bunaldık dün çok ağladım moralim bozuk yani..
canım nelere ihtiyacın var şimdi alınması gereken ,bir de uygun fiyatlısını al ,taksitle filan al ..
en olmadı hepsini almaya çalışma canım ne olacak ,bu kadar daralmaya gerek yokki.
bi yatağını alsan yeter ..
şuanki evım küçük olduğundan eşyamız yok gibi birşey,
Koltuk takımızı perde halı beşik şifonyer önceliklerimiz arasındaydı , işte bunlara bıle yetişemicez sanırım bakalım olduğu kadarını alıcaz artık ,,
canım uygun fiyata alabilirsin hepsini .
koltuk takımı şart mı illaki şimdi ,neden onda acele ediyorsun ki .
çocuğun eşyaları için portatif elbise dolabı alabilirsin mesela 40-50 tl gibi bişeye idarelik ,
halı perde de uygun fiyata bulabilirsin ,valla ben en uygun fiyatlılarını seçip almıştım zamanında iyiki de öyle yapmışım ...
evet öncelikli bebeğin ihtiyaçları , zamanla alıcazdiğerlerini , herzaman çok pahalı eşyalar bakmadık şimdide öyle yapıcaz orta kararlı almaya çalışıcaz , Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor ..
tünaydın kızlar topiğime beklerim :)))
öyle canım zor gerçekten ,inş. RABBİM yardım eder size de ...
bebek için neler aldın şuana kadar
bebeğe alınacak tekstil ihtiyaçllarının hepsini aldık , mendili havulusu tulum hastane çıkışı vs, onun dışında birşey almadık
beşiği alınacak o zaman ,zaten senin odanda yatar bi süre ,eşyalarını da kendi dolabına sığdırabilirsen oldu bu iş:))
Evet sığdırırım canım bir taşınalım da ay sonu inşallah ,
iyi hadi bakalım hayırlısı ,beşik için ne düşünüyorsun nasıl bir şey alıcaksın
parkyatak düşünüyoruz ,
iyi düşünüyorsunuz canım ,onların da çok uygun olanları var ben 150 tlye almıştım bir yıl önce çok da memnunum valla ,işimi görüyor
evet daha iyilerine bakıyorduk, durummuzu vahım olunca bızde daha uygun olanlarına bakıcaz ..
iyisine gerek yokki canım ,işini görsün yeter ,pahalısı ile ucuzu arasında bi fark yok merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?